题目内容

【题目】阅读下面短文,用括号内所给单词的正确形式填空。

One day, Mr. and Mrs. Smith are celebrating their 1(sixty) birthday. They got2 (marry) 30 years ago.

During the party an angel (天使) turns up. “You’ve been such a 3(love) couple for 30 years. I will give you one wish each,” the angel says.

Mrs. Smith wants 4(travel) around the world. The angel waves her wand (手杖) and boom (隆地一声)! Mrs. Smith has the tickets in her hand.

Next, it is Mr. Smith’s turn. He thinks for a moment. “Well, I’d like to have a woman 30 years 5(young) than me,” he says shyly.

The angel lifts up her wand, and boom! He turns 90.

【答案】

160th/ sixtieth

2married

3loving / lovely

4to travel

5younger

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述一对老夫妻过生日时,一个天使出现,问他们的愿望,这个女的说他要去旅行,这个天使给了这个女人一张票。这个男人的梦想是有一个比他小三十岁的女人,天使将他变成了90岁。

1句意“一天,史密斯夫妇正在庆祝他们60岁生日”。根据空后birthday单数可知,空处用序数词。60th/sixtieth60,故填60th/sixtieth

2句意“他们30年前结婚了”。根据句意可知,译为“结婚”。get married结婚,故填married

3句意“你们已经是30年的恩爱夫妻了/你们是如此可爱的一对,已经生活30年了”。根据“such a adj+可数名词单数”可知,空处用形容词。loving钟情的,lovely可爱的,故填loving/lovely

4句意“史密斯女士想要世界旅行”。根据want to do“想要做某事”可知,用to travel,故填to travel

5句意“我想有一个比我小30岁的女人”。young年轻的,根据空后than可知,用比较级,故填younger

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Scene 1

(The setting is a room in the palace of the Queen of Sheba. The Queen sits at one end of the room on a chair. Zahrah stands on one side of the chair. Amram is showing some silks to the Queen.)

Amram: Would your Majesty be good enough to feel this silk? See how fine and soft it is!

(Amram comes a little closer to the Queen and holds out some purple silk. She feels it.)

Queen: Yes, it is. And I like this bright purple color very much. (She turns to Zahrah.) Zahrah, what do you think of it?

Zahrah: I like it very much, and it is a good color for a queen, your Majesty. (She folds up the silk and puts it to one side.)

Amram: The king of my own country, the wise King Solomon, likes this bright purple better than any other color.

Queen: I have heard many things about your king.

Amram: He is a good king, your Majesty, and a kind man. All his people love him.

Queen: I have also heard that he is very wise. Is it true, Amram, that King Solomon understands what animals say?

Amram: It is true, your Majesty.

Queen (Smiles): It’s very hard to believe.

Amram: If I told you what happened one time when I was with the king. I think you would believe it.

Queen: I’d like to hear your story.

Amram: Well, one day our king and some men of his palace were riding on horseback to a nearby city. The king was riding ahead of the rest of us. All at once he pulled his horse to stop. He looked down at the sand in the road.

Queen: Go on.

Amram: Then the king turned his horse off the road and onto the grass. He kept his horse on the grass a little way before turning back onto the road.

Queen: Did he say why he stopped and then turned his horse off the road?

Amram: King Solomon told us he had seen some ants hurrying along in the sand of the road. He said he had heard them say they were afraid that the horses would walk on them.

Queen (Surprised): And that was why your mighty king turned off the road?

Amram (Proud): Yes, your Majesty. The mighty King Solomon stopped to hear what the little ants in the sand were saying. He turned off the road to save them from being hurt.

Queen: Then he must be as wise and as kind as people say he is.

Amram: Now you can believe it, can’t you?

Queen: I won’t fully believe it until I see and hear him myself, Amram.

Amram: Then why don’t you come to our country and pay him a visit, your Majesty?

Queen: Yes, I think I shall do that, Amram. But first I must think of a way to test this wise king. You may go now, Amram.

Amram: Good day, your Majesty. (He backs away.)

(Curtain)

1Where does this scene take place?

A. On the way to a city.B. In a room of a palace.

C. In the sand of a road.D. On the grass near a road.

2Amram told the story of his king to show ______.

A. King Solomon is wise and kindB. King Solomon is afraid of ants

C. King Solomon looks after his horse wellD. King Solomon can talk to animals

3King Solomon turned his horse off the road because _______.

A. there was sand in the wayB. the horse needed to have a rest

C. he wanted to enjoy the beauty thereD. he wanted to avoid hurting the ants

4Which of the following words is used to help readers know the feeling of the Queen?

A. Fine.B. Surprised.C. Proud.D. Afraid.

5What may happen next according to Scene 1?

A. Amram will refuse to leave the Queen’s palace.

B. Zahrah will certainly keep the purple silk for herself.

C. King Solomon will test whether Amram’s story is true.

D. The Queen will pay a visit to King Solomon’s country.

【题目】 Almost every day, we discuss the topic of health, especially for kids. But what is health?

"Health" means eating well, getting enough exercise, and having a healthy weight. Let's read the following rules. They can help you stay healthy.

▲Eat a variety of food, especially fruits and vegetables. We all know that eating fruits and vegetables can help us stay healthy, but many of us only eat our favorite food. Remember that we can only get the nutrition(营养)we need by eating different kinds of food, especially fruits and vegetables.

▲ Drink water and milk most often. Everyone knows that water is important. Besides that, kids need plenty of calcium(钙)to grow strong bones, and milk is rich in it. Every day, you should drink at least three cups of milk, when you are 9 years old or older. You should also try to have less sugary drinks, like soda and coca. They include a lot of sugar. Sugar only includes calories(热量), not important nutrition.

▲ Listen to your body. When you are eating, notice how your body feels. When your stomach feels comfortably full, stop eating. Eating too much makes you feel uncomfortable. If you do it too often, it can make unhealthy and fat.

▲ Limit screen time. What's screen time? It's the amount of time you spend watching TV, movies and playing computer games. The more time you spend on these sitting-down activities, the less time you spend playing sports, like basketball, and doing other activities like riding and swimming. Try to spend no more than 2 hours a day on screen time.

1How many rules of keeping healthy are listed in the passage?

A. twoB. threeC. fourD. untold

2The underlined phrase "a variety of' means _______________.

A. all kinds ofB. plenty ofC. the rest ofD. a lot of

3In this passage, "health" includes all of the following EXCEPT _____________.

A. eating wellB. doing more exercise

C. having a healthy weightD. wearing comfortable clothes

4Screen time is the time that you spend _____________________.

A. playing computer gamesB. watching movies

C. watching TVD. All of the above

5What's the main idea of the passage?

A. How to eat healthy food.B. Suggestions for staying healthy

C. Eating and playing are both important.D. Health is very important.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网