题目内容

【题目】Over the past years Starbucks coffee 1 (become) a coffee chain store. The cafés don’t sell coffee; they sell 2 very atmosphere. They offer customers the perfect atmosphere 3 which to take time out and relax. Every single store throughout the world is furnished in a romantic style and 4 (special) meant to be cozy, private and quiet: earth-toned (褐色调) space, fancy wall paper, lovely paintings, 5 (amaze) background and irresistible coffee smell ... The most fantastic decoration style about Starbucks 6 (design) with oversized chairs and tables outside the store. When 7 comes to a sunny afternoon, I love to take a seat outside, 8 (bathe) in the afternoon sunshine, and listening to the lovely music 9 tasting the most terrific Cappuccino. This is exactly what I love in here—the Starbucks! This is the café I love not merely because of the café itself, but also because of the 10 (feel) it brings me.

【答案】

1has become

2the

3in

4specially

5amazing

6is designed

7it

8bathed

9while/when

10feeling

【解析】本文介绍Starbucks咖啡店的特色。

1根据Over the past years可知句子用现在完成时态,句子主语是Starbucks coffee,故答案为has become。

2句意咖啡馆不卖咖啡,他们卖的是这种很好的气氛。此处表示特指,答案为the。

3句意:他们为顾客提供了一个完美的氛围,在这氛围里面让他们抽出时间来放松。in which +动词不定式相当于一个定语从句,可知答案为in。

4副词修饰动词,答案为specially。

5句意:令人惊讶的背景。形容词修饰名词,答案为amazing

6句意:关于星巴克最棒的装修风格在外面用超大的椅子和桌子设计句子用一般现在是太的被动语态答案为is designed。

7固定句式:When it comes to---,当谈到---的时候,可知答案为it。

8句意:我喜欢在外面坐下,沐浴在阳光明媚的下午听着美妙的音乐,品尝最美味的卡布奇诺。batheI之间是被动关系,此处是过去分词做伴随状语。答案为bathed

9句意:我喜欢在外面坐下,沐浴在阳光明媚的下午,听着美妙的音乐,品尝最美味的卡布奇诺。while/when+ doing sth.在此处相当于时间状语从句,表主动关系,可知答案为while/when.

10句意:我喜欢不仅仅因为咖啡馆本身,而是因为它给我带来的感觉。可知答案为feeling。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 People call the Winter Olympics the White Olympics. At this time, they publish(发行) many stamps to mark(标志) the great games. The first stamps came out on January 25th, 1932 in the United States for the 3rd White Olympics. From then on, publishing stamps during the White Olympics became a rule.

During the 4th Winter Olympics, people published a group of stamps in November 1936. They drew five rings of Olympics. It was the first time that the rings appeared(出现) on the stamps of the White Olympics.

In the 1950sthe stamps of this kind became more colorful. When the White Olympics came, the host countries as well as non-host countries published stamps to mark those games. China also published four stamps in February 1980 when the Chinese sportsmen began to take part in the White Olympics.

In Asia, Japan was the only country to hold the White Olympics. They sold 14,500 million stamps during the Olympics.

People drew different kinds of sports on these small stamps, and they enjoyed the wonderful sports and some famous players.

1What do people call the Winter Olympics?

___________________________________________________________________________

2When did the five rings appear on the stamps of the White Olympics?

___________________________________________________________________________

3Which was the only country in Asia to hold the White Olympics?

___________________________________________________________________________

4猜测划线词组“come out”在文中的汉语意思。

___________________________________________________________________________

5将文中画线的句子译成汉语。

___________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网