题目内容

【题目】My sister has a nice bedroom. There is a desk near the window. There is a bed near the desk. The bookcase is between the bed and the desk. A basketball is behind the door. There is a chair under the desk. There is a computer on the desk. Some books and CDs are on the bookcase. Her shoes and keys are under the chair. Her backpack is on the chair. There are some sweaters and T-shirts are on the bed. She has a picture on the wall. You can see some flowers and trees in the picture. Our family photo is on the wall, too. You can see my father, my mother, my sister and me in the photo. It is a nice photo.

1There are_________in my sister’s room.

A. a chair and a desk B. two chairs and a desk

C. a chair and two desks D. two beds and some desks

2The computer is on the__________.

A. wall B. chair C. bed D. desk

3The basketball is________.

A. behind the door B. on the bed C. under the chair D. under the bed

4__________ are on the wall.

A. Some books B. Keys C. A picture and a photo D. Some maps

5There are_______________people in the family.

A. three B. four C. five D. six

【答案】

1A

2D

3A

4C

5B

【解析】

本文介绍了我妹妹的房间里的布置和摆设。

1A

细节理解题。根据My sister has a nice bedroom. There is a desk near the window. There is a bed near the desk.There is a chair under the desk.可知在我妹妹的房间里有一张桌子和一把椅子,故选A。

2D

细节理解题。根据There is a computer on the desk可知电脑在桌子上,故选D。

3A

细节理解题。根据A basketball is behind the door.可知一个篮球在门后面,故选A。

4C

细节理解题。根据She has a picture on the wall. You can see some flowers and trees in the picture. Our family photo is on the wall, too.可知一幅画和一张照片在墙上,故选C。

5B

推理判断题。根据You can see my father, my mother, my sister and me in the photo.可知我家有我的父亲,母亲,妹妹和我,因此一共是四口人,故选B。

认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义辨析,概括归纳和推理判断,选出正确的选项。例如小题3,根据A basketball is behind the door.可知一个篮球在门后面,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The Double Seventh Festival is also called Qixi Festival. It’s a traditional Chinese festival. Here is a beautiful story______it.

Long, long ago there was a young man named Niulang .One day he______a beautiful girl, Zhinv, the Goddess’s seventh daughter. She had just run away from the______heaven(天国)to look for fun or Earth. Soon Zhinv and Niulang loved each other, and they got married without______the Goddess. Niulang worked in the field and Zhinv wove(织布)at home. They______a happy life and gave birth to a boy and a girl. Unluckily, the Goddess found out the fact and______Zhinv to return to heaven. After Zhinv left, Niulang was______upset. With the help of his magic cow, Niulang flew to heaven with his two children to look for his wife. The Goddess discovered this and was very______.Taking out hen hairpin(发簪), the Goddess created a wide______.From then on, Niulang and Zhinv couldn’t stay together. They______to live on the two sides of the river.

However, their true love______all the magpies(喜鹊)in the world, ______once a year tens of thousands of magpies would fly up to heaven to make a bridge for the couple to meet each year. At last the Goddess agreed with______to meet each other on the 7th day of the 7th lunar month. That’s______the Double Seventh Festival started. Today it is a great______for Chinese young people to show their love.

1A.withB.afterC.aboutD.through

2A.metB.toldC.missedD.thanked

3A.luckyB.boringC.differentD.interesting

4A.tellB.toldC.tellingD.to tell

5A.knewB.gaveC.livedD.stayed

6A.waitedB.helpedC.orderedD.promised

7A.suchB.everC.quiteD.still

8A.sorryB.angryC.happyD.excited

9A.riverB.holeC.seaD.land

10A.haveB.hasC.hadD.will have

11A.changedB.movedC.surprisedD.promised

12A.soB.butC.thoughD.because

13A.usB.himC.herD.them

14A.howB.whenC.whatD.where

15A.dayB.wayC.lessonD.habit

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网