题目内容

【题目】If you like unusual places, you should visit the Hebrides Islands. Not many people live on these islands in the northwest of Scotland. The winters are long, cold, and wet. It’s hard to make a living on the Hebrides, but for a visitor, these islands can be very special.

They’re not for everyone. Even summer days are cool and often windy. The water is too cold for swimming. There are only a few trees and green fields. Instead of fields, there are just rocks and small plants. The hills, too, are just piles(堆)of rocks. Sometimes the view(风景) looks like pictures of the moon.

But there is beauty in this place. From the beach you can often see all the ways to the rocky hills. From the hills you can see far out to other islands and the open ocean. The colors, too, are special. Blue is everywhere. It’s in the sky and in the ocean. In the spring there is also green in the hills. In the summer and winter the hills are more purple.

On these islands you can forget about the rest of the world. The evenings are quiet. The restaurants close early, and there isn’t any nightlife. Visitors stay at a guest house or a bed.

Do not come to the Hebrides for shopping. Come to walk in the clean and cool air, and enjoy the quiet beauty and the views.

根据文章内容,回答下列问题。

1Are there many people living on the Hebrides Islands?

2How is the weather on the Hebrides in the summer?

3What can you see from the hills when you are on the Hebrides?

4Where do visitors stay for the night on the Hebrides?

5According to the passage, what can we do on the Hebrides?

【答案】

1 No, there aren’t. / No.

2 It’s cool and windy. / Cool and windy.

3 Other islands and the (open) ocean.

The islands faraway and the open ocean.

We can see (far out to) other islands and the (open) ocean

4 At a guest house or a bed.

They stay at a guest house or a bed.

5 We can walk in the (clean and cool) air, and enjoy the (quiet) beauty and the views.

【解析】

本文介绍了苏格兰西北部的赫布里底群岛的美丽景色,气候环境,当地友好的人们及安静舒适的生活。。

1题意:有很多人住在赫布里底群岛吗?根据第一段第二句Not many people live on these islands in the northwest of Scotland.(Not many people live on these islands in the northwest of Scotland.)可知住在赫布里底群岛不多,答案是No, there aren’t. / No.

2题意:夏天赫布里底群岛的天气怎么样?根据第二段第二句Even summer days are cool and often windy.(即使是夏天也很凉爽,经常刮风。)可知夏天赫布里底群岛的天气多风,很凉爽;答案是It’s cool and windy. / Cool and windy.

3题意:当你在赫布里底群岛时,你能从山上看到什么?根据第三段第三句From the hills you can see far out to other islands and the open ocean.(从山上你可以看到远处的其他岛屿和开阔的海洋。)可知“从山上你可以看到远处的其他岛屿和开阔的海洋。”答案是Other islands and the (open) ocean./The islands faraway and the open ocean./We can see (far out to) other islands and the (open) ocean

4题意:游客在赫布里底群岛的什么地方过夜?根据第四段最后一句Visitors stay at a guest house or a bed.(游客住在宾馆或待在床上。)可知答案是At a guest house or a bed./They stay at a guest house or a bed.

5题意:根据这篇文章,我们能在赫布里底群岛做什么?根据第五段最后一句Come to walk in the clean and cool air, and enjoy the quiet beauty and the views.(在清凉的空气中行走,享受宁静的美景和景色。)可知我们能在赫布里底群岛做在清凉的空气中行走,享受宁静的美景和景色。可知答案是We can walk in the (clean and cool) air, and enjoy the (quiet) beauty and the views.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网