题目内容
【题目】 Brooklyn Children's Museum
The Brooklyn Children's Museum has something for kids of all ages. Fun shows can teach children about world cultures, history, science and nature. More than 2,000 kinds of live animals and a collection of 30,000 historical things, even parents will enjoy it. There is also a special area for children under five, with activities for young kids.
Adult £10. Child £7.
New York Hall of Science
At this place, there are more than 450 shows, kids learn a lot about science. There are a few interesting things, you'd better spend money on them during your visit: Rocket Park Mini Golf, the 60,000-square-foot Science Playground and the 3-D theater.
Free Friday, 2-5 pm and Sundays, 10-11am
Queens Country Farm Museum
As the oldest working farm in New York City, the museum feels like a different world than Manhattan. Feed animals like sheep, goats and cows, visit farm buildings with long histories.
Waterfront Museum and Showboat Barge
Free Thursday, 4-8pm, and Saturdays 1-5pm
Come to Brooklyn's Red Hook and visit this large history wooden boat, not far from the Fairway Market. Check to see if a performance is on-perhaps a magic-, music-or history-related(相关的)event that may cost money.
根据材料内容选择最佳答案。
【1】Which of the following has special activities for kids under 5?
A.Brooklyn Children's MuseumB.New York Hall of Science
C.Queens Country Farm MuseumD.Waterfront Museum and Showboat Barge
【2】You want to visit Brooklyn Children's Museum with your two friends and your dad, so it will cost you ________________.
A.£17.B.£24.C.£28.D.£31.
【3】When can visitors enjoy free visits to New York Hall of Science ?
A.On Thursday afternoons.B.On Friday mornings.
C.On Saturday afternoons.D.On Sunday mornings.
【4】What can visitors do in Queens Country Farm Museum?
A.Learn how to plant.B.Feed farm animals.
C.Pick fruits and vegetables.D.Enjoy fresh food.
【5】Where can you see the text ?
A.In a travelling website.B.In a history book.
C.In a movie poster.D.In a science report.
【答案】
【1】A
【2】D
【3】D
【4】B
【5】A
【解析】
本文是一篇应用文。文章介绍了纽约四个景点:布鲁克林儿童博物馆,纽约科学中心,皇后区农场博物馆以及海滨博物馆和展示船驳船。
【1】细节理解题。根据文章中“There is also a special area for children under five”可知是布鲁克林儿童博物馆对于五岁以下儿童有特殊活动。故选A。
【2】推理判断题。根据Brooklyn Children's Museum中的“Adult £10. Child £7.”可知,三个小孩一个大人一共花费31英镑。故选D。
【3】细节理解题。根据New York Hall of Science中“Free Friday, 2-5 pm and Sundays, 10-11am”可知,周五下午和周日上午都是免费的。故选D。
【4】细节理解题。根据Queens Country Farm Museum中的“Feed animals”可知,农场博物馆可以喂动物。故选B。
【5】推理判断题。本文主要介绍四个景点的特点、门票以及开放时间等等,都能在旅游网站上看到。故选A。
【题目】阅读理解(A)
What do you think Americans in the early twentieth century (1900~1927) did on weekends? What do they do on weekends now?
Then |
Now |
(1)Before the early twentieth century, Americans used to spend their weekends _______.
A.at home
B.in the theatre
C.outdoors
D.in the park
(2)What do you know about the first movie according to the passage?
A.It had no sound.
B.It got longer.
C.It sold well.
D.It was interesting.
(3)The roller coasters in America go _______ than ever before.
A.faster
B.higher
C.more slowly
D.faster and higher
(4)_____ is popular in the past and now.
A.Jogging
B.Cycling
C.Playing sports
D.Running in the gym
(5)The best title of the text is “________”.
A.Much More Choices
B.The New Inventions
C.The Popular Activities
D.The Changing Weekend