题目内容

【题目】根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整、通顺。

Camilla Chomp was a strange little girl. She h1 had any friends because she thought it was much more fun to spend her time a2 eating chocolate.

Camilla left the house to look for some chocolate. She found a small house f3 with glasses. Among all the glasses, a blue glass c4 Camilla’s attention. It was full of chocolate. There was also a card in it, saying “C5 tears into chocolate.”

Camilla was very excited. She ran out of the house to look for someone crying.

First, she met a little boy crying hard, and c6 his tears. The tears were quickly changed into chocolate. While Camilla was collecting the tears, she comforted the boy. Finally, the boy stopped crying and they had a fun time together.

Later, Camilla met a woman who had broken some plates and an old man who c7 find his dog. Camilla collected their tears and made them happy again.

Soon, Camilla r8 that making people happy was even more important than f9 chocolate. So she stopped collecting tears and began to help sad people. At last, she made friends with them and had a much h10 life than before.

【答案】

1hardly

2alone

3filled

4caught

5Change

6collected

7couldn’t

8realized

9finding

10happier

【解析】

文章讲述的是Camilla Chomp是一个奇怪的女孩,她几乎没有朋友,但是她喜欢独自吃巧克力,有一天她出去找巧克力的时候被一家店里的蓝色玻璃杯吸引了,杯子里的卡片上写着眼泪可以变成巧克力,于是她便出去收集眼泪,在收集眼泪的过程中让她明白了让人们开心甚至比找到巧克力更重要,从此之后,她不再收集眼泪,开始帮助伤心的人。最后,她和他们交上了朋友,过上了比以前更幸福的生活。

1

句意:她几乎没有朋友。

根据句意理解及后句because she thought it was much more fun to spend her time a___2___ eating chocolate.可知,这里表达的是“几乎没有朋友”,所以这里需要一个否定词,英语是hardly,故答案为hardly

2

句意:因为她认为独自一人吃巧克力会更有意思。

根据句意理解及前句She hardly had any friends可知,这里表达的是“独自吃巧克力”,英语中“独自”是alone,故答案为alone

3

句意:她发现一间小房子里摆满了玻璃杯。

根据句意理解及后文Among all the glasses可知,这里表达的是“摆满了玻璃杯”,所以这里应该表达的是“装满”,英语是fill with,而文章描述的是过去的事情,所以应该用过去时,故答案为filled

4

句意:卡米拉注意到了一个蓝色的玻璃杯。

根据句意理解及后句It was full of chocolate.可知,这里表达的是“引起她的注意”,英语是catch,而动作是发生在过去,所以应该用过去时,故答案为caught

5

句意:里面还有一张卡片,上面写着“把眼泪变成巧克力”。

根据句意理解及后句Camilla was very excited. She ran out of the house to look for someone crying.可知,这里表达的是“把……变成”,英语是change…into,所以这里应该填change,构成一个动词原形开头的祈使句,故答案为Change

6

句意:她遇到了一个哭得很厉害的小男孩,收集了他的眼泪。

根据句意理解及前文There was also a card in it, saying “Change tears into chocolate.”及后句The tears were quickly changed into chocolate.以及后文Camilla collected their tears and made them happy again.可知,这里表达的是“收集”,英语是collect,而and并列前面动词用的是过去式,所以这里也用过去式,故答案为collected

7

句意:后来,卡米拉遇到了一个打碎盘子的女人和一个找不到他的狗的老人。

根据句意理解可知,这里表达的是“找不到狗”,空格表达的是“不能”,英语是can’t/ couldn’t,而故事是发生在过去,所以这里应该用couldn’t,故答案为couldn’t

8

句意:很快,卡米拉意识到让人们快乐甚至比巧克力更重要。

根据句意理解及后句making people happy was even more important than f___9___ chocolate.可知,这里表达的是“意识到”,英语是realize,故事是发生在过去,所以应该用过去时,故答案为realized

9

句意:很快,卡米拉意识到让人们开心甚至比找到巧克力更重要。

根据句意理解及上文的描述可知,这里表达的是“找到”,英语是find,而空格前than是一个介词,所以后面的动词应该用ing形式,故答案为finding

10

句意:最后,她和他们交上了朋友,过上了比以前更幸福的生活。

根据句意理解及文章的开头Camilla Chomp was a strange little girl. She h___1___ had any friends because she thought it was much more fun to spend her time a___2___ eating chocolate.可知,这里表达的是“比之前更快乐”,所以空格应该表达的是“更快乐的”,所以用比较级的结构,故答案为happier

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Today's teens have grown up online. They make friends online. They do homework online. And surely they get their news online. But because they are so comfortable with the Internet, they seldom question the news stories online and pass along to their friends.

