题目内容

【题目】根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式,每空一词。

1Wang Hong likes collecting things, he collected all kinds of old ____ () and works of art.

2Many people complained that ____ (嘈杂的) music of square dancing had a bad effect on people’s life.

3We are all ____ (反对) the plan. We will discuss it next week.

4The glass ____ (作标记) a star is a birthday present from my uncle.

5All the players are looking forward to ____ (赢得) the basketball final.

6Our head teacher often has __________(交流) with us in his free time.

7I have made lots of ________(进步) in English with the help of the e-dictionary.

8Though he was stubborn, he ______(take something willingly) my advice at last.

9China is trying her best to develop its agriculture and i________.

10We all know that China is an A_______ country.

【答案】

1watches

2noisy

3against

4marked

5winning

6communication

7progress

8accepted

9industry

10Asian

【解析】

1句意:王洪喜欢收集东西,他收集了各种各样的旧手表和工艺品。根据and后的works可知,这里要用复数形式,故填watches.

2句意:很多人埋怨广场舞嘈杂的音乐对人们的生活造成很不好的影响。根据句子结构可知,这里需要形容词修饰music,结合汉语提示,故填noisy

3句意:我们都反对这个计划,我们下周要讨论它。根据句子结构可知,这里需要用介词,根据汉语提示,故填against.

4句意:这个做星星标记的玻璃杯是我叔叔给我的生日礼物。根据句意可知,这里有被动意义,表示玻璃杯标记,故用过去分词作定语,故填marked.

5句意:所有的运动员都在期待篮球赛的决赛。空前look forward to中的to是介词,所以后跟动名词,赢得”win, 故填winning.

6句意:根据句子结构可知,这里做has的宾语,所以需要名词交流,故填communication.

7句意:在这个电子词典的帮助下,在英语上我已经取得了很大的进步。“取得进步”make progress, 故填progress.

8句意:虽然他很顽固,最后他还是接受了我的建议。根据句意可知,这里表示接受建议”take one’s advice, 此句是一般过去时,故填took

9句意:中国正在尽最大努力发展农业和工业。and前后有并列关系and前是agriculture“农业,结合首字母提示,可以推测,这里表示工业,故填industry.

10句意:我们都知道,中国是一个亚洲国家。根据句意及首字母 “A”可以推测,这里表示亚洲的,故填Asian.

练习册系列答案
相关题目

【题目】When it comes to the word to describe the weather in the UK, “dramatic” is the first word coming to my mind.

If you’ve ______ about the basic introductory articles about the UK, you may know “whether” is always an easy-to-use topic to start a conversation ______ you come across a stranger. A typical (典型的) start of a conversation between two people ______ at the door of a store may be like, “It’s rainy again,” one says, and the other goes, “Yeah. You ______ to take an umbrella as well?” The former (前者) may respond, “Obviously. Haha.”

You may also have heard about a saying that “How’s the weather in the UK? Well, ______, it’s pretty good. It only rains twice a year. One is four months, and the other is eight months.” Even though it’s a ______, it tells almost the truth about how terrible the weather can be in the UK. The first ______ will be warm sunshine place when they plan for travelling. That’s why the coast in Spain and Italy has been the most ______ tourist destinations among the British.

The weather forecast of BBC is the most boring TV program, ______ you always need to prepare for the rain no matter what the weathermen say. Although weather in the UK is so dramatic that weather forecast is never reliable, it wouldn’t be a big ______ for British people, as they always prepare an umbrella for the rain.

1A. talkedB. readC. caredD. thought

2A. afterB. beforeC. whenD. until

3A. standingB. workingC. shoutingD. kicking

4A. decidedB. forgotC. hopedD. regretted

5A. in allB. in factC. in generalD. in public

6A. jokeB. noticeC. reportD. survey

7A. eventB. designC. changeD. choice

8A. pollutedB. comfortableC. impossibleD. popular

9A. whileB. becauseC. thoughD. unless

10A. resultB. puzzleC. problemD. dream

【题目】 Katie had lived in Woodstock since she was three. The idea of moving to California started with Katie’s mom. She thought it was good for Katie to learn art if they moved there.

When her mom suggested moving, Katie had many questions and things to care about. She wondered if she would have any friends in California. She thought it was a pretty big thing, because kids at this age started to make friends that they were probably going to have for the rest of their lives.Another big question was her cat because the sign on her new house said “No Pets”. After much arguing, Katie finally gave up keeping her!

It took Katie some time to get used to the new school after she moved. At first, she didn’t know where anything was and she was often late for class. The worst was that she didn’t know anybody. However, Katie tried to do well in school, and she took part in many activities to make friends.

Katie’s big move wasn’t always easy, but she thought it was worth it. She was very happy with the new school, because it offered many programs that her old one didn’t have. And she got on well with her friends. Katie was living a happy life in California. Although there will be lots of difficulties and troubles along the road, we can get through them as long as we’re patient, and have a positive attitude (态度).

1What did Katie think of moving at first?

A. Surprised.B. Worried.C. Excited.D. Angry.

2Why did Katie take part in the activities?

A. Because she was good at the activities.B. Because she wanted to read more books.

C. Because she hoped to know more people.D. Because she wanted to do well in school.

3Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Katie moved to California when she was three.

B. Katie didn’t believe that the friendship she had might last forever.

C. Katie used to be late because her new house was far away from school.

D. Katie felt good in the new school because it had many programs.

4What can we learn from the story of Katie?

A. There are lots of troubles in our life.B. Be positive when we meet difficulties.

C. People should try to live a happy life.D. The friendship is very important to everyone.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网