题目内容
5.Medical experts say most Americans do not get enough sleep.They say more Americans need to take a nap-that is to rest for a short period in the middle of the day.They give people advice to sleep lightly before continuing with other activities.The experts say naps might improve health by reducing pressure.Some European and Latin American companies have supported the idea of napping for many years.They ask people to leave work,go home and have a nap before returning.In the United States,some companies let workers rest simply in their offices.They believe this can help workers make fewer mistakes and also increase the amount of work that a person can do.
Sleep experts say it is likely that people make more mistakes at work than at other times.They say people should not carry out important tasks when they feel sleepy.And they say the best thing to do is to take a nap.About twenty minutes of rest is all you need.Experts say this provides extra energy and can increase your effects until the end of the day.But experts said that a nap should last no more than twenty to thirty minutes.A longer nap will put the body into deep sleep and waking up will be difficult.
43.What's the best way to increase workers'effects?D
A.Talking with friends.
B.Doing relaxing exercises.
C.Laughing,smiling and crying.
D.Having a rest for twenty or thirty minutes.
44.What will happen to the workers if they keep out working without any rest?B
A.They will get a lot of money.
B.They will fail in their jobs and even cause a lot of trouble.
C.They will live a happy life in the future.
D.They will feel better after finishing every day jobs.
45.The meaning of the underlined word"reducing"in the first paragraph isB.
A.加大
B.缓解
C.产生
D.制造
46.The passage mainly talks aboutA.
A.taking a nap during a day
B.the disadvantages of taking a nap
C.Americans who don't have a nap during the weekends
D.the advantages of deep sleep.
分析 本文叙述了午睡的重要性.研究发现每天午睡几分钟减少心脏病的死亡几率.专家们对工作人员进行调查发现午睡能改善人们的健康.在欧洲和拉丁美洲一些行业很多年来支持午睡的想法.睡眠专家认为午睡会减少错误和事故.
解答 答案:43.D 细节理解题.根据第三段句子And they say the best thing to do is to take a nap.About twenty minutes of rest is all you need.Experts say this provides extra energy and can increase your effects until the end of the day.可知每天午休二十到三十分钟是提高工作效率的最好的办法,故选D.
44.B 推理判断题.根据第三段句子Sleep experts say it is likely that people make more mistakes at work than at other times.They say people should not carry out important tasks when they feel sleepy睡眠专家说在工作中比其他时期更容易犯错误,他们说人们在感觉困得时候不应从事重要工作,可知工人们不休息持续工作的话,他们在工作中容易失败甚至造成很多麻烦,故选B.
45.B 词义猜测题.根据上下文The experts say naps might improve health by reducing pressure.根据专家说午睡可以通过…压力可以改善健康状况,根据压力和健康的关系,可知结合选项,缓解压力能改善健康状况,所以reducing意为缓解.故选B.
46.A 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第一段句子The experts say naps might improve health by reducing pressure(压力).专家说,午睡可以通过减少压力来改善健康状况.可知本文叙述了午睡的重要性专家说午睡能通过缓解压力从而改善健康状况,研究发现每天午睡以及睡眠专家认为午睡会减少错误和事故,提高工作效率等,即本文主要讲了午睡的意义,故选A.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
A hike can take a few hours or weeks.For most hiking,people just need clothes and shoes that are good for the weather.(57)DAs you get stronger,you can go on a whole night hike.Later you can go longer than that.(58)A(59)CYou should always have one or two friends with you.It's also a good idea to carry a map.
Backpacking is another kind of hiking.People carry food,clothes and other things on their backs in a pack.Backpackers can stay many days in places where there is no food to buy.(60)FNow,put on your hiking shoes and take a hike.
| A.You can make your hike last for days or weeks. B.I go hiking once a month. C.For safety,hikers should hike with someone. D.At the beginning hikers should start with walks that they can do in one day. E.Hiking is good for exercise and fun. F.Do you like sports? G..They carry what they need on their backs. |
一Don't be silly. ,you know.( )
| A. | Actions speak louder than words | |
| B. | The grass is always greener on the other side | |
| C. | A bird in the hand is worth two in the bush | |
| D. | A great hope makes a great man |
| A. | look forward to | B. | pay attention to | ||
| C. | get used to | D. | make your way to |
-Me,too.( )
| A. | What | B. | What a | C. | How |
| A. | not swim | B. | not swimming | C. | not to swimming | D. | not to swim |