题目内容
【题目】A. Choose the best answer (根据以下内容,选择最恰当的答案)
Welcome to the SPORTS FANS 〇Are you looking for up-to—date scores? 〇 Do you want more information about your favorite players? 〇 Would you like to connect with keen fans just like you? You’ve come to the right place! The SPORT FANS is the only sports website you’ll ever need. | |
The SPORTS FANS has more features than any other website, including; | You are just ONE CLICK away! Best of all, you can use the SPORTS FANS FREE! No, thanks, not right now. Yes, join right now! 〇New members get free use for the first 90 days. |
live scores from baseball, football, basketball, soccer, hockey, tennis, cricket, bowling, volleyball, table tennis, and other sports around the world. | |
pre-game predictions and post-game analysis(分析) by experts that can help you improve your game. | |
message boards where you can exchange information with players and other fans. personal home pages(主页) that allow you to find out your favorite teams and players. | |
【1】We can find this material from ________.
A.a websiteB.a newspaperC.a magazineD.an advertisement board
【2】The person who wants to _________ may NOT need the “SPORTS FANS”.
A.connect with fans of famous football players.
B.know more information about his favourite tennis players
C.look for the latest scores of sports
D.buy his friend a basketball
【3】You can find out your favorite teams and players through_________.
A.message boardsB.personal home pages
C.pre-game predictionsD.post-game analysis
【4】The information after the asterisk(星号)at the bottom right comer explains________.
A.that the service is free only for 90 daysB.how to pay for the service
C.that new members have to pay at the very beginningD.how to get a free one-year membership
【5】The main purpose of the reading material above is ________
A.to introduce great players and teamsB.to encourage users to write about sports
C.to teach users how to be better playersD.to invite people to join the SPORTS FANS
【答案】
【1】A
【2】D
【3】B
【4】A
【5】D
【解析】
本文介绍了The SPORT FANS这个网站的一些信息。
【1】推理判断题。根据“The SPORT FANS is the only sports website you’ll ever need.”可知,本文可以在一个网站上找到。故选A。
【2】推理判断题。根据“The SPORTS FANS has more features than any other website, including;live scores from baseball, football, basketball, soccer, hockey, tennis, cricket, bowling, volleyball, table tennis, and other sports around the world…….message boards where you can exchange information with players and other fans. personal home pages(主页) that allow you to find out your favorite teams and players.”可知,给朋友买一个篮球,不需要The SPORTS FANS。故选D。
【3】推理判断题。根据“personal home pages(主页) that allow you to find out your favorite teams and players.”可知,个人主页允许你找出你最喜欢的球队和球员。故选B。
【4】细节理解题。根据“New members get free use for the first 90 days.”可知,新会员头90天免费使用。故选A。
【5】推理判断题。根据“You’ve come to the right place! The SPORT FANS is the only sports website you’ll ever need.”可知,本文的目的是邀请你加入The SPORT FANS这个网站,故选D。
认真阅读题干,根据题干要求,在文中找出答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题1,根据“The SPORT FANS is the only sports website you’ll ever need.”可知,本文可以在一个网站上找到。故选A。
【题目】以下是一篇记者对杂技演员Michael的采访记录。请仔细阅读Michael的回答,从A--E中选出对应的记者提问填入空白处。
A. How is a day at work? B. What is hard about your job?
C. Why do you love your job? D. How much are you usually paid?
E. What skills do you need to be a trapeze(高空秋千)artist?
Reporter: |