题目内容

【题目】假如你是张静,寒假期间,你将去美国进行为期两周的游学活动,请提前给美国对接学校负责老师Mr. Smith 写一封邮件,具体内容根据以下信息,告知你的一些情况,以便更好地融入。

Name

Zhang Jing

Age

14

Favorite food

vegetables and fruit

Favorite sports

tennis and basketball

Favorite subjects

science and music

Favorite school activities

要求:

字数不少于60词,开头已给出,不计入总词数。

邮件内容涵盖表格内所有信息,并请给出至少一个你最喜欢的学校活动并说明理由。

不得出现真实的人名或校名。

Dear Mr. Smith,

Nice to meet you! Now let me tell you something about myself.________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zhang Jing

【答案】Dear Mr. Smith,

Nice to meet you! Now let me tell you something about myself. My name’s Zhang Jing. I’m fourteen years old. My favorite food is vegetables and fruit. They’re healthy. Tennis and basketball are my favorite sports. I always play them with my friends after school. At school, I like science and music best. Science is difficult but useful. And music is relaxing. We have many activities in school. I like School Day best, because my parents can come to school.

Have a good time!

Zhang Jing

【解析】本文是一封邮件,文中叙述自己的情况,所以句子的主语应该用第一人称,叙述作者平时的爱好,句子的时态用一般现在时,要注意上下文的衔接,不要遗漏要点。短文用了一些短语和句式,如:At school,like ... best最喜欢。用了because引导的原因状语从句,I like School Day best, because my parents can come to school.是亮点句子。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
If you want to do a school project on children's rights (权利), you can look on the Internet for some information. A United Nations website can show you plenty of useful information for the project.
The United Nations lists the rights of children. Most countries agree all of them, but some countries do not. The following are some of the most important rights of children:
◆Children have the right to be properly fed, clothed and sheltered (庇护) by their family. If their family can't do so, the government should take responsibility.
◆Children have the right to an education and medical care, which should be provided by the government.
◆Children must not be cruelly punished (惩罚) by their parents or any others.
◆Children have the right to expect the government to protect them from all kinds of abuse(虐待)and neglect (忽略).
◆No child under fifteen should be made to fight in an army.
◆Children have the right to be protected from being made to work too hard to make money for other people.
In some countries children do not have these rights. Many young children are made to work long hours in factories and on farms. In some countries there are so few schools that only rich children get an education. There are not enough doctors or nurses to help many children when they are sick.
The rights of children are, therefore, the rights people think children should have. They are not always the rights children really have.
(1)_________ agree with the United Nations' list of children's fights.
A.All countries
B.A few countries
C.No countries
D.Most countries  
(2)The underlined word "responsibility" in the passage means _________.
A.something people have to do
B.something people want to do
C.something people know how to do
D.something people love to do
(3)Which of the following sentences is TRUE according to the passage?
A.Parents should punish their children
B.Children should make money for other people
C.Governments should protect children from neglect.
D.Children under sixteen should not fight in an army.
(4)Some children can't get an education because _________.
A.there aren't enough schools
B.there are no schools
C.they come from rich families
D.they want to work in factories
(5)What's the main idea of this passage?
A.Children are made to work long hours on farms.
B.The United Nations website is useful for the school project.21·
C.Children have the right to be properly fed, clothed and sheltered.
D.The United Nations has listed the rights it thinks children should have.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网