题目内容

【题目】 Many people dream of going on a great travel adventure. Most of us keep dreaming; others make it happen.

Gregg Beakney's dream was to travel around the Americas from top to bottom. He got the idea after he finished a 1, 600-kilometer bike ride. Gregg's friend, Brooks Allen, was also a cyclist. The two friends talked and set their goal: they would travel from Alaska to Argentina by bike. To pay for the journey, Gregg and Brooks worked and saved money for years. Once they were on the road, they often camped outdoors or stayed in hotels. In many places, along their route(路线), local people opened their homes to the two friends and gave them food.

During their trip, Gregg and Brooks cycled through deserts, rainforests(热带雨林)and mountains. They visited modern cities and explored ancient ruins(遗迹), such as Tikal in Guatemala(危地马拉). In many places, they met other cyclists from all over the world. In May 2007, they traveled twelve countries in two years, and over 30, 500 km19, 000 miles. Later, Gregg finally reached Ushuaia, Argentina, at the top of South America. Gregg and Brooks kept a record of their adventures in an online blog. The trip taught both men a lot about travelling.

Here is some of Gregg's advice:

Travel light.

The less baggage you have, the less you'll worry about.

Be flexible(灵活的).

Don't plan everything. Then you'll be more relaxed and happier, even when there are challenges along the way.

Be polite.

A traveller told Gregg, “Always remember that nobody wants to fight or cheat a nice guy”.

1When did Gregg Beakney get the idea of traveling the Americas from top to bottom?

A.After he travelled from Argentina to Alaska.

B.After he finished a 1, 600-kilometre bike ride.

C.Before he travelled from Argentina to Alaska.

D.Before he finished a 1, 600-kilometre bike ride.

2What is the two friends' goal?

A.Make a lot of money to enjoy life.

B.Buy a nice expensive bike.

C.Travel from Alaska to Argentina by bike.

D.Spend the rest of their life in Alaska.

3Where did they stay at night when they were on the road?

A.Camped outdoors or stayed in hotels.

B.Stayed at a local family.

C.Stayed in the rainforests.

D.Stayed in ancient buildings.

4Who did they meet during their trip?

A.Local people.B.Other runners.C.Other drivers.D.Other cyclists.

5What did the trip give them?

A.Something about travelling.

B.Something about riding.

C.Something about dreaming.

D.Something about adventuring.

【答案】

1B

2C

3A

4D

5A

【解析】

本文介绍了GreggBrooks的梦想是骑自行车贯通美洲,经过多年的努力,他们终于完成了他们的梦想之旅,实现了人生的目标。

1细节理解题。根据“He got the idea after he finished a 1, 600-kilometer bike ride.”可知,他骑完1600公里的自行车后就有了这个想法。故选B

2细节理解题。根据“The two friends talked and set their goal: they would travel from Alaska to Argentina by bike.”可知,他们定下了目标:他们将骑自行车从阿拉斯加到阿根廷。故选C

3细节理解题。根据“Once they were on the road, they often camped outdoors or stayed in hotels.”可知,他们一上路,就经常在户外露营或住旅馆。故选A

4细节理解题。根据“In many places, they met other cyclists from all over the world.”可知,在许多地方,他们遇到了来自世界各地的其他骑自行车的人。故选D

5细节理解题。根据“The trip taught both men a lot about travelling.”可知,这次旅行教会了两个人很多旅行的知识。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Interest is the key to success. A person who is interested in something will devote himself to it. Meanwhile, a big miracle (奇迹) will be made. I have invented robots which improve the work of cars. My love of making things began when I was a kid. I really became excited about inventing after I learned about Thomas Edison.

One day in fourth grade, our teacher gave us a ______ in class. We had to write to a company and learn about the products. I thought and thought. Finally I ______ the Thomas A. Edison Company. Soon after, the company sent me a book about the life of Thomas Edison. How I enjoyed reading and re-reading about his inventions! I liked the recorded sound and the electric light most. The inventions were clearly ______ on my brain.

My dad noticed my interest in inventing and ______ me. He showed me how to turn my ideas into plans and then into new things. Once, I surprised my dad with a model plane I made. Later, we found a similar model plane in a store. I learned that different inventors often invent similar things. It is not ______ for this to happen. I also learned that not all great ideas ______. Failure is a common part of the inventing. And failure can make a positive contribution (贡献) to your life once you learn to use it.

As my father and I worked together, I began to realize that my dad was quite an inventor himself. He was always looking for a better way to make his job ______. His guiding hands, together with my ______ in inventing, led me to become an engineer and an inventor. It's well known to all that interest plays an important role in one's life. Of course, I also thank Thomas Edison. He is my hero.

1A.reportB.projectC.liftD.lesson

2A.ranB.organizedC.choseD.managed

3A.guessedB.printedC.decoratedD.examined

4A.questionedB.judgedC.preventedD.encouraged

5A.unusualB.unluckyC.unfairD.uneasy

6A.workB.failC.comeD.end

7A.importantB.excitingC.simpleD.hard

8A.habitB.storyC.planD.interest

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网