题目内容

【题目】Photo Show

1,200 photos are on show.

You can see the whole of Yunnan history.

Place: Yunnan Museum

Date: 1 Mar. —30 Jun.

Price: 60

Time: 9:00 a.m.—5:00 p.m. Monday to Friday

9:00 a.m.—9:00 p.m. weekends

Tel: 64886888

Scottish Dancing

Scottish dancing is nice.

You'll have great fun there!

Place: Star Dancing Club

Date: 10 —20 May

Price: 150

Time: 7:00 a.m.—10:00 p.m.

Tel: 64021877

American Jazz

Enjoy real American jazz by Herbie Davis, the top trumpet player.

Place: Spring Theater

Date: 15 —23 Jun.

Price: 100—150

Time: 10:00 a.m.—11:50 p.m.

Tel: 64668736

1You can see the whole of Yunnan history at ________ in April in Yunnan Museum.

A.7:00 am at weekendsB.9:00 pm from Monday to Friday

C.3:00 pm every dayD.7: 00 pm every day

2If you want to watch dancing, you can call________.

A.64668736B.64021877C.64886888D.64686788

3You can enjoy _______ at Star dancing Club.

A.American jazzB.yourself all morning

C.1,2000 photosD.Scottish dancing

【答案】

1C

2B

3D

【解析】

本文是广告类阅读,分别介绍了云南博物馆、明星舞蹈俱乐部、春天剧院的广告信息。

1细节理解题。根据“Time: 9:00 a.m.—5:00 p.m. Monday to Friday9:00 a.m.—9:00 p.m. weekends”对应选项及周一到周五及周末可以参观的时间可以判断知每天下午3点都可以参观云南博物馆。故选C

2细节理解题。根据明星舞蹈俱乐部广告信息“Tel: 64021877”,可知如果想要观看舞蹈,可以拔打电话64021877。故选B

3细节理解题。根据“Scottish dancing is nice.You'll have great fun there!”苏格兰舞很好。你会玩得很开心的!可知在明星舞蹈俱乐部享受苏格兰舞蹈。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Good health is very important. Everyone should do all he can_________healthy. Being in good________ means having both body and mind in good order, free from illness and pain. Good food, plenty of water, cleanness and plenty of________all help in keeping our machines running as they should._________is very important. It gives what we need for keeping good health. It gives us energy for work and play. No food gives________ we need. We should eat foods of different kinds. Having enough food is not the same _______ having the right food.

The water we drink helps wash away wastes forming inside our bodies. It also_________for the water we lose when we perspire(流汗). Our bodies are actually more than half water. We must drink enough to replace what we________.

We feel________ and look better when we are clean. A bath every one or two days is a good ________for most of us. Brushing our teeth is a(n)_________part of keeping dean.

Sleep is the best kind of rest. Growing children need more________ than grown-ups. Children’s bodies not only have to be repaired, but also have to________. No one’s body can grow bigger properly while he is working and playing and wearing it out(疲劳).

It has been________ to work for good health. Millions of years ago, people lived only 20 years. Now people can live about 70 years. It has gone up 20 years just since the________ of the present century.

1A.stayB.to stayC.staysD.staying

2A.healthB.sicknessC.bodyD.grades

3A.restB.happinessC.sadnessD.fun

4A.WaterB.DrinkC.VegetablesD.Food

5A.somethingB.anythingC.everythingD.nothing

6A.asB.forC.withD.to

7A.uses upB.makes upC.takes upD.eats up

8A.haveB.loseC.getD.put

9A.goodB.wellC.fineD.better

10A.nightB.dayC.ruleD.evening

11A.importantB.easyC.difficultD.simple

12A.timeB.sleepC.breakD.food

13A.growB.eatC.drinkD.play

14A.useB.usefulC.uselessD.used

15A.beginB.beginningC.endD.ending

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网