题目内容

【题目】 Brooklyn Children's Museum

The Brooklyn Children's Museum has something for kids of all ages. Fun shows can teach children about world cultures, history, science and nature. More than 2,000 kinds of live animals and a collection of 30,000 historical things, even parents will enjoy it. There is also a special area for children under five, with activities for young kids.

Adult 10. Child 7.

New York Hall of Science

At this place, there are more than 450 shows, kids learn a lot about science. There are a few interesting things, you'd better spend money on them during your visit: Rocket Park Mini Golf, the 60,000-square-foot Science Playground and the 3-D theater.

Free Friday, 2-5 pm and Sundays, 10-11am

Queens Country Farm Museum

As the oldest working farm in New York City, the museum feels like a different world than Manhattan. Feed animals like sheep, goats and cows, visit farm buildings with long histories.

Waterfront Museum and Showboat Barge

Free Thursday, 4-8pm, and Saturdays 1-5pm

Come to Brooklyn's Red Hook and visit this large history wooden boat, not far from the Fairway Market. Check to see if a performance is on-perhaps a magic-, music-or history-related(相关的)event that may cost money.

根据材料内容选择最佳答案。

1Which of the following has special activities for kids under 5?

A.Brooklyn Children's MuseumB.New York Hall of Science

C.Queens Country Farm MuseumD.Waterfront Museum and Showboat Barge

2You want to visit Brooklyn Children's Museum with your two friends and your dad, so it will cost you ________________.

A.17.B.24.C.28.D.31.

3When can visitors enjoy free visits to New York Hall of Science ?

A.On Thursday afternoons.B.On Friday mornings.

C.On Saturday afternoons.D.On Sunday mornings.

4What can visitors do in Queens Country Farm Museum?

A.Learn how to plant.B.Feed farm animals.

C.Pick fruits and vegetables.D.Enjoy fresh food.

5Where can you see the text ?

A.In a travelling website.B.In a history book.

C.In a movie poster.D.In a science report.

【答案】

1A

2D

3D

4B

5A

【解析】

本文是一篇应用文。文章介绍了纽约四个景点:布鲁克林儿童博物馆,纽约科学中心,皇后区农场博物馆以及海滨博物馆和展示船驳船。

1细节理解题。根据文章中“There is also a special area for children under five”可知是布鲁克林儿童博物馆对于五岁以下儿童有特殊活动。故选A

2推理判断题。根据Brooklyn Children's Museum中的“Adult 10. Child 7.”可知,三个小孩一个大人一共花费31英镑。故选D

3细节理解题。根据New York Hall of Science“Free Friday, 2-5 pm and Sundays, 10-11am”可知,周五下午和周日上午都是免费的。故选D

4细节理解题。根据Queens Country Farm Museum中的“Feed animals”可知,农场博物馆可以喂动物。故选B

5推理判断题。本文主要介绍四个景点的特点、门票以及开放时间等等,都能在旅游网站上看到。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解(A)
What do you think Americans in the early twentieth century (1900~1927) did on weekends? What do they do on weekends now?

Then
Once upon a time, people spent lots of time at home on weekends. Then, new inventions changed the weekends.
◆People used electric(电动的) streetcars to travel in cities. On weekends, they rode the streetcars to parks. Young people liked roller coasters(过山车).
◆The first movie lasted only one minute. Soon movies lasted longer. In the 1920s, movie theaters sold millions of tickets each week. In 1927, movies eventually(最终) had sound. Sometimes, people stayed at home instead, and listened to another new invention — radio.
◆People in cities worked indoors during the week, so they wanted to be outdoors on weekends. Bicycling became a popular activity.

Now
With more time, money and inventions, people have much more choices.
◆They can visit large parks like Disney World and ride modern roller coasters that go higher and faster than ever before.
◆They can choose from lots of different movies at a multiplex (a building with many movie theaters) or watch a video at home.
◆Many people jog(慢跑), cycle, work out at the gym, or play sports. Others turn on their TV and watch sports.


