题目内容

【题目】 Almost every day, we discuss the topic of health, especially for kids. But what is health?

"Health" means eating well, getting enough exercise, and having a healthy weight. Let's read the following rules. They can help you stay healthy.

▲Eat a variety of food, especially fruits and vegetables. We all know that eating fruits and vegetables can help us stay healthy, but many of us only eat our favorite food. Remember that we can only get the nutrition(营养)we need by eating different kinds of food, especially fruits and vegetables.

▲ Drink water and milk most often. Everyone knows that water is important. Besides that, kids need plenty of calcium(钙)to grow strong bones, and milk is rich in it. Every day, you should drink at least three cups of milk, when you are 9 years old or older. You should also try to have less sugary drinks, like soda and coca. They include a lot of sugar. Sugar only includes calories(热量), not important nutrition.

▲ Listen to your body. When you are eating, notice how your body feels. When your stomach feels comfortably full, stop eating. Eating too much makes you feel uncomfortable. If you do it too often, it can make unhealthy and fat.

▲ Limit screen time. What's screen time? It's the amount of time you spend watching TV, movies and playing computer games. The more time you spend on these sitting-down activities, the less time you spend playing sports, like basketball, and doing other activities like riding and swimming. Try to spend no more than 2 hours a day on screen time.

1How many rules of keeping healthy are listed in the passage?

A. twoB. threeC. fourD. untold

2The underlined phrase "a variety of' means _______________.

A. all kinds ofB. plenty ofC. the rest ofD. a lot of

3In this passage, "health" includes all of the following EXCEPT _____________.

A. eating wellB. doing more exercise

C. having a healthy weightD. wearing comfortable clothes

4Screen time is the time that you spend _____________________.

A. playing computer gamesB. watching movies

C. watching TVD. All of the above

5What's the main idea of the passage?

A. How to eat healthy food.B. Suggestions for staying healthy

C. Eating and playing are both important.D. Health is very important.

【答案】

1C

2A

3D

4D

5B

【解析】

几乎每一天我们都在讨论健康话题,特别是针对孩子。但是何为健康?健康意味着吃的好,充足的锻炼和健康的体重。让我们阅读以下的规则,它们会让我们保持健康。

1题意:文中列举了多少条保持健康的规则?细节理解题。健康的规则有Eat a variety of food,Drink water and milk most often.Listen to your bodyLimit screen time四条。故选C

2题意:文中划线词a variety of什么意思?细节理解题。根据后文解释Remember that we can only get the nutrition(营养)we need by eating different kinds of food记住:我们需要通过吃不同种类的食物获取营养。a variety of= different kinds of,与all kinds of意思相符。故选A

3题意:在这篇文章中,健康包括以下的方面除了哪一个?细节理解题。根据"Health" means eating well, getting enough exercise, and having a healthy weight健康意味着吃的好,充足的锻炼和健康的体重。没提wearing comfortable clothes。故选D

4题意:屏幕时间是指你花费在哪方面的时间。细节理解题。根据原文What's screen time? It's the amount of time you spend watching TV, movies and playing computer games所以包括watching TV, movies and playing computer games。故选D

5题意:这篇文章的主旨大意是什么?主旨大意题。根据第二自然段最后一句Let's read the following rules. They can help you stay healthy可知,本文主要讲的是保持健康的一些规则。与Suggestions for staying healthy意思相符。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 More than 330 million visitors are expected to take part in the 19th National Science and Technology Week in China from May 19 to 26.

During the science week, open days will be held to let people experience how science and technology have improved our live. Around 50,000 scientists will enter schools and villages to educate and work together with local people.

The science week this is a big one because it will show China’s recent scientific achievements. And this year China will celebrate its 70th birthday. It’s an important year for the purpose of building a well-off society(小康社会) by 2020. Since there are still some poor areas in China, science and technology will be very helpful in their development.

Reaching out to the world is also a best part of this year. Expert(专家) from 13 countries within the Belt and Road(一带一路) will take part in the science week and they will also work with the public.

1The 19th National Science and Technology Week will start on ______in China.

