题目内容

【题目】B根据要求改换句子,每空一词。(每空1分,共10分)

1My computer is broken. (改为近义句)

There is _______________ ____________ with my computer.

2Tony doesn’t work every day. (next week改写句子)

Tony __________ __________ next week.

3I’m going to be a computer engineer in the future. (对划线部分提问)

_________ _________ you going to be in the future?

4You will find the lions to the north of the Panda House. (对划线部分提问)

_________ ________ you find the lions?

5Mary sits on my left and Nick sits on my right. (改为近义句)

I sit ___________ Mary _________ Nick.

【答案】

1somethingwrong

2won’twork

3Whatare

4Wherewill

5betweenand

【解析】

1根据句意可知我的电脑出毛病了。There is something wrong with…表示某物有……毛病。根据题意,故填something wrong。

2根据时间状语next week可知是把一般现在时改为一般将来时,其结构是will+动词的原形。这里是否定形式用won’t。根据题意,故填won’t work。

3根据划线部分a computer engineer可知,这里用what来提问,这里是一般将来时,其结构是be going to do,主语是you,这里be动词用are。根据题意,故填What are。

4根据时间状语to the north of the Panda House可知这里是提问地点用where来提问,这里是一般将来时,用助动词will。故填Where will

5根据句意Mary sits on my left and Nick sits on my right可知“玛丽坐在我的左边,尼克坐在我的右边”。这里说明我坐在玛丽和尼克之间。短语between…and…表示在……之间。根据题意,故填between and。

练习册系列答案
相关题目

【题目】I am a professor of sports and exercise so I often deal with nervousness in my research with sports people.Actually, most people experience nervousness at some time or another.

If you are feeling anxious, my advice is to first find the cause or causes.Make s list of those things that are making you nervous and work out which ones you can do something about.Focus all of your efforts on managing the causes that you can control.

Most people cannot tell the difference between controllable(可控制的) and uncontrollable causes, so things they can’t control become a big reason for nervousness.Dealing with this is very important if people want to keep a healthy mind.

Simply try to accept the uncontrollable causes of nervousness.You might be worried about the weather on a big day, an accident or an attack on the train, or perhaps just things that other people are doing at work.The results may be very important but there is still no use worrying because you can’t control any of these things.Accept that you can’t control everything.Once you understand this, it becomes easier not to worry.

If a situation, such as swimming, is causing you to be anxious, try to face it as often as possible so that you can get used to it.

It can often help to think about yourself doing the thing that make s you nervous—then close your eyes and imagine it going well.Imagine how the flight or job interview is going to happen so that you can get used to it.This will help you understand that the thing you fear most is probably not going to happen.

1The writer thinks there is no use worrying about some causes of nervousness because_____.

A.most are not very important

B.they are not the real causes of the problem

C.they cannot be controlled by people

D.it’s better to deal with one cause at a time

2If swimming makes you nervous, what should you do according to the writer?

A.Go swimming often to get used to it.

B.Avoid going to the swimming pool.

C.Find a swimming teacher.

D.Imagine watching others swim.

3What is true about nervousness according to the passage?

A.It usually has only one cause.

B.It is usually caused by people.

C.People can easily manage it.

D.Most people suffer from it.

4What is the main purpose of this passage?

A.To introduce the writer’s sports experience.

B.To advise on how to deal with nervousness.

C.To help people remember their fears.

D.To explain the dangers of nervousness.

【题目】The young turtle has been swimming for three months now in the same warm shallow bay, dreaming of calm water and plenty of food. But as the days begin to shorten and the night comes earlier and earlier, the water grows colder. It drops to fifty degrees Fahrenheit(华氏). Swimming is harder. Its heartbeat slows—and almost stops. The young turtle is in danger of losing its life.

Ten days before Thanksgiving, Max Nolan, a ten-year-old boy, and his mother begin theirpatrol. The Nolans are among volunteers who walk Cape Cod’s beaches during November and December to search for turtles who are often cold and trapped and seem dead—turtles whose lives they may be able to save.

Max and his mother and the other volunteers do an important job. All sea turtles are threatened or endangered. Among them Kemp’s ridleys are the most endangered. Right now on our planet there are fewer than eight thousand Kemp’s ridley turtles left.

Max is far in front of his mother when he sees a turtle washed up by the surf. He runs up to it and shouts to his mom, “Got one!” The turtle is cold. Its eyes are open, but the turtle is not moving at all. It might be dead or still alive.

Max remembers the instructions given to all the volunteers. He picks up the turtle, which weighs about five pounds, and moves it above the high-tide mark to keep it from washing out to sea. Then he runs to find seaweed to protect it from the wind. He finds a stick to mark where it is, and next, he and his mother go to the nearest telephone and call the sea-turtle hot line for help.

1The young turtle is in danger of losing its life because ________.

A. it has been swimming for three months

B. it dreams of calm water and plenty of food

C. the water drops to fifty degrees Fahrenheit

D. the days get longer and the nights come earlier

2The underlined word “Patrol” in Paragraph 2 probably means ________.

A. swimming in the sea

B. travelling to the seaside

C. enjoying Thanksgiving with others

D. walking along the beaches for turtles

3In order to prevent the turtle from washing out to sea, Max ________.

A. runs to find seaweed

B. calls the sea-turtle hot line

C. finds a stick to mark where it is

D. moves it above the high-tide mark

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网