题目内容

【题目】The Science Museum in London

Welcome to the most friendly museum in London. In most museums, there's no shouting and no running, and you mustn't touch anything. But the Science Museum is ______ ... it's noisy! People talk about what they can see and do here, and there are some very noisy machines as well. If you want answers to all your questions about science, it is the right place for you.

On the ground floor is the Launchpad. It is my favourite room because there are lots of physics experiments. ______ , if you want to fill a bag with sand, you have to control a kind of truck on wheels and move it into the correct place: You can also find out how we travel into space and back again.

Upstairs is the ______ Room. There you can compare the speed of different animals with your own. When you hear a noise you push a key. If you aren't fast enough, the lion catches you! I'm faster than all my friends, but the 1ion still catches me.

I also like to visit the other rooms on the second and third floors. You can ______ maths, physics and chemistry as well as communication and the environment. In one room you can know how X-ray let you see inside your body. And in another room you can ______ find out how they dig coal from the ground and use it to create energy.

The Science Museum is interesting for people of all ages, but you should follow the ______. You cannot take photos, but if you want postcards you can buy them in the shop. The museum is free to enter, so you can go in for a few minutes or stay all days. It's open every day from 10 a.m. to 6 p.m. So if you ever go to London, make sure you visit the Science Museum. It's my favourite museum in the whole world!

1A.importantB.differentC.necessaryD.strange

2A.HoweverB.In factC.For exampleD.What's more

3

A.Culture and NatureB.Culture and Space

C.Human and SpaceD.Human and Nature

4A.look forB.learn aboutC.find outD.think of

5A.evenB.stillC.justD.only

6A.ordersB.notesC.rulesD.steps

【答案】

1B

2C

3D

4B

5A

6C

【解析】

这篇短文主要介绍了伦敦科学博物的特点,要遵守的规则及开放时间。

1句意:但是科学博物馆是不同的。

A.重要的;B.不同的;C.必要的;D.奇怪的。根据上文介绍大多数博物馆是安静的及后文it's noisy!“它是嘈杂的”,可知科学博物馆是不同的,故选B

2句意:例如,如果你想往一个袋子里装满沙子,你必须控制一种带轮子的卡车,并把它移到正确的地方。

A. However然而,表示转折;B. In fact事实上;C. For example例如;D. What's more还有。根据上文It is my favourite room because there are lots of physics experiments.“这是我最喜欢的房间,因为有很多物理实验”及后文的实验,可知此处是举例,故选C

3句意:楼上是人与自然的房间。

A.文化与自然;B.文化与空间;C.人与空间;D.人与自然。根据后文There you can compare the speed of different animals with your own可知此处指的是人与自然的房间,故选D

4句意:你可以了解数学、物理、化学、通信和环境。

4. A. look for寻找;B. learn about了解C. find out查出;D. think of想到。根据后面列举的科目可知此处指了解这些科目的内容,故选B

5句意:在另一个房间里,你甚至可以了解他们是如何从地下挖煤并利用它来创造能源的。A. even甚至;B. still仍然;C. just只是;D. only仅仅。根据上文可知此处表示更近一层的说明在房间里能做什么,故选A

6句意:科学博物馆对所有年龄段的人都很有意思,但你应该遵循规则。

A.订单;B.备注;C.规则;D.步骤。根据后文You cannot take photos, but if you want postcards you can buy them in the shop可知此处指应该遵守规则,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 You can improve your child's hearing memory considerably(很大程度上). Once his hearing memory has been greatly improved, he'll be able to use and remember what he listens to in class. The success of these suggestions ______ upon your ability to use your child's natural desire to get involved in games he finds simple and fun.

A good way to begin is to read aloud a sentence from book suitable for your child's reading ______. Then ask your child to repeat the sentence back to you correctly. Next, reread the sentence, leaving out particular word. See if your child can identify(识别)the word you ______ out. At the beginning, use only simple sentences. Gradually increase the length of the sentences. Make sure you don't rush things along too quickly, or your child may become discouraged and ______ the game.

Take your child shopping with you often. He's to remember list of items you want to buy in the supermarket. At first, ask him to remember only a few things. Then, as he shows increase ability to remember things, make the list longer and longer. Praise him often and ______ when he shows increased ability to remember things. He'll become proud of his “good” memory and will happily play the game.

Encourage your child to learn easy and short poems. ______ his ability to do this becomes stronger, encourage him to remember longer poems. Do the same with songs.

1A.decidesB.explainsC.dependsD.expects

2A.yearB.oldC.ageD.time

3A.leaveB.missC.selectD.pick

4A.boreB.tired ofC.boring ofD.fond of

5A.warmlyB.luckilyC.fortunatelyD.deeply

6A.ButB.AlthoughC.ForD.As

【题目】D. Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Happiness is a feeling that lights up your eyes, makes your steps light and makes you want to sing for no reason. Everyone wants to be happy. But sometimes, a guest comes in without invitation. It’s unhappiness. Don’t let it get you down. Send it away!

When you are happy, the world feels like a better place. As a saying goes: When you smile, the world smiles with you; when you cry, you cry alone. Wearing a smile will make you more charming and help you to win lots of friends. A good mood always gives you hope, which makes trouble and problems easier to handle.

No matter how happy you are, it’s normal to feel angry, sad or gloomy once in a while. Life is full of ups and downs. We can’t change the way life is, but we can do our best to change a bad situation into a good one. To help us do this, it’s good to know some of the factors(因素) that influence happiness.

One of the biggest factors is social relationships. People who are close to family and friends are happier than people who don’t have those relationships. Talking and sharing is a good way to relax and build confidence. Knowing someone is there for you will make you braver and more outgoing.

Another factor is work or school. If you enjoy school, even if you have lots of homework or extra classes, you will still feel that your school life is meaningful and happy. But if you hate school, your negative (消极的)attitude may cause you to feel bored and upset that you have to do so much work.

A third factor is your attitude(态度) towards life. How do you feel if you fail in an exam? Maybe you think it’s unfair because you always study hard and should have got a good mark. You can’t stop blaming (责备) yourself. Or, maybe you accept it. You go through the paper carefully, find out why you made stupid mistakes, and tell yourself, “Take it easy! I’ll do better next time!” Your attitude makes a big difference.

Do you smile a lot or wear a long face most of the time?

1How many factors can influence happiness in the passage?

2What will make you more charming and help you to win lots of friends?

3How will you feel if you enjoy school?

4Your attitude makes a big difference between happiness and unhappiness, doesn’t it?

5What’s your understanding of the underlined sentence “Life is full of ups and downs”?

6Do you feel happy in your daily life? If so, what do you do to make yourself happy? If not, what makes you unhappy?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网