题目内容

【题目】Please look at my family photo. Those are my grandpa and grandma. These are my parents. My mother is Susan. She likes red. She likes apples for breakfast. And she often plays ping-pong.That is my brother. His name is Jack. He doesn't like red. He only likes white. He often has milk and bread for breakfast and then plays soccer.Now this is me.(A)My name is Tony. I like blue. (B)My sweaters,my T-shirts,my trousers, my shoes are all blue.

For breakfast,I like eggs. (C) Playing soccer is boring,so I don't like it. I only like tennis. It's so fun. This is my family. I love my family.

1Does Tony's brother often have apples for breakfast?

_______________________________________________________

2请写出(A)处画线句子的同义句。

_______________________________________________________

3请将(B)处画线句子翻译成汉语。

_______________________________________________________

4根据短文内容改写(C)处画线句子

I don't like playing soccer______ it is boring.

5How many people are there in Tony's family?

_______________________________________________________

【答案】

1No, he doesn’t

2I am Tony.

3我的毛衣、T恤衫、裤子和鞋子都是蓝色的。

4because

5Six/6.

【解析】

1细节理解题。根据文中句子He often has milk and bread for breakfast知答案是No, he doesn’t。

2A处划线句子:My name is Tony.我的名字叫Tony。还可以说成I am Tony.我是Tony.故答案是. I am Tony.

3My sweaters,我的毛衣my T-shirts,我的T恤衫my trouser s我的裤子, my shoes 我的鞋are是, all所有的,全部的; blue蓝色的.故答案是. 我的毛衣、T恤衫、裤子和鞋子都是蓝色的。

4分析句子:Playing soccer is boring,so I don't like it.踢足球是烦人的,因此我不喜欢。知“我不喜欢踢足球”的原因是“踢足球烦人”换一种说法是I don't like playing soccer because it is boring.故答案填because。

5根据文中句子Those are my grandpa and grandma. These are my parents. .That is my brother. Now this is me。知Tony家共有六口人。故答案填Six/6.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Good afternoon, listeners. Welcome to Wasteria Lane Health Center Radio. Before our music program starts, I'm going to repeat some of our rules.

Our health center can hold 600 patients(病人). There are 6 beds in each ward(病房). The visiting hours are from 230 to 330 in the afternoon and from 700 to 800 in the evening. But remember only two people can see you at the same time. We are sorry about that, but you can understand us because a peaceful environment and enough rest are always indispensable to patients.

The other rules are about our hours. We start our day quite early—you might not be used to that. We wake you up at 600 am., and breakfast is at 800 am., lunch at noon. There's tea at 330 pm.and supper is at 600 pm. You are free to do some relaxing activities like walking around, watching TV, drawing and so on. But do not leave our health center.

You can see the NO SMOKING sign—we don't allow smoking here. I'm sure you understand why. However, if you do need to smoke, there are some smoking rooms for you.

You will find the radio switch(开关) on the wall near your bed, with your own headphone, if you want to listen. It's our own radio. Wish you a quick recovery(康复).

1Which program will follow this radio talk?

A.A talk.B.Some rules.

C.A weather report.D.A music program.

2How many wards are there in this health center?

A.600.B.100.C.60.D.6.

3What does the underlined word “indispensable” mean in Paragraph 2?

A.Possible.B.Difficult.C.Necessary.D.Comfortable.

4Who do you think the listeners are?

A.Patients.B.Doctors.C.Visitors.D.Students.

【题目】 Mr.Black was a single(单身的) father, living with a 7-year-old boy. He was often worried about his son's growing up with no ______ to look after him.

One day, he went to another city, leaving the child at ______. He worried about the child all day, so he called him many times. But his child ______ told him not to worry.

The father went back late in the evening. When he opened the door of their bedroom, he found it was quiet and his child was ______. He was so tired out that he went to bed at once. To his surprise, he touched an overturned(翻倒) bowl of ______ under the quilt. He woke up his son angrily. Then he hit() him. Why are you so ______ leaving the food in bed? Who will wash it?” He never wanted to see his boy cry. It was the ______ time that he had hit his boy after his wife died.

“Sorry, but... the child replied with tears(眼泪) in his eyes. “This is ______ dinner, Daddy.To let his father eat something hot when he got home, the child ______ two bowls of noodles: one for himself, the other for his father. After eating his noodles, he was afraid that his father's noodles would get ______,so he placed them under the quilt.

When he heard this, the father put his arms around his son without saying a word.

1A.fatherB.motherC.friendD.teacher

2A.officeB.schoolC.hotelD.home

3A.alwaysB.sometimesC.hardlyD.never

4A.cookingB.eatingC.sleepingD.reading

5A.riceB.soupC.dumplingsD.noodles

6A.hungryB.carelessC.creativeD.surprised

7A.firstB.secondC.thirdD.last

8A.myB.yourC.ourD.their

9A.cookedB.touchedC.ateD.found

10A.dirtyB.wetC.badD.cold

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网