题目内容

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Come and see the Indian elephants and the new tigers from America. The bears are waiting to meet you, and the monkeys from China are waiting to throw things at you. The lovely dogs from Australia are waiting to laugh at you, and the giraffes from Zambia are waiting to look down on you.
Tickets
Grown-ups:$2.00
Children:Over 12 $ 1.00 Under 12 Free
Opening time 9:00 a.m.— 4:00 p.m.
Except Friday 10:00 a.m. — 3 :00 p.m.
Keep the zoo clean!
Do not touch,give food or go near the animals.
(1)How many kinds of animals are talked about in the passage?
A.Four
B.Five.
C.Six.
D.Seven.
(2)Now Mr. Smith is in the zoo with his two sons, one aged 14 and the other 10, how much are the tickets together?
A.$4.00
B.$3.00
C.$2.00
D.$1.00
(3)Which of the following is the visiting time?
A.8:30 a.m. Monday
B.9:30 a.m. Friday
C.2:00 p.m. Sunday
D.5:00 p.m. Tuesday
(4)From the passage we can guess the animal “giraffe” must be very _______.
A.tall
B.long
C.strong
D.fat
(5)Which of the following can we do in the zoo?
A.To give some food to the dogs.
B.To touch the monkey on the head.
C.To throw things everywhere.
D.To take a few nice photos.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)C
(4)A
(5)D
【解析】这篇短文主要介绍了动物园的票价,营业时间,注意事项及主要动物介绍。
(1)细节理解,由第一段可以知道是六种动物:elephants、tigers、The bears、the monkeys、dogs、the giraffes,所以答案是C。
(2)推理判断,由Tickets Grown-ups:$2.00 Children:Over 12 $1.00 Under 12 Free可以知道总共是3元,所以答案是B。

(3)细节理解。根据Opening time:9:00 a.m.— 4:00 p.m. Except Friday 10:00 a.m. — 3 :00 p.m.可以知道答案,所以答案为C。
(4)推理判断,由第四行are waiting to look down on You可以推出长颈鹿很高,所以答案是A。
(5)细节理解,由Keep the zoo clean!Do not touch,give food or go near the animals可以知道答案,所以答案是D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Bill, a thirteen-year-old boy, thought he had grown up to be a man. But his parents told him, “You won’t be a real man until you begin to _________ helping others.”

One morning, his parents gave him some money to _________ some milk for them. Outside a shop he saw a homeless old man who looked very _________. Bill went to him and asked, “What’s wrong with you?” The old man answered, “I’m hungry. I haven’t had any food for two days.”

By thinking of his parents’ words. Bill said to the old man, “Let’s go to the _________.”

When they got there, Bill asked the waiter to bring out bread and coffee to the old man. The old man finished the meal quickly. After the waiter _________ the plate and the cup, the old man said, “Sorry for giving you so much _________. I’m fine now. I’ll _________ forget your kindness! You are a very good young man. Bill was _________ when he heard this. Just when he wanted to pay for the meal, the waiter came. Bill and the old man learned _________ that the food was free __________ it was the birthday of the boss, and they were the first customers (顾客) that day.

1A.think aboutB.depend onC.give upD.go on

2A.lendB.buyC.drinkD.borrow

3A.afraidB.gladC.hungryD.angry

4A.bankB.libraryC.hospitalD.restaurant

5A.sent outB.got downC.gave backD.took away

6A.excuseB.adviceC.troubleD.difficulty

7A.neverB.alwaysC.usuallyD.sometimes

8A.nervousB.pleasedC.sorryD.shy

9A.in surpriseB.as usualC.once againD.at first

10A.whenB.untilC.unlessD.because

【题目】 Andy Murray and Jamie Murray are very famous brothers. They are both professional tennis players. They play in competitions all over the world. Jamie is older than Andy, but only by about one year. They look very similar. They are the same height and they have the same dark hair. Jamie became a professional player in 2004, one year before his younger brother Andy. But Andy has won more competitions than his brother!

Kylie Minogue and Dannii Minogue are famous Australian sisters. Kylie began her career (事业) as an actress on Australian TV. Then she began singing when she was 19 years old. She soon became famous all over the world. Dannii is younger than Kylie. She is also taller than her sister and she has darker hair. She began singing after Kylie, but she is also very famous. Dannii is also famous as a judge (评判员) on TV talent shows. Sometimes Kylie and Dannii sing together, and they sing really well.

1What’s the possible meaning of the underlined word “professional” mean?

A.杰出的B.专业的C.敬业的

2When did Andy become a professional player?

A.In 2003.B.In 2004.C.In 2005.

3What do Kylie and Dannii have in common?

A.They are the same age.

B.They are the same height.

C.They are both good at singing.

4Who’s famous as a judge on TV talent shows?

A.Andy.B.Dannii.C.Kylie.

5What do we know from the passage?

A.Dannii began singing at the age of 19.

B.Jamie is about one year older than Andy.

C.Jamie has won more competitions than Andy.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网