题目内容

【题目】Something smells ____, and you are supposed to clean your house often.

A. good B. nice C. terribly D. terrible

【答案】D

【解析】

试题分析:A. good 好的;B. nice 漂亮的;C. terribly 副词,糟糕地;D. terrible形容词,难闻得;.根据句意:某种东西闻起来很难闻,你应该经常清扫你的房子。系动词后用形容词作表语, 根据句意故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Sun bears(马来熊)are the smallest of the world’s eight bears species(物种). They have a black coat and a white or golden colour on their bodies. Their homes are in the tropical(热带雨林)of Southeast Asia. They live in trees and eat both plants and animals. They can grow to be 1.4 metres in height and 65 kilograms in weight. They usually live alone and are happy to spend most of their time by themselves.

Scientists studied sun bears in the Bornean Sun Bear Conservation Center. They found that although sun bears live alone, they have developed a surprising social skill. They can copy (模仿) other sun bear’s facial expression (面部表情) as a form of communication. They can even copy exact muscular (肌肉的) movements that other sun bears make- such as making a face.

The ability to copy facial expressions is found in humans, gorilla’s (大猩猩), some monkeys and some other animals. But until now, only humans and gorillas have the ability to exactly copy facial expressions. However, scientists found that sun bears can copy facial expression as well as humans and gorillas. This surprised them because sun bears are alone and they have no close relationship with human beings.

Although they live alone in the wild, the sun bears in the study often played gently with each other. Sometimes they played with faster actions as hitting and biting. Scientists are still not sure what messages the sun bears were sending to one another.

1According to the passage, where do sun bears usually live?

A. In caves.B. In trees.C. By the river.D. On the ice.

2From the passage, we can learn something about sun bears EXCEPT that _______________.

A. they like to live alone in the wild and only eat animals

B. they can copy other sun bears’ facial expressions for communications

C. they can copy exact muscular movements of other sun bears

D. they have no close relationship with human beings

3Which of the following might be the best title for the passage?

A. A warm home on the earthB. A brave animal in the forest

C. A new friend of human beingsD. A surprising skill of sun bears

【题目】

A large numbers of emojis (表情符号) are sent online every day. Emojis are pictures used in texts and web pages. Since emojis were invented in the late 1990s, they have been used as a modern international languages.

We like emojis for different reasons. A written message is always black and white, but emojis show meanings beautifully. Sometimes emojis also change the way we write. The more emojis we use, the fewer words we use.

There are many emojis with different meanings. They are easy to understand. For example, a smiling face means “I’m happy”. A cake with candles means “Happy birthday”. When we want to say “Goodbye”, we use a smiling face with a waving hand. When we are in a terrible situation but we have to laugh to cheer ourselves up, we can use a “cry laugh” emoji.

Now emojis have great influence on us. Sometimes, emojis can be helpful to people from different countries in understanding each other. And when we are feeling exchange. Then the invention of emojis helps change the situation. For example, when we receive a smiling face from our friends online, we try to exchange our feelings by sending the same picture.

It seems that emojis change as time goes by. However, we should be careful when we use them online.

Emojis

Brief introduction

Emojis are 1 that we use in texts and web pages.

Emojis have been used as a 2international languages.

Reasons for their popularity

Emojis can show 3beautifully.

Emojis change the way we 4.

Examples of emojis

A smiling face means “I’m happy.”

A cake with 5 means “Happy birthday.”

A smiling face with waving hand means “Goodbye”.

A “cry-laugh” emoji means we want to 6up.

The 7 of emojis

Emojis can 8 people from different countries to understand each other.

Emojis can allow us to exchange our 9.

Conclusion

We should be 10when we use emojis.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网