题目内容

【题目】PhoneSoap: Charge and Clean Your Phone

You may charge your phone every day, but do you clean your phone as much? Whatever your hands touch, your phone touch. It has been discovered that some phones have 18 times more bacteria and viruses than any surface in a public restroom. So it probably won’t surprise you that a 2011 University of London study found that one in six of our phones have bacteria and viruses on them – specifically, the bacteria called E. coli.

The research on bacteria and viruses led to the invention of PhoneSoap. It is not actually liquid like dishwasher soap. It is a phone charger that uses the electromagnetic radiation(辐射) used in hospitals to kill 99.9 percent of bacteria and viruses, cleaning your phone while it charges,

“There are really certain types of bacteria and viruses that we should not be in touch with, and they are really on our phones,” says Wes Barnes, the PhoneSoap co-founder. It all started while his cousin and co-founder, Dan LaPorte, was in his cancer research lab at college. “He realized he got the idea of getting rid of bacteria and viruses on the phones,” said Barnes. “In the lab they used UV-C light for destroying them. He realized this would be the fastest, most powerful way to kill any bacteria and viruses living on electronic machines.”

PhoneSoap looks like a little metal suitcase. Your phone rests in to charge and get cleaned at the same time. Instead of plugging your phone into the wall, you’d plug it into the PhoneSoap charger box. The process only takes a few minutes but, Barnes say, “The idea is that you can leave it in there overnight if you want to keep charging. Reflective paint keeps the light completely around the phone so it cleans the phone fully.”

The co-founders spent 2013 finding the right companies and they started shipping the product in late November. By last week’s International Consumer Electronics Show in Las Vegas, PhoneSoap was all grown-up. Both co-founders have left their previous jobs and are selling PhoneSoap nonstop. “We’re shipping almost more than we can handle each day,” Barnes says. “It’s been a great adventure.”

1According to the passage, PhoneSoap ______.

A.takes a whole night to kill bacteriaB.deals with bacteria with radiation

C.is a kind of liquid like dishwasher soapD.has to be plugged into the wall to work

2From what Barnes said in the last paragraph, we can infer that ______.

A.PhoneSoap is in great demand nowB.PhoneSoap is really hard to handle

C.they can’t produce enough PhoneSoapD.they’ll make improvements to PhoneSoap

3What’s the passage mainly about?

A.Methods of cleaning phones.B.Tips on charging phones quickly.

C.Soap killing harmful bacteria on phones.D.A phone charger keeping your phone clean.

【答案】

1B

2A

3D

【解析】

这篇短文主要介绍了一种在手机充电时清洁手机的产品—PhoneSoap,它不是液体而是利用医用电磁辐射在手机充电时杀死手机上的细菌和病毒

1细节理解题。根据It is a phone charger that uses the electromagnetic radiation(辐射) used in hospitals to kill 99.9 percent of bacteria and viruses, cleaning your phone while it charges,可知PhoneSoap用的是医用电磁辐射来杀灭99.9%的细菌和病毒。故选B

2推理判断题。根据最后一段Barnes所说的话:“We’re shipping almost more than we can handle each day,”可知我们提供的几乎快超出每天能应对的了,PhoneSoap供不应求,故选A

3主题归纳题。根据短文主要介绍了一种在手机充电时清洁手机的产品—PhoneSoap,包括它的功能,原理以及上市之后的市场反馈。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Free Activities This Weekend

An Open-air Craft(工艺)Market
in Front of the City Hall
Sunday from8:30A.M. to 6:30 P.M.
Need to buy a present? Find bamboo toys, paper flowers, paper umbrellas, model cars and more! Food from around the world, too!

City Museum
Travel Movies
Meeting Room Sat.& Sun. at 2:30 P.M.
Do you want to travel but don’t have enough money? See movies on Japan, Italy, America, England, Russia, and Australia. There are only 80 seats, so come early.

Autumn Fashion Show
Golden Shopping Center Sunday at 3:00 P.M.
Men’s and women’s autumn clothes. See 25 handsome and pretty models show the latest fashions. All clothing will be on sale after the show for under 100.

Pop Concert at Yunhai Square
Saturday from 9:00 P.M. to midnight
Five groups of college students are going to play the guitar and sing pop songs. Bring your own food and drink.

Library Lecture(讲座)
City Library Hall
Saturday at 10:00 A.M.
How to find the job that you really want! Two-hour lecture. Advice on choosing and getting the right job for you. Coke and sandwiches are sold.

1There are activities that people can do indoors.

A.twoB.threeC.fourD.five

2People can taste food from different countries .

A.at Yunhai SquareB.in the City Library Hall

C.in the City MuseumD.in front of the City Hall

3If someone wants to find a right job, he should .

A.listen to the lectureB.buy presents

C.bring food and drinkD.go to the fashion show

4Mr.Lee wants to take two shirts for her wife after the fashion show, he needs to pay .

A.more than 200 yuanB.at least 300 yuan

C.less than 200 yuanD.nothing at all

5If people want to get some information about some foreign countries, they can .

A.see the moviesB.go to the pop concert

C.see the fashion showD.go to the library lecture

【题目】 Beatboxing is the art of making rhythm(节奏) and musical sounds with one’s mouth and voice. It is also a good way to help kids who are suffering from cancer(癌症).

Justin Sanchez is a student at Sugar Land’s Logos Preparatory Academy, US. He is called MC Cure-Rageous. Beatboxing was only a hobby at first, as Sanchez loves rhythm and sound. But now he uses it to help kids to deal with cancer and make them happy.

It all started when Sanchez took part in a fundraising (筹款) activity for his classmate who got cancer. Everybody was shocked (震惊的) when they first heard his musical sounds. Host of the event, the L3 Foundation(基金会), came to Sanchez at that time. They asked if he’d like to be part of the fundraiser. Therefore, the teenager thought he could use his hobby for good.

With the help of the L3 Foundation, Sanchez held a successful beatboxing activity for Candlelighters. This is a childhood family cancer center. The kids there were very happy to listen to Sanchez perform.

1What is the meaning of the underlined word “beatboxing” in Chinese?

A. 拳击B. 打击乐

C. 口技D. 打鼓

2Why was everybody shocked when hearing Sanchez’s performance?

A. Because it was wonderful.

B. Because he could sing like a musician.

C. Because he performed badly.

D. Because he didn’t know about any art.

3What did Sanchez do for Candlelighters?

A. He gave some money to children.

B. He performed to make money.

C. He did beatboxing to make children happy.

D. He visited every child in the center.

4What is the main idea of the passage?

A. A teenager plays a key role in a hospital.

B. Beatboxing helps kids with cancer.

C. There is a new form of music.

D. Beatboxing is getting more and more popular among kids.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网