Now William Colglazier, a history teacher at a high school in America, is teaching his students how to think critically(批判性地) about online information and recognize(识别) a fake(假的) news story.

His idea came from a study on people's online reasoning(推理) at Stanford University. The study found that young people lack(缺少) ability to reason about the information on the Internet Most middle school students in the study could not tell the difference between an advertisement and a news story, and high school and college students fully trusted the websites ending in ".org".

The good news is thataccording to Colglazier, once teens realize they've been cheated, they have strong will to tell truth from lies. "But they need some advice on how to find evidence(证据) and how to recognize when others use poor argumentation(论据)," he said. Some of the advice that Colglazier offers his students include moving off the site to find more information about the site, the writer's motivations(动机) and the organization behind the news story.

Colglazier shared some of his course with other teens in Teen Vogue, a famous magazine. He hopes more kids would take away some knowledge about thinking critically when they read news online. "The Internet is both beautiful and ugly," he said. "If people cannot tell real news from fake news, the results can be frightening."

1Colglazier suggests students should __________.

A.trust the websites ending in ".org"B.pass online information along to friends

C.make more friends by using the InternetD.find background information about a news story

2The underlined part in the last paragraph means __________.

A.fake news may cause terrible resultsB.people should never trust online news

C.going online too often is bad for teensD.we should make good use of the Internet

3The structure of the passage may be __________.

(①=para.1 =para.2 =para.3 =para.4 =para.5

A.; ②③; ④⑤B.; ②③④; C.①②; ③④; D.①②; ③;④⑤

4The title of this article could be __________.

A.William Colglazier's Course OnlineB.Teen VogueA Famous Magazine

C.How to Think Critically About Online NewsD.What Today's Teens Usually Do on the Internet

【题目】 When I lived in France last year, my friends and I decided to have a "friends giving" in November because we were so far away from our families. We decided to have the dinner at my friend Brigitte's apartment in Paris. There was only one problem. It was difficult to get a turkey because French people don't celebrate Thanksgiving. The day before our "friends giving" dinner, Brigitte and I went to four different markets to look for a turkey. It took us five hours, but we finally found one. We were so excited!

The next day, everyone brought different foods from their home country to share. There was Moroccan (摩洛哥的) food, Italian food, German food, and of course French food. While we waited for the turkey to cook, we played cards and told stories. That's when we heard a loud BANG! We all ran to the kitchen. There was water everywhere. The water pipes under Brigitte's kitchen sink were broken. The kitchen was filling with water very fast.

"Jack, you all grab the food and run to the roof (屋顶)!" Brigitte yelled. We took all the food, plates, drinks and silverware and ran to the roof. Brigitte ran outside to turn off the water. That's when we realized the turkey was still in the oven. We ran to the flooded kitchen, grabbed some gloves, and pulled the turkey out of the oven.

In the end, we all had an amazing "friends giving" dinner on a Parisian rooftop with all of our good friends. The turkey was a little darker and "crispy" but still delicious.

1Jack decided to have ________ in France in November last year.

A.a partyB.a picnicC.a friends givingD.a Thanksgiving

2In order to find a turkey, it took them ________ to look for it in four different markets.

A.five hoursB.forty minutesC.two daysD.a week

3What happened when they heard a loud BANG?

A.The friends shared different foods.B.They played cars and told stories happily.

C.Jack and Brigitte cooked the turkey.D.The water pipes were suddenly broken.

4What did they do to save the turkey in the oven?

A.Run to the roof with all the food.B.Run outside with all of the things.

C.Turn off the water with the gloves.D.Pull the turkey out with the gloves.

5How did Jack and his friends feel in the end?

A.Amazing turkey, delicious dinner.B.A little afraid, pretty amazed.

C.A little darker but still delicious.D.Just amazed, totally afraid.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网