(1)Before the early twentieth century, Americans used to spend their weekends _______.
A.at home
B.in the theatre
C.outdoors
D.in the park
(2)What do you know about the first movie according to the passage?
A.It had no sound.
B.It got longer.
C.It sold well.
D.It was interesting.
(3)The roller coasters in America go _______ than ever before.
A.faster
B.higher
C.more slowly
D.faster and higher
(4)_____ is popular in the past and now.
A.Jogging
B.Cycling
C.Playing sports
D.Running in the gym
(5)The best title of the text is “________”.
A.Much More Choices
B.The New Inventions
C.The Popular Activities
D.The Changing Weekend

【题目】阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳选项。
Basketball stars become hip-hop singers. It's true. In NBA, hip-hop music is very popular. Many of the players, like Shaquille O'Neal of the Los Angeles Lakers, write rap(说唱) words when they travel on planes from one city to another. Some of them even have rap radio shows and others perform(表演) in music video.
When some of the younger stars play basketball, they even try to look like hip-hop singers. “Hip-hop is just part of their culture,” says one player. “All of us grew up listening to rap and playing basketball, and rappers grew up doing the same thing.”
Master P. is a famous rap star who wants to become a basketball player. Two NBA teams have invited him to join them. They enjoy listening to his music. An NBA player has become a rapper. He has made four successful rap albums(专辑).
NBA has a closer connection to hip-hop than any other sports league.
(1)Many basketball players in NBA like .
A.hip-hop music
B.country music
C.American singers
(2)Many NBA players rap words when they travel on planes from one city to another.
A.learn
B.write
C.sing
(3) is just part of the NBA players' culture.
A.Music
B.Rapper
C.Hip-hop
(4)The NBA teams invited Master P. to join them just because .
A.they like listening to his music
B.his dancing was popular
C.they like his face and hair
(5)Which of the following is NOT right?
A.Many NBA players have become hip-hop rappers.
B.A rapper wants to become an NBA basketball player.
C.Players in NBA don't like hip-hop music at all.

【题目】 High school students in England do much the same as those in America or any other country do. They enjoy using the Internet, telephoning their friends, going travelling, listening to music, watching movies on TV or at the cinema.

However, a new study shows that 15-year-olds in England have more fights than those in Canada, Australia and China. This has to do with how they spend their free time. In England, for example, 45% of 15-year-olds spend most evenings out with their friends. And in Canada, the number is 24%. In China, just 17% of 15-year-olds spend their free time in the same way. And in Australia, 15% of 15-year-olds spend their evenings out with their friends.

Another new study shows that the Internet is English students' favorite hobby. They spend about 31 hours a week online. One in four students of the 1,000 polled (接受民意测试的)said they often spoke to those they didn't know online and one in three said they tried to hide(藏)what they were looking at if a parent went into the room. But the study also shows that children also use Internet to help them with their homework. They spend at least three hours a week finding information.

阅读短文, 选择正确答案.

1From Paragraph(段落)1, we can know that English high school students____________.

A.are good at using the Internet

B.are the quietest students in the world.

C.spend most of their free time watching movies

D.have something the same with the students in other countries

2The underlined word "This" in Paragraph 2 means "15-year-olds in England ___________."

A.have more fightsB.like to go out with their friends

C.spend about 31 hours a week onlineD.have bad relationships (关系)with their parents

3_________ of 15-year-olds spend their evenings out with their friends in England.

A.MostB.About half

C.About a quarterD.Only fifteen percent

4How many students of 1,000 polled talked with those they didn't know online?

A.200.B.250.C.300.D.350.

5This passage is mainly to _______________________.

A.tell the difference of students' school life in different countries

B.introduce the relationship(关系)of English students and their parents

C.compare the spare time activities of English students and the students in other countries

D.introduce students' favorite hobbies in England and some other countries

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网