题目内容
【题目】配对阅读左栏是五个人的情况介绍, 右栏是七个商品介绍, 请根据这五个人的描述, 选出适合他们的商品, 并将答题卡对应题目所选的选项涂黑.
【1】 Nowadays Linda finds — 【2】 Sally, a secretary of a big company, suffers from a terrible pain on the neck because of her heavy daily paper work. 【3】 It's getting colder and colder. Tony always wants to drink something warm. in the office. 【4】 Lily is planning a trip to Paris, but she hardly knows any French. That worries her very much. 【5】 Tom travels a lot on business. He finds it hard to have a good rest during his long flights. | A. Learning a new language takes months and even years, but MUAMA Translator can help you communicate with foreigners in a second! It is easy to carry in any of your pocket or bag. B. Say goodbye to neck pain! NecKomfort can free you from neck pain quickly and comfortably. Doctors call it “one of the best inventions of 2019.” C. Video DoorBell is not just a doorbell but an HD video camera and a two-way communication device(设备). It helps to keep your house safe even if you're sleeping or away. D. HealthWatch is a wristwatch that records and measures your state of health. It is fit for everyone: sports lovers or those who have no time for daily physical activities. E. For those who need a quiet environment to get a good sleep, they need a QuietBuds. This new noise-cancelling ear buds(塞)that will help to keep all the terrible sounds out completely! F. Are you planning a trip and wondering how to spend long flights? Besides comfortable clothes, you need a neck pillow like OSTRICHPILLOW GO. Just put it on and you're of to dreamland. G. MUTO is a small “plate” that allows you to heat any liquid(液体) in any vessels like cups or bowls. You can heat exactly the amount of liquid you need, wasting less energy and time. |
【答案】
【1】E
【2】B
【3】G
【4】A
【5】F
【解析】
本文左栏是五个人的情况介绍,右栏是七个商品介绍。
【1】句意:对于那些需要安静环境才能睡个好觉的人来说,他们需要安静的环境。这个新的减噪耳塞,将有助于把所有可怕的声音挡在外面!
根据“it very difficult to pay attention to her study because her neighbours make a lot of noise.”可知,琳达的邻居很吵以至于他没办法集中注意力于学习,所以她需要降噪产品。故选E。
【2】句意:告别颈部疼痛!NecKomfort可以快速舒适地将你从颈部疼痛中解脱出来。医生们称其为“2019年最好的发明之一”。
根据“suffers from a terrible pain on the neck”可知,莎莉颈部疼痛,所以她需要与颈部疼痛相关的产品。故选B。
【3】句意:MUTO是一个小的“板”,它允许你在任何像杯子或碗的容器里加热液体。你可以精确地加热你需要的液体量,浪费更少的能量和时间。
根据“Tony always wants to drink something warm.”可知,托尼总是想喝点热的东西,所以他需要与加热相关的产品。故选G。
【4】句意:学习一门新的语言需要几个月甚至几年的时间,但是MUAMA Translator可以帮助你在一秒钟内与外国人交流!它很容易携带在您的任何口袋或袋子里。
根据“Lily is planning a trip to Paris, but she hardly knows any French.”可知,莉莉正计划去巴黎旅行,但她几乎不懂法语,所以她需要与语言学习相关的产品。故选A。
【5】句意:你是否正在计划一次旅行,并考虑如何度过长途飞行?除了舒适的衣服,你还需要一个像鸵鸟枕一样的颈枕。只要戴上它,你就会进入梦乡。
根据“Tom travels a lot on business. He finds it hard to have a good rest during his long flights.”可知,汤姆经常出差。他发现在长途飞行中很难好好休息,所以他需要有助于长途旅行的产品。故选F。
【题目】
China encourages football education Do you watch football games? You may soon get to learn it at school. In order to develop China's football talent pool(人才库),textbooks on the sport will be soon introduced to the school course across the country. The books cover topics including football rules, exercise, advanced skills as well as how to build teamwork. |
China's math textbooks will travel to British classrooms Yi Ke Yi Lian, or One Lesson, One Exercise, is a series of popular textbooks for students in Shanghai. Starting from last year, the British government has learnt from Shanghai's math teaching methods. In the 2012 Program for International Student Assessment(评估),Shanghai students got the first place in the math exam while British students got the 26th place. |
Pandas on the rise Good news for panda lovers all around the world. The number of wild pandas has grown fast in the past 10 years, according to a series of surveys by the Chinese government. On March 25, Shanxi Province announced its fourth giant panda survey result. It shows that about 345 pandas are living in the Qinling areas, an increase of 26.4 percent compared to ten years ago, the largest number in China. |
【1】If you read the football textbooks, you may not find _____in it.
A.advanced skillsB.football rulesC.football starsD.teamwork
【2】Why will One Lesson, One Exercise be published in Britain?
A.Because it is very popular in China.
B.Because it has a great number of copies,
C.Because English people like math very much.
D.Because they want to improve their students math scores.
【3】Which of the following is NOT true according to the news above?
A.The number of wild pandas in the Qinling areas is the largest in China now.
B.Students in China will have to learn to play football.
C.The British government is only interested in the math exam.
D.So far the surveys on giant pandas have been done many times.