题目内容

【题目】 Almost every kid in this country has ever eaten Hershey chocolate. But do you know that the Hershey chocolate factory is more than one hundred years old? And do you know that the father of Hershey Chocolate, Milton Hershey, had many failures in business before he started his famous company?

Milton Hershey was born in 1857 in central Pennsylvania. He stopped attending school when he was 12 years old. Before he became interested in making chocolate, he worked as a printer for a small newspaper at first, but he didn’t like it. Then he decided that printing was not the right job for him.

Then he worked at a candy factory in Lancaster. After working for a few years there, he decided to open his own little candy business near Philadelphia. His first business failed because it was not making money. After that, he went to Denver to learn how to make caramels(焦糖). He took his new skills back to New York and worked selling candies on the street. But his second business also failed.

Finally, Milton Hershey moved back to Pennsylvania where he grew up. He then experimented with all sorts of different candies and chocolate. By 1893 he was selling a million dollars worth of caramel candy each year. Since his chocolate-flavored caramels were the best-selling, he decided to make chocolate himself.

By experimenting, Milton Hershey discovered how to make delicious chocolate. The area where he lived had a large and easy supply of milk and sugar, which helped him succeed in his chocolate business. In 1903, Milton Hershey built a huge chocolate factory and a town to go with it.

Today, the town of Hershey is still the home of the factory that Milton Hershey built. The streetlights are shaped like the candy. The air often smells like chocolate. And if you ever visit it, you can smell delicious chocolate smells just by driving through the town.

The factory is not so hard to find, just travel down Cocoa Avenue until you get to East Chocolate Avenue. Turn right at the traffic lights and just follow your nose.

1Where did Milton Hershey spend his childhood?

A.In PennsylvaniaB.In LancasterC.In PhiladelphiaD.In New York

2Why did he decide to make chocolate himself?

A.Because he was taught to make delicious chocolate.

B.Because he got a new idea for making chocolate.

C.Because he built a huge chocolate factory himself.

D.Because he was just interested in eating chocolate.

3Which of the following sentences about Milton Hershey is TRUE?

A.In 1869, he left school and later worked as a printer for a small newspaper.

B.After his first business failed, he went to Lancaster to learn some new skills

C.He became very successful in chocolate business by experimenting caramels.

D.The factory is difficult to find when you travel down to East Chocolate Avenue.

4What does the underlined phrase “follow your nose” in the last paragraph mean?

A.Stop right there.B.Walk a few hours.C.Go straight ahead.D.Run as fast as possible.

5What is the correct order of the following sentences?

A million dollars worth of caramel candy was sold each year.

His second business failed.

He went to Lancaster and worked at a candy factory.

He worked as a printer for a small newspaper.

His chocolate business became a huge success.

A.③②⑤④①B.③②①④⑤C.④②③⑤①D.④③②①⑤

【答案】

1A

2B

3A

4C

5D

【解析】

文章大意:文章主要讲述了好时巧克力的创始人Milton Hershey怎样兴办这样一个巧克力大工厂,以及在这个过程中经历过多少创业失败,最后成功建立了自己品牌巧克力工厂的故事。

1细节理解题。根据文章第四段“Milton Hershey moved back to Pennsylvania where he grew up”“Milton Hershey搬回到了他长大的Pennsylvania”,故选A

2细节理解题。根据文章第四段“Since his chocolate-flavored caramels were the best-selling, he decided to make chocolate himself”“因为他的巧克力味焦糖是最畅销的,所以他决定自己做巧克力”,故选B

3细节理解题。根据文章第二段“Milton Hershey was born in 1857 in central Pennsylvania. He stopped attending school when he was 12 years old”“米尔顿·赫希1857年出生于宾夕法尼亚州中部。他12岁时停止上学”和第二段“he worked as a printer for a small newspaper at first”“他起初为一家小报纸当印刷工”可知,A说法是正确的;根据文章第三段第“After that, he went to Denver to learn how to make caramels.”“然后他去Denver学习制作焦糖”可知,B说法是错误的;根据文章第五段第“By ……his chocolate business.”“通过实验,米尔顿赫尔希发现了如何制作美味的巧克力。他居住的地区有大量容易供应的牛奶和糖,这帮助他在巧克力生意上取得了成功”可知,C说法是错误的;根据最后一段“The factory is not ……to East Chocolate Avenue”“这家工厂并不难找到,只要沿着可可大道一直走到东巧克力大道就可以了”可知,D说法是错误的,故选A

4词句猜测题。根据文章“Turn right at the traffic lights”“在红绿灯处右转”和后面的and可推知,follow your nose意为“直走”,Stop right there停下;Walk a few hours走几个小时;Go straight ahead直走;Run as fast as possible尽可能快地跑,故选C

5排序题。根据文章第二段“he worked as a printer for a small newspaper at first”“他起初为一家小报纸当印刷工”是;根据文章“Then he worked at a candy factory in Lancaster”“然后他在Lancaster的一家糖果厂工作”是;根据文章第三段“But his second business also failed”“但他的第二笔生意也失败了”是;根据文章第四段“By 1893 he was selling a million dollars worth of caramel candy each year”“到1893年,他每年卖出价值一百万美元的焦糖”是;根据文章第五段“The area where…… succeed in his chocolate business”“他居住的地区有大量的牛奶和糖,这使他在巧克力生意上获得了成功”是,所以顺序为④③②①⑤,故选D

阅读理解题中的细节理解题。首先找出问句中的关键词,然后定位到文章具体位置,然后选出正确答案即可。

例如题目1中,关键词是spend his childhood,可定位到文章第四段“Milton Hershey moved back to Pennsylvania where he grew up”“Milton Hershey搬回到了他长大的Pennsylvania”,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The first step is sending up a manned spacecraft. It will carry out all kinds of space experiments. The Shenzhou-5 and Shenzhou-6 have completed this task. Sending up a space laboratory marks the second step of the program. One of the most important tasks during this step is docking(对接)of a manned spacecraft and space lab.

