题目内容
【题目】—Believe it or not, a pig from South Africa started painting a few months ago.
— Nothing is _________ .
A.impossibleB.personalC.carefulD.lively
【答案】A
【解析】
句意:——信不信由你,南非的一头猪几个月前开始画画。——没有什么是不可能的。
考查形容词辨析。impossible不可能的;personal个人的;careful小心的;lively活泼的。根据第一句“a pig from South Africa started painting a few months ago”可知,猪开始画画已经是事实,所以此处用“没有什么是不可能的”进行回答;impossible是形容词,意为“不可能的”,用在此处符合题意。故选A。
【题目】根据信息, 完成下列各题, 每空限填一词。
The Lily Pad Inn is just a short 5-minute walk away from the center of town. The inn is in a large private(私人的) home with a nice garden. The rooms are clean and prepared for rent by the month, week or day. Great scenery can be enjoyed from our rooftop (屋顶): Erhai Lake and Cang Mountain.
◆Stay connected with excellent Internet access(接入), printing service included.
◆Enjoy hot water 24 hours a day, 7 days a week.
◆Ticket service, laundry service and rental(供出租的) bicycles are offered.
◆Enjoy an interesting garden party and make friends with people from different countries.
Prices for Quiet and Clean Accommodations(住处)
(Short/ Long Term Stay)
Room Type | Price | Floor |
Deluxe Queen Double Room with Bath and View | ¥120/ day ¥580/ week | 2nd floor |
Deluxe Single Room with Bath and Best View | ¥80/ day ¥500/week | 3rd floor |
Single Room with Bath | ¥60/day ¥390/ week | 2nd floor |
Single Room | ¥25/day ¥160/week | 1st floor |
Lovely Erin, the English-speaking Chinese owner and hostess, will help make your stay in Dali pleasant.
Mobile phone number: +86 13988569807
Office number: +86 0872 2677807
Email: Chinaerin@yahoo.cn or Chinaerin@hotmail.com
Website: www.chinaerin.spaces.live.com
(1)If we stay at the Lily Pad Inn, we'd better go to the busy street on .
(2)The hot water is all the time.
(3)Staying in the Deluxe Single Room with Bath and Best View for 3 days, you need to pay yuan.
(4)The visitors may come from countries.
(5)The hostess of the inn is a .
(6)We can get more information about this inn by visiting its and making a phone call.
(7)The most expensive single rooms are on the floor.
(8)Not all the rooms of the inn have a room.
(9)From the table above, we know we'll have a price if we stay at the inn for a month.
(10)Living in a single room for a week, we can save ¥ than living in a single room with bath.
【题目】
Name | Jonathan Smith | Date of birth | Feb.25,2001 |
Place of birth | New York, NY. the USA | ||
Contact (联系方式) | Address: 37 Greenfield Road, Sydney, Australia Telephone:0123 186 225689 E﹣mail:jonathan@myspace.com | ||
Education | GED﹣12, including English and math Greenfield High School, Sydney, Australia | ||
Work experience | Waiter at Betty's Pizza Restaurant on Saturdays﹣9 months; Volunteer as a judge (裁判) in Greenfield Nursery School sports meeting﹣3 times | ||
Languages | English﹣first language Chinese﹣second language | ||
Skills & interests | Sports, singing, drawing, traveling, gardening | ||
【1】According to the chart (图表), how old is Jonathan this year?
A.18B.28C.38D.48
【2】Where did Jonathan finish his high school education?
A.In London.B.In New York.C.In Sydney.D.In Washington.
【3】What does the passage tell us ?
A.Jonathan hasn't got any work experience.
B.Jonathan was born in Australia.
C.Jonathan can be contacted through WeChat messages.
D.Jonathan knows two languages and loves life.