题目内容
Beijing World Hotel
Sports Club You can do many different sports here to keep healthy. You'll never get bored. Our program is always working on new ways to keep you strong and happy. Location: First Lever, West Wing Building, Beijing World Trade Center Opening Hours: 14:00 to 21:30 hours | Gourmet It is simple to prepare a great meal for your family or friends now! You can buy the best meat, milk products, wines, bread, cakes and more… Location: Basement 1, Beijing World Trade Center Opening Hours: 19:00 to 21:00 hours |
Lost Horizon You are the star at the Lost Horizon karaoke room. Over 7000 choices of Chinese, Japanese, Korean and English songs are all for your singing pleasure. Location: Ground Level, West Wing Building, Beijing World Trade Center Opening Hours: 19:00 to 01:00 hours (Sunday-Thursday); 19:00 to 03:00 hours (Friday- Saturday) | Brauhaus Here we open an excellent German bar. Guests will feel the atmosphere of a bar in Berlin, enjoy real German beers and meals. Location: Ground Level, West Wing Building, Beijing World Trade Center Opening Hours: 12:00 to 03:00 hours (Sunday-Thursday); 12:00 to 05:00 hours (Friday- Saturday) |
For more information, please call service center(85144800) |
1.If you want to find a place to sing karaoke, you can go to .
A. Sports Club B. Lost Horizon C. Gourmet D. Brauhaus
2.According to the passage, Gourmet is a place where you can .
A. do many different sports B. visit during the daytime
C. buy something to eat D. buy anything you want
3.Which of the following statements is NOT true?
A. You can enjoy real German beers and meals in Brauhaus.
B. Sports Club opens from 2:00 p.m. to 9:30 p.m..
C. Lost Horizon is on Ground Level of West Wing Building.
D. You can stay in Brauhaus from morning till night.
1.B 2.C 3.D 【解析】这是北京世界宾馆的广告。 1.根据You are the star at the Lost Horizon karaoke room.可知唱歌可以去Lost Horizon;故选B 2.根据Gourmet You can buy the best meat, milk products, wines, bread, cakes and ...中央电视台《经典咏流传》节目的播出,再次激发了人们对经典文学作品的阅读热情。读书可以成就更美好的自己,让读书伴随我们成长。请根据以下要点提示,以“Growing up with Reading”为题写一篇英语短文介绍你曾经读过的一本书或—首诗,并建议大家多读书,读好书。
要点提示:
读书的重要性 | 1. 获取知识,开阔眼界; |
2. 提升自我,增强自信…… | |
读过的一本书或 一首诗 | 1. 作品内容简介; |
2. 读书感悟及对自己的影响。 | |
多读书,读好书 | 1. 利用闲暇时间多读书,养成读书的好习惯; |
2. 多读经典文学作品…… |
注意:
1. 短文应包括以上要点,可适当发挥,以使行文连贯。
2. 文中不得出现自己的真实姓名、学校及地名。
3. 词数:80-100(文章开头已给出,不计入总词数)。
参考词汇:classic 经典作品; open up one’s eyes 开阔眼界;improve oneself 提升自我; be more confident 更自信;responsibility 责任;cooperation 合作。
Growing up with Reading
Have you watched the program Everlasting Classics on CCTV? This program makes us more interested in reading books, especially classics.
Growing up with Reading Have you watched the program Everlasting Classics on CCTV? This program makes us more interested in reading books, especially classics. Reading is very important. We can get...-- The government stops kids under 18a driver’s license.
-- Yes. And it doesn’t allow ________after drinking, either.
A.to get; to drive | B.to get; driving |
C.getting; driving | D.getting; to drive |