A. May 19B. May 20C. May 25D. May 26

2Many scientists will enter school and villages to __________.

A. sell the latest products to local people

B. learn more about the local environment

C. collect money for their scientific research

D. educate and work together with local people

3According to the passage, the science week this year will _________.

A. send scientists out to the worldB. show China’s recent scientific achievements

C. see new schools built in villageD. improve the social abilities of Chinese people

4This passage is most probably __________.

A. a piece of newsB. a piece of adviceC. a storyD. a letter

【题目】 The year was 1859. America and England had already fought two wars. Now, they were at peace. But one day a pig got hungry. And it nearly caused another war between the two countries.

The pig was owned by a British man who lived on a small island. The island was just of the western part of North America. Both England and the US said the island was theirs. Across the island from the British man lived some American farmers. Everyone on the island got along peacefully. But the peace ended the day the British man's pig decided to eat some of an American farmer's potatoes.

One of the American farmers shot and killed the pig. Then the pigs owner wanted $100 from the man who shot the animal. That was a lot of money, so the farmer refused to pay it. The British and Americans began to argue, and the situation got worse. The farmers asked the governor over the island at that time for help. He sent a group of soldiers to protect the farmers. The British answered by sending 2,000 soldiers. The British were on one side of the island, and the Americans were on the other. The problem that began with the pig was about to become a shooting war.

When news of the problem reached Washington and London, both leaders were surprised. Neither country wanted another war. They sent some men to try to fix the problem. After a discussion, it was decided that each country would keep a small group of soldier on the island. They would stay there until the two countries could decide who owned the island. Then the others would have to leave.

Twelve years went by. Neither side wanted to give up the island, but they knew they had to do something. They asked the leader of Germany to help decide. After nearly a year of discussion, a decision was made. America would get the island.

Finally, the Pig War was over and only one shot was fired. That was the shot that killed the pig!

1What caused the problem on the island according to the passage?

A. An American shot a British man.

B. A group of soldiers came to the island.

C. British men destroyed an American's farmland.

D. A British man's pig ate some potatoes of an American farmer's.

2The underlined word "they" in Paragraph 4 refers to _______________.

A. the farmersB. the leadersC. the soldiersD. the Germans

3According to the passage, the real purpose of the two countries was _________________.

A. to own an islandB. to kill a pigC. to get more moneyD. to start a war

4Which of the following might he the best title for the passage?

A. The Pig IslandB. The Pig War

C. The Pig on the IslandD. The Island War

【题目】 Thanksgiving Day was coming. A teacher gave her class an interesting taskto draw a picture of something to express their ______.

The teacher thought most of her ______ would draw turkey or some other traditional food of the festival. And so they did. But Douglas made a ______ kind of picture.

Douglas was a child of unhappiness. ______ other children played together, Douglas always stood close by his teacher's side.

His picture was special. When he was asked to draw a picture of something for which he was thankful, he drew a hand! ______ else. Just an empty hand.

His work caught the attention of his classmates. Whose hand could it be? Some guessed it was the hand of a farmer, because farmers raised turkeys, others guessed it was the hand of God, because God helped everyone. The discussions ______, and they even forgot to ask the artist himself.

When the discussion stopped, the teacher asked Douglas whose hand it was. The little boy said in a low voice, "It's ______, teacher."

She got surprised at his words. Then she ______ that she often took his hand. Sometimes she said, "Douglas, take my hand, we'll go outside." Sometimes she said, "Let me show you how to hold your pencil." And she ______ said, "Let's do this together."

Her eyes were full of tears. She had done these to all her students. She didn't know these were so ______ to him. She hugged Douglas and decided to give him more love.

1A. requestsB. thanksC. opinions

2A. friendsB. neighborsC. students

3A. differentB. brightC. modern

4A. AfterB. WhenC. Until

5A. NothingB. AnythingC. Everything

6A. went awayB. went onC. went up

7A. hersB. mineC. yours

8A. rememberedB. forgotC. agreed

9A. neverB. hardlyC. usually

10A. importantB. politeC. difficult

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网