题目内容

【题目】补全对话

AHello,Wang Bin. Long time no see. 1

BI took a trip to Egypt(埃及)

AEgyptI think you had great fun there.

B2 I learned to ride a camel. Although it was safe, I was a little bit nervous at first.

ADid you go to visit the pyramids?

BOf course. Almost all foreign tourists go to visit them, or they will feel regretful.

AThe pyramids are tombs(坟墓) for the ancient Egyptian kings.

BYou’re right.

AI’m sure you have visited the Great Pyramid.

BYes.

A: 3

B: Fantastic! It is the greatest pyramid in the world. 4

A: I hear each stone weighs about two tons.

B:Yes. I wonder how the ancient Egyptians were able to lift such huge stones without our modern machines.

A: It’s still a secret. 5

A. Where have you come?

B. So did I.

C. How do you feel about it?

D. So I did.

E. what did you do

F. And it is made of stone.

G. But we can find it out one day.

【答案】

1E

2D

3C

4F

5G

【解析】

本文是两个人的情景对话,主要讲述了去埃及旅行时的一些事情。

1句意:你在做什么?

根据答句I took a trip to Egypt(埃及)可知,前面应该是问在做什么,所以这里选择E

2句意:我确实玩的很开心。

根据前句内容I think you had great fun there.我觉得你肯定玩的很开心可知,这里表达的是对上句的一种肯定,所以这里要填D

3句意:你感觉它怎么样?

根据答句Fantastic! It is the greatest pyramid in the world太棒了! 它是世界上最大的金字塔。可知,上面应该是问感觉如何,所以选择C

4句意:它是用石头制造的。

根据后句I hear each stone weighs about two tons.我听说每块石头都重约2吨可知,这里应该说到石头,所以这里选择F

5句意:但总有一天我们可以找到答案。

根据前句It’s still a secret仍然是个秘密可知,以后终有一天会知道答案,所以这里选择G

练习册系列答案
相关题目

【题目】 What would the world be like if cars could drive themselvesImagine seeing an empty car passing by on its way to pick up its owneror a car full of passengers who are readinglistening to music or even sleepingBut none of them are worried about the road ahead

Wellall of this could be the future of drivingThere are several companiesincluding Googleworking on driverless carsSo farno Google self-driven car has gotten a traffic ticketbut some of them have been in accidents when other cars hit them

These cars are now still in the testing stagesButif the tests are successfulthese electric self-driven cars could be put into use very soon

The cars already have many features(特点)allowing them to take the place of drivers during certain situationsSome features include cars being able to park themselvesor slow down when they notice objects close byThey can also control the speed if there are dangerous conditions

Scientists and engineers believewith the help of wireless(无线电的)signalscameras and GPSwe are now at a stage where creating a safe self-driven car might be possible

The cause of deadly road accidents is usually careless drivers or dangerous conditionsThe self-driven car may be able to prevent theseHoweversome people do not like the ideaAmerican lawyer Whit Drakefor exampledoesn't believe these cars are safeHe thinks that technologies can also be mistakes

1The main purpose of the first paragraph is to___

A.get readers to pay attention to road safety

B.tell readers the danger of self-driven cars

C.ask readers to keep away from heavy traffic.

D.make readers be interested in self-driven cars

2The testing self-driven carsneed to run _________

A.solarenergyB.water

C.electricityD.electric energy

3From the passagewe know that the testing self-driven carscanalready___

A.stop any accident on the road

B.turn around when getting near other cars

C.control the speed in dangerous situatuons

D.park themselves with the help of the drivers

4What might make the self-driven carsrunsafelyaccordingtothepassage___

a. e-reading b. wireless signals c. cameras d. GPS

A.a, b, cB.a, b, dC.b, c, dD.a, c, d

【题目】 Have you heard of 5G? It is the fifth generation of mobile network technology. If the past few years were about testing and developing of 5G technology, it’s time to show some real applications ( 应用) this year. What changes will 5G bring to us?

First, 5G promises much faster data download and upload speeds, and more stable connections. This means that you will be able to download an entire HD movie in seconds and only experience a short delay between sending and receiving data. Also, VR games will become more popular with 5G. The short delay of 5G will make the games more real.

This big change will not only make our mobile Internet faster. It will also change every industry like health care in telemedicine and self-driving cars. These cars can send signals to each other. They also “talk” to traffic lights and road sensors (传感器). 5G will show cars to react even faster than human drivers.

5G also makes the Internet of Things (IoT 物联网) possible. IoT is a large network that connects everything to the Internet. Smart homes are part of it. For example, your toaster could automatically ( ) start making breakfast after your alarm rings.

Though 5G makes our lives more convenient, it will not be perfect. For one thing, 5G will not “travel” far. On 4G networks, we can be 10 kilometers away from the nearest transmission base (传输基地) and barely lost signal. But 5G will only cover about 300 meters, meaning that we will need more transmitters so that we can get signals. And in order to use 5G, we will have to buy new products specifically designed for 5G that are presently expensive.

1You will be able to download an entire HD movie in seconds because 5G promises .

A.slower mobile InternetB.more unstable connections

C.much faster data download and upload speedsD.a long delay between sending and receiving data

2The examples of the toaster is used to explain the usage of 5G in the area of .

A.communicationB.transportationC.mobile InternetD.the Internet of Things

3The underlined word “react” in Paragraph 3 means in Chinese.

A.驾驶B.反应C.思考D.行动

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A.5G technology is in the period of testing this year.

B.Special designed phones for 5G are not expensive at present.

C.Self-driving cars are faster than human drivers with the help of 5G.

D.With the help of 5G, patients can see the doctor through the Internet.

5The best title for this passage would be “ ”.

A.Future TechnologyB.The Fastest Generation

C.The advantages of 5GD.5G Network is on the Way

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网