题目内容
【题目】阅读理解
Name: Container Gardens by Number
Cover price: $l5.95
Our price: $9.49
A book covers 50 easy-to-follow container(容器)designs. Each design provides a simple numbered planting plan that shows exactly how to create each display, with an instruction of the finished container and in-depth plant information. The plans are easy to follow and for any type of living space or garden.
Name: Off the Beaten Path
Cover price: $30.00
Our price: $l9.80
The best-selling Reader's Digest travel book has 40% new content including over 200 new places of interest, over 200 new full-color photographs, and all-new, up-to-date maps. It introduces over l, 000 of the United States' most beautiful must-see sights.
Name: l80l Home Treatment
Cover price: $40.00
Our price: $29.96
Plenty of health problems can be solved at home. Each and every treatment will be tested by a doctor to make sure it is safe and sound.
Lots of conditions are covered, from headaches, sunburn and bad breath to hiccups(打嗝).
Name: Best Weekend Projects
Cover price: $l7.95
Our price: $l3.96
Choose from 80 ideas to create an unusual living space. The projects are practical, as well as attractive, and will improve your home and yard and can be made in a weekend. These 80 well-designed projects are presented in a clear, easy-to-follow style.
(1)How much money can you save if you want to buy a medical book?
A.$6.46.
B.$l0.20.
C.$l3.96.
D.$l0.04.
(2)You can most probably read the passage in a ___________.
A.newspaper
B.travel guide
C.news story
D.telephone book
(3)The writer writes the passage in order to ___________.
A.develop people's reading habit
B.try to ask readers to buy the books
C.teach how to design your living space
D.introduce places of interest in the USA
【答案】
(1)D
(2)A
(3)B
【解析】本文应该是报纸上一些书的广告。这些书籍包括旅游、园艺、家居、健康等多个方面。
(1)D考查细节理解题。【问题】如果你想买一个医学书,你能节省多少钱? 根据第二本书l80l Home Treatment第三行Plenty of health problems can be solved at home.可知这是一本医疗书籍,标价(Cover price:) $40.00 与售价(Our price:) $29.96可知计算出节省$l0.04。选D。
(2)A考查推理判断题。【问题】你最有可能会在_______读到这篇文章。这些书籍包括旅游、园艺、家居、健康等多个方面,所以本文应该是报纸上的广告。选A。
(3)B考查细节理解题。【问题】作者写这篇文章,目的是_________。根据内容可知本文为广告,所以目的是想建议读者买书。选B。
【题目】
Summer Activity Courses (活动课) We are looking for university (大学) students to work with children on our activity courses in July and August this summer. We need students for the following activities: swimming, football, tennis,art,music, photography. Courses are: Course 1: July 1st July 15 th Course 2: July 16th July 31st Course 3: August 1st August 15 th Course 4: August 16th August 31st For more information, email Mr Smith at jobs@activesummer.co.uk. Please tell us which courses you would like to teach. |
Dear Mr Smith, I’m a university student and I’m interested in working on your activity courses this summer. I’m studying music at university and I love photography too. So I want to teach those two courses. I’m in the university swimming team and I’m learning to play tennis as well. I can work for the first two weeks of July and the last two weeks of August. Best wishes. Ben Brown |
【1】What CANNOT the children learn from the summer courses?
A. Swimming. B. Taking photos. C. Fishing. D. Singing songs.
【2】How long does each course last?
A. For a week. B. For half a month. C. For ten days. D. For a month.
【3】What is Ben Brown?
A. A teacher in a university. B. A student in a university.
C. A doctor in a university. D. A worker in a university.
【4】How can Ben Brown get more information about the job?
A. Call Mr Smith. B. Write to Mr Smith. C. Email Mr Smith. D. Go to Mr Smith’s office.
【题目】书面表达
不久你们将初中毕业了,英语老师要求大家谈谈各自的梦想,请根据下表提示,以“职业梦想”为题,写一篇短文, 结尾请谈谈如何实现梦想。
姓名 | 职业 | 理由 | 建议 |
李明 | 森林卫士 | 1).保护森林就是保护地球 | 如何实现梦想 |
王刚 | 奥比斯医生(ORBIS doctor) | 1).…… | |
张强 | 网警 | 防止越来越多网络犯罪,保护人民 | |
我 | …… | ……(1-2句) |
要求:1)表达清楚,语法正确,上下文连贯;
2)必须包括表格中所有的相关信息,并适当发挥;
3)词数:100词左右(短文的开头已给出,不计入总词数);
4)不得使用真实姓名、校名和地名等。
(参考词汇:cleaner 清洁工, farmer 农场主,astronaut 宇航员,explorer 探险家)
Ideal Jobs
Today we talked about our ideal jobs in class. All of us have great and different dreams.