题目内容

【题目】假如你叫Helen,请以My family为题,根据以下提示信息介绍她的家庭状况。可以适当发挥,词数不少于40。

Family member

Job

Age

Favorite food

Helen

student

12

hamburger

Her father

doctor

36

noodles

Her mother

English teacher

37

meat

My family

【答案】My family

My name is Helen.I am a student.I am 12 years old.I like hamburgers.My father is a doctor.He is 36.He likes noodles.He works very hard.My mother is an English teacher.She is 37.She likes meat.She loves her students.


【解析】短文叙述自己的家庭成员的情况,所以句子用一般现在时,要注意主谓一致,不要写汉语式的英语,所写的句子要符合英语语法。

练习册系列答案
相关题目

【题目】“Did you go skating a lot last year?” I asked. Jen shook her head and looked at me. Finally she said, “On Thanksgiving, Mom and I always went to visit some friends who lived on a farm. I especially loved seeing their big turkeys.”

Until then, I didn’t think about how Jen felt. She had a new stepfather (继父) and stepbrother, and had a new town and home, too. Jen and her mom used to live near a lake where Dad and I went every summer, and she had to move up north with us. She had more changes than me.

Jen seemed sad, so I was busy thinking of some ways to cheer her up on Thanksgiving. I told her my plan and she was excited. First we made a huge snowball, and then a small snowball. Then we built a wall behind the big snowball as a tail. Jen mixed some food coloring with water, saying, “We can spray (喷) colors on the tail.” Our snow turkey had a red, blue, green, and yellow tail. We were so busy that we didn’t notice our parents come outside. Dad found a hat for the snow turkey, and Mom wrapped her scarf around its neck.

“Thanks for cheering Jen up,” Mom said. “You’re a good brother, and you always come up with great ideas.’’ A happy feeling spread through me. I began to understand how much she cared about everyone in our new family.

1What did Jen do on Thanksgiving in the past?

A. She went skating with her friends.

B. She went to the farm with her mother.

C. She stayed at home with her mother

D. She made snow turkeys with her mother.

2What can we learn from the second paragraph?

A. Jen lived near a lake in the past.

B. The writer was Jen’s stepfather.

C. Jen moved up north for studying.

D. The writer just moved out of his old house.

3Which of the following is the right order?

①made a small snowball ②found a hat

③made a huge snowball ④sprayed colors on the tail

⑤wrapped a scarf around the neck

⑥built a wall behind the big snowball

A. ①③⑥④②⑤ B. ①②③④⑤⑥

C. ③①⑥④②⑤ D. ③①⑥②④⑤

4What can we infer (推断) from the underlined sentence?

A. Jen’s stepmother was not friendly to the writer.

B. Jen didn’t feel happy after moving here

C. Jen’s mother did a lot to make Jen happy.

D. The writer felt happy because his stepmother liked him.

【题目】根据短文内容回答下列问题。
Our dog Abbey died last month. My 4-year-old daughter Lucy missed her a lot and asked if we could write a letter to God to make sure he could look after Abbey well. I told Lucy that I thought we could, and she dictated(口述) these words:

Dear God,
you, take, dog, of, will, care, my, please(?) She died yesterday and is with you in heaven. I miss her very much. I am happy that you let me have her as my dog even though she got sick. I hope you will play with her. She likes to swim and play with balls. I am sending a picture of her, so when you see her, you will know that she is my dog. I really miss her.
love,
Lucy

We put the letter in an envelope with a picture of Abbey and Lucy and addressed it to God/Heaven. Yesterday, we received a package addressed "To Lucy" with this note:

Dear Lucy,
Abbey has arrived in heaven. She isn't sick any more. ②Her spirit is here with me just like it stays in your heart. Abbey loved being your dog. You don't need to worry about her. She's being looked after very well here. Thank you for the beautiful letter and thank your mother for helping you write it and sending it to me. ③You have a wonderful mother. I send my blessings every day and remember that I love you very much. By the way, I'm easy to find. I am wherever there is love.
Love,
God


(1)将文中①处画线内容连词成句。
(2)将文中②处画线句子翻译成汉语。
(3)将文中③处画线句子改写为感叹句。(每空限填一词)
wonderful mother you have !
(4)Who helped Lucy write the letter to God?(回答最多不超过三词)
(5)Where can we find God according to the passage?(回答最多不超过六词)

【题目】阅读下列文段,从右栏找出符合的左栏描述的选项。

【1】The Browns are looking for a new house. Mr. Brown wants to live in the town centre. Mrs. Brown wants a house with four bedrooms while the kids want a garden.

【2】Ann is a college student who wants a part-time job. She can only work in the evening and on weekends because she has to go to school from Monday to Friday.

【3】Tom is 11 years old now. He is very interested in football team. He has classes at weekdays from 9 a.m. to 3 p.m.

【4】Jack wants to rent a room. It doesn’t matter how big it is or how the furniture is. He’s got to study for his exams, so the room must be quiet.

【5】Tony would like to spend the coming winter holiday at the seaside. He cannot afford living in a hotel. Therefore, he wants to book a holiday flat.

A. Green Garden. Come and ride a bicycle under the sun and enjoy a country lunch with farm-fresh fruits and vegetables. Ring 3204923

B. Join Our Football Team. For boys and girls who want to play in the local football team. Aged 9 to 13. Meet in Green Park on Friday at 4 p.m.

C. Assistant Wanted. For busy restaurant. Girls aged 18 to 25 preferred. Some evening and weekend work. All meals free. Ring 3320178.

D. Room to Rent. Small room to rent in city centre flat above restaurant. Quiet. Newly painted with modern furniture. Near main railway station. Phone 333210.

E. House for Sale. Comfortable family home in the centre of town with a large garden. Four bedrooms, a living room, a kitchen, a bathroom. Offers over $95,000.

F. English Tutor Wanted. Primary school

teachers who is easy-going with children.

Time:3:00-6:00 p.m Wednesday. Call 3642096.

G. Sea View Holiday Flats. Set in lovely gardens. Five minutes’ walk from the beach. Enjoy your own cooking in the kitchen. You can rent it at the price of $ 200 per week.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网