题目内容
【题目】阅读理解
It is Sunday today. Anna goes shopping with her mother. She wants her mother to buy a new coat for her. In Hongxing Shop, she finds a green coat. She tries it on. It's too small. She wants a big one, but the big one is not green. Anna doesn't like other colors.” Let's go to another(另外的) shop to have a look.”her mother says. Then they go to Jiajiale Shop. The shop is big and they see many kinds of coats in different colors and sizes(尺码). Anna tries on a green one. It looks nice on her. So they take it for forty-five yuan.
(1)Anna goes shopping with her ____.
A.mother
B.father
C.friends
(2)Anna wants a new ____.
A.shirt
B.skirt
C.coat
(3)The green coat is too ____ for Anna in Hongxing Shop.
A.long
B.big
C.small
(4)____ is Anna's favorite color.
A.Blue
B.Green
C.Red
(5)Anna's new coat is ____ yuan.
A.40
B.45
C.50
【答案】
(1)A
(2)C
(3)C
(4)B
(5)B
【解析】文章大意:这篇文章讲述的是安娜和妈妈去给她买一件新外套,在史努比店里安娜看上了一件黄色的外套,但是太小了。安娜不喜欢其他的颜色。所以她们在其他的店子里买到了一件好看的黄色外套。
(1)细节理解题。根据文章第二句Anna goes shopping with her mother.安娜和她的妈妈去购物。故选A。
(2)细节理解题。根据文章第三句 She wants her mother to buy a new coat for her.她想让她的妈妈给她买一件新的外套。故答案选C。
(3)细节理解题。根据文章第三句“In Hongxing Shop, she finds a green coat. She tries it on. It's too small.”在红星商店,她看见了一件黄色的外套,她试了一下,这件衣服太小了。所以答案是C。
(4)细节理解题。根据文章中的句子“She wants a big one, but the big one is not green. Anna doesn't like other colors.” 安娜不喜欢其他的颜色。可知,她最喜欢的颜色是绿色。答案为B。
(5)细节理解题。根据文章最后一句“they take it for forty-five yuan.”他们花费45元买了这件外套。故答案选B。
【题目】阅读短交,从方框中选择恰当的词并用其适当形式填空,使短文完整、通顺。每词限用一次。
before,also,wait,weak,sound,wonderful, activity, see,teach,with |
Mrs.Patrick was a piano teacher.Shehundreds of students.At age 69,Mrs.Patrick had a stroke (中风).She couldn't move or speak.As the days passed,she got better, but her right hand was still very .She couldn't play the piano anymore.She was very sad.
A few months after her stroke,Mrs.Patrick went to a senior citizens' center(老年活动中心).There were a lot ofat the center.The director(负责人)was showing her around the center when Mrs.Patrick a piano.She looked sadly at the piano.“Is anything wrong?”the director asked.“No.”Mrs.Patrick answered.”The piano brings back my memories(回忆).my stroke.I played the piano.”The director looked at Mrs.Patrick's weak right hand and said.“here.I'll be right back.”A few minutes later the director came back Mrs.Eisenberg.“Margaret Patrick,” the director said,“meet Ruth Eisenberg.Before her stroke sheplayed the piano.She has a good right
hand,and you have a good left hand.I think you two can do something together.”The two women sat down at me piano and began to play.The music good.They were not sad anymore.
【题目】书面表达
Mary在学校参加了一个Buddy Club, 从那以后,她改变了很多。请你结合下面所给的提示,写一篇英语短文。
In the past | Now | |
Personalities | shy, quiet, get nervous easily | brave, outgoing… |
Hobbies | reading | reading, singing… |
Abilities | good at dancing, singing… |
要求:
1. 覆盖要点,可以合理增加细节;
2. 80词左右,开头与结尾已经给出,不计入总词数。
Joining a club sometimes changes a person greatly.
___________________________________________________________________________________.
___________________________________________________________________________________.
___________________________________________________________________________________.