题目内容

【题目】When I was four, one day I was playing outside our house. I saw my grandfaher’s truck. I’t was black and looked very old. I thought, “Crandpa doesn’t have to drive such an ugly truck. Maybe I can make it look better.”I got some paint and a brush which were left in the kitchen by my father. I painted the truck white and blue all over. I was finishing the job when my mum walked up and stopped me. She was worried that my grandfather would be angry. However, when my grandfather looked at my paintings on the truck, he laughed loudly, “Angela, that’s the prettiest truck I’ve ever seen! I love it! ”

Sometimes adults(成年人) don’t stop to see things through children’s eyes. They missed so much beauty in the world. Luckily, my grandfather saw things in another way.

1At the age of ,Angela painted her grandfather’s truck white and blue.

A. four B. five C. six D. seven

2Angela found some paint and a brush .

A. in the truck B. outside the house C. in the kitchen D. outside the park

3Angela’s grandfather when he saw her paintings.

A. was worried B. shouted angrily C. became sad D. laughed loudly

【答案】

1A

2C

3D

【解析】试题这是一篇哲理故事。四岁的安吉拉用油漆将祖父的爱车漆成了自己喜欢的颜色,妈妈担心爷爷会生气而阻止她,但是爷爷缺夸那是他见过的最好的汽车。故事启示我们,换一个角度去看事情,会发现不一样的美丽。

1题意:在安吉拉 (年龄),她把她祖父的卡车漆成了白色和蓝色。考查细节理解题。根据When I was four, one day I was playing outside our house. I saw my grandfaher’s truck.…I painted the truck white and blue all over.,可知是她四岁时,故选A。

2题意:安吉拉 找到了一些油漆和刷子。考查细节理解题。根据I got some paint and a brush which were left in the kitchen by my father.,可知是在厨房里,故选C。

3题意:安吉拉的祖父 看到她的画。考查细节理解题。根据However, when my grandfather looked at my paintings on the truck, he laughed loudly,可知爷爷大笑起来,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】在空白处填入一个适当的词或括号内单词的正确形式

The earth is about 4,600 million years old. Many of the things that we have done are good, But many more are not good for the earth.

Pollution is a serious problem in the world. Not only does it have an influence 1 our lives and health, 2 it has a great influence in the future. In big cities car and buses have polluted the air. Many people in cities now have very bad health p3. Now, many people are 4(begin) to take these problems s5 and find out new ways to protect the environment. Recently Hangzhou has done something.

Life garbage classification(垃圾分类)

Hangzhou is going to fully carry out(实施) life garbage classification. From March, the residents(居民) of those eight communities(小区) should divide their life garbage 6 four categories that are recyclable garbage, kitchen garbage and other garbage as well and then put them into the right trash bins downstairs.

Red Trash Bin: hazardous(危险)garbage BlueTrash Bin: recyclable garbage

Yellow Trash Bin: other garbage Green Trash Bin: kitchen garbage

The Green Building Exhibition

Green building is the future trend(趋势) of 7(发展). Not long ago, the fourth Zhejiang Province Green Building Expo opened at World Trade Center. In the Expo, it presents a set of building energy-saving products and technologies.

First self-powered public toilet

At the crossing of Gu Cai Road and Wen San Road, opposite to Provoincial Communist Youth League School, there is a new p8 toilet. It could be 9(视作) as Hangzhou’s first self-powered “low-carbon” public toilet. The toilet’s four light boxes, three electrec dryers, one fan and one deodorant(除臭) machine are all given power in energy-saving way.

I hope, in the future, the sky can be clearer, the water cleaner, and the land greener. Then b10 people and animals can have a greener Earth.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网