题目内容
【题目】阅读下列文段,从右栏找出符合的左栏描述的选项。
【1】The Browns are looking for a new house. Mr. Brown wants to live in the town centre. Mrs. Brown wants a house with four bedrooms while the kids want a garden. 【2】Ann is a college student who wants a part-time job. She can only work in the evening and on weekends because she has to go to school from Monday to Friday. 【3】Tom is 11 years old now. He is very interested in football team. He has classes at weekdays from 9 a.m. to 3 p.m. 【4】Jack wants to rent a room. It doesn’t matter how big it is or how the furniture is. He’s got to study for his exams, so the room must be quiet. 【5】Tony would like to spend the coming winter holiday at the seaside. He cannot afford living in a hotel. Therefore, he wants to book a holiday flat. | A. Green Garden. Come and ride a bicycle under the sun and enjoy a country lunch with farm-fresh fruits and vegetables. Ring 3204923 B. Join Our Football Team. For boys and girls who want to play in the local football team. Aged 9 to 13. Meet in Green Park on Friday at 4 p.m. C. Assistant Wanted. For busy restaurant. Girls aged 18 to 25 preferred. Some evening and weekend work. All meals free. Ring 3320178. D. Room to Rent. Small room to rent in city centre flat above restaurant. Quiet. Newly painted with modern furniture. Near main railway station. Phone 333210. E. House for Sale. Comfortable family home in the centre of town with a large garden. Four bedrooms, a living room, a kitchen, a bathroom. Offers over $95,000. F. English Tutor Wanted. Primary school teachers who is easy-going with children. Time:3:00-6:00 p.m Wednesday. Call 3642096. G. Sea View Holiday Flats. Set in lovely gardens. Five minutes’ walk from the beach. Enjoy your own cooking in the kitchen. You can rent it at the price of $ 200 per week. |
【答案】
【1】E
【2】C
【3】B
【4】D
【5】G
【解析】
试题分析:本文是几则广告:A. 绿色花园,提供骑车及农家绿色午餐;B. 学校足球队招收9-13岁足球队员的广告;C. 餐饮招收19-25女服务生的广告;D. 房屋出租广告;E. 卖房广告;F. 招聘英语家教老师的广告;G. 海景假日公寓广告,可以自已做饭。广告提供了营业时间,联系方式等。
【1】E 细节理解题。布朗一家想买房,因此推荐售房广告E。
【2】C细节理解题。女大学生Ann想在周末傍晚做兼职工作。故推荐饭店服务生工作C。
【3】B细节理解题。11岁的汤姆对足球感兴趣,因此推荐收足球队员的广告B。
【4】D细节理解题。杰克想租房子,故推荐房屋出租广告D。
【5】G细节理解题。托尼想到海边度假,因此推荐海景假日公寓G。
【题目】假如你叫Helen,请以My family为题,根据以下提示信息介绍她的家庭状况。可以适当发挥,词数不少于40。
Family member | Job | Age | Favorite food |
Helen | student | 12 | hamburger |
Her father | doctor | 36 | noodles |
Her mother | English teacher | 37 | meat |
My family