题目内容

【题目】—Let’s go to the National Mining Park(国家矿山公园)this weekend. I’ve never been there.

—_______! I’d like to go there again.

A. Good job B. Well done C. Good ideas D. Not at all

【答案】C

【解析】

句意:——这个周末我们去国家矿山公园吧。我从未去过那里。——好主意!我想再去那儿。考查日常交际用语。A. Good job干得好,表夸赞;B. Well done做得好,表夸赞;C. Good ideas好主意,表示同意提议;D. Not at all别客气,用于回应别人的感谢。根据句意语境,可知本句是同意对方的提议,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The car stopped.

Minka's heart was beating fast, but her legs carried her forward

Faces flashed through the car windows. She looked at the front passenger seat, but Betty Jane was not there. Through the back window, she saw white hair. Minka stepped forward, opened the door and was met with flowers.

From behind them, she saw her daughter's face, the one she'd seen only in photographs, and heard the voice she'd heard only over the phone.

Everything disappeared behind one longing(渴望)一to get her daughter into her arms. And then, she was.

Minka's sight can't see it clearly. Her voice stuck in her throat(喉咙).Her arms wrapped tightly around her girl. She'd waited more than 28,000days for this, her daughter safe in her embrace(拥抱).The joy of it was boundless.

Finally Minka let go a little, pulling back to see that dear face againa face as lined as her own. But Minka believed she knew those pale blue eyes. She lookedinto them, and then her daughter kissed her cheek. Minka managed to speak, her words ‘I love you' that had never been spoken.

"You are as wonderful as I thought you would be." Minka said.

They didn't look like strangers meeting for the first time. There was something weaving(编织)them together, right before their eyes.

1What does the underlined sentence in Paragraph 2mean?

A. Minka was too weak to meet Betty Jane.

B. Minka was unwilling to meet Betty Jane.

C. Minka was not ready to meet Betty Jane.

D. Minka was nervous but looking forward to meeting Betty Jane.

2 when they met for the first time.

Minka and Betty Jane hugged each other

Minka took a good look at Betty Jane.

Betty Jane kissed Minka.

Minka and Betty Jane talked a lot.

A. ①②③

B. ①②④

C. ①③④

D. ②③④

3In the sentence "There was something weaving them together, right before their eyes." in the last paragraph, what does "something" mean?

A. The long wait for meeting each other.

B. The fact that they hadn't seen each other for a long time

C. The love between a mother and daughter.

D. None of the above.

【题目】阅读下面材料,根据要求完成61~65题。

Do you ever wish you were as thin as a model(模特) or as strong as your favourite football player? Maybe you wish you were taller or just thinner a little. Those thoughts are a natural part of growing up.

But learning what you can and can’t change about your body is part of growing up, too. It can be hard to do. But when people accept the way they look, they often feel happier.

Some children worry that they’re not growing and developing as fast as their friends. It’s important to know that puberty(青春期) doesn’t happen at the same time for every child. And there are no special medicines that can make it happen sooner!

Eating healthy foods and exercising more can make all children feel better. Why? Because they will help you feel energetic (精力充沛的) and keep your body working just the way it should be.

Watching TV and playing computer games can be fun, but they don’t do much for your body because you sit when you do them.

But when you move your body—by playing, dancing, taking part in sports, or even cleaning your room—you exercise your muscles(肌肉). When you exercise the muscle, it gets stronger. And when you have strong muscles, you can do whatever you want to do!

根据短文内容,回答问题(61—64),英译汉(65)。

1When do people often feel happier about their bodies according to the passage?

____________________________________________________________________________________

2What do some children worry about in the third paragraph?

_____________________________________________________________________________________

3Why do not watching TV and playing computers do much for your body?

_____________________________________________________________________________________

4How does your muscle become when you exercise it? (仅用一词回答)

_____________________________________________________________________________________

5将划线句子翻译成汉语。

____________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网