Shenzhou-7 was the third human space flight, which included the first Chinese extravehicular(舱外)activity. It is a milestone(里程碑)during this project. The building of the Tiangong-1 Space Lab, together with Shenzhou-8 to 10 Spacecraft, is expected to complete the rest of the second step tasks, which prepares for China's final goal of building a space station. It is part of Step 3.

After about two years, Tiangong-1 returned to earth in 2013.Tiangong-2 was launched in 2016. It can do many experiments. And then, the Tiangong-3 space station will have astronauts living inside and can develop new types of vegetables and fruits or produce new materials in space. Cargo shuttles(货运飞机)will carry food, space suits and other necessary things into space. To our excitement, the first cargo shuttle named Tianzhou-1 will be sent into space. To our excitement, the first cargo shuttle named Tianzhou-1 will be sent into space late this month.

The goal of having a space exploration station is to be realized by 2020. Then China will be the first country to build its space exploration station on its own. All Chinese look forward to seeing the day.

1Who has completed all kinds of space experiments?

______________________________________

2How many steps does the China's Space Program experience?

_______________________________

3What is the second step of China's Space Program?

_______________________________________

4How can the necessary things be sent into space?

_________________________________________

5What will be built by China in the future?

_______________________________________________

【题目】阅读下列短文,用方框内所给单词的正确形式填空。(每词限用一次)

luck big move but deal three call where become kind

As we know, there are four basic periods for human beings to pass through when you enter and live in another country. This process helps you do with culture shock(冲击).

Culture shock begins with the "honeymoon period". This is the time when you first arrive in a place 1 everything about the new cu1ture is strange and exciting. You see new things, hear new sounds and language, eat new 2 of food. This can last for quite a long time because you feel very happy.

3 , the second period can be more difficult. After you have got used to your new life, you can become very tired and begin to miss your motherland, your family, your friends, your pets and so on. All the little problems in life seem to be much 4 and more worrying when you face them in a foreign country. This period can be very difficult and lead to 5 backwards quickly.

The 6period is the "adjustment period". This is when you begin to realize that things are not so bad in the new country. Your sense of humor usually becomes stronger and you realize you 7stronger by learning to take care of yourself in the new place so far. Things are still difficult8 you are now a survivor.

The fourth period can 9 "at ease at last". Now you feel quite comfortable in your new place. You can deal with most problems that you have. You may still have prob1ems with language, but you know you are strong enough 10with them. At this time, you may feel far more uncomfortable if you go back to your motherland.

【题目】 Geography is the study of Earth and its climates. Scientists use it to study global warming and track the weather. Governments use it to learn where people live and work and to plan what to do with the land. It is now easier than ever to use geography because of a science called space technology.

The United States launched its first satellite in 1958. Some space missions that followed were geographical studies. In fact, earth science is a big part of the work of the National Aeronautics and Space Administration (NASA).

Astronauts looked out of the space shuttle. They decided to take photographs of Earth from their vantage point. Over the years, picture quality improved. Shuttle photography now shows land features, such as rivers. It can even show the streets of large cities. Photos of the same places at different times show how the land is changing.

NASA does not use just photographs, though. In 1958 it launched TIROS (the Television Infrared Observation Satellite). This first use of a satellite to study Earth was effective in giving weather forecasts. It led to the creation of new space tools to use in geography.

The Landsat Program began in 1972. This satellite sent detailed views of Earth from space. The pictures were so precise that scientists could count the number and kinds of crops in a field. Landsat showed where Earth’s surface had faults along which earthquakes might happen. This information helped in the planning of new cities and factories. Landsat also made discoveries. In Antarctica it located ranges of unknown mountains. It pinpointed small lakes in Virginia that were no ton maps. Landsat, now more advanced, still flies today.

Another space tool is Earth Observing-1 (EO-1). This spacecraft flies right behind Landsat. It takes pictures of the same sites. The two sets of pictures, viewed together, show how cities grow and how other places, such as rain forests, become smaller over time. This helps scientists learn how people affect geography.

One of the newest space tools is the Geographical Information Systems (GIS). GIS is computer software that helps scientists to study Earth. GIS is different from earlier space tools. Businesses, schools, and even average people — not just the government —can use it to show them how changes in the planet might affect them.

1Why do governments study geography according to the passage?

A.To improve the environment.B.To make the land use plan.

C.To make new discoveries.D.To count the crops in a field.

2Which of the following is true according to the passage?

A.The U.S. satellite program began in 1972.B.Landsat was able to take pictures of other planets.

C.TIROS was successful in giving weather forecasts.D.GIS can only be used by the government.

3From the passage, we can infer that ________.

A.GIS is the newest computer to study Earth

B.NASA only depends on photos to study Earth

C.satellite pictures can give more detailed information

D.recent U.S. satellites are as advanced as the old ones

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网