题目内容

【题目】The following are the comments(评论) on the book The Flying Hat.

【1】What does the underlined word "sidesplitting" mean?

A. simple B. funny

C. serious. D. difficult

【2】Who is the writer of The Flying Hat?

A. Willy King. B. Marian Miller.

C. Shannon Blackman. D. We don't know.

【3】Ms Lilly here may be _______.

A. a famous writer

B. a famous movie

C. another book of the same writer

D. a book of another writer

【4】From The Sunday Reader of New York, we know that _______.

A. many people like to read The Flying Hat

B. many people will love the new movie

C. all the copies are sold out

D. we will laugh when we read the story

【答案】

【1】B

【2】C

【3】D

【4】A

【解析】

试题分析:短文大意:这篇短文主要介绍了一本书“会飞的帽子”的故事内容以及部分读者关于这本书的评论等信息。

【1】B词义猜测题。。根据I couldn’t help laughing after I finished it.描述,可知这是一个最令人发笑的故事。故选B。

【2】C细节理解题。根据The Flying Hat By Shannon Blackman 描述,可知会飞的帽子的作者是Shannon Blackman ,故选C。

【3】D推理判断题。根据文中信息 Marian Miller, writer of Ms Lilly可知Marian Miller是Ms Lilly的作者,故选D。

【4】A细节理解题。根据文中信息"One of the best-selling books of the year. More than two

million copies have been sold." The Sunday Reader, New York

可知很多读者喜欢读会飞的帽子这本书,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】You may feel comfortable with some people.You spend an hour with them and feel as if you have known them half a life.These people have something in common.And once we know what it is, we can try to do it ourselves.

How is it done? __【1】___ If you follow the skills, you’ll make friends with people quickly.

First of all, good talkers ask questions._2___ One well-known businesswoman says, “At business lunches, I always ask people what they did that morning.It’s a common question, but it will get things going.” From there you can move on to some other questions.And how he answers will let you know how far you can go.

__3This point seems clear, but it isn’t.Your question should have a point and help to tell what sort of person you are talking to.And to find out, you really have to listen carefully and attentively.

Real listening at least means some things._4_ If someone sticks to one topic, it means he’s really interested in it.Real listening also means not just listening to words, but to tones (语气) of voice.If the voice sounds boring, then, it’s time for you to change the subject.

Finally, good talkers know well when to say good-bye.Remember to give him a handshake and say, I’ve really enjoyed meeting you.” _5__ Let people know what you feel, and they may walk away feeling as if they’ve known you half their life.

A.Almost anyone will answer a question.

B.Here are several skills that good talkers have.

C.If you want to see that person again, don’t keep it a secret.

D.First, it means not to change the subject of the conversation.

E.Second, once good talkers have asked questions, they listen to the answers.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网