题目内容

【题目】 Tony wants to share(分享) his living habit with us.

Here is what Tony usually does on Mondays, Wednesdays and Fridays. At 6:00 a.m. , he gets up and brushes his teeth. Then at 6:30, he goes running for an hour. After that, he takes a shower and cleans up for work. He leaves home for work at 7:30. It takes him 20 minutes to drive to his office. He starts to work at 8:00. In the afternoon, he usually arrives home from work at 6:30.

On Tuesdays and Thursdays he gets up at 7:00 a.m. He does some housework and then goes to work. He only has to get up early to exercise 3 days a week.

Tony also has healthy eating habits. On the days he doesn’t need to exercise, and he usually goes to the stores to buy food. He buys healthy food such as vegetables and fruit. Sometimes he buys some meat. He likes eating beef. He likes cooking dinner at home.

He likes to relax on the weekend. He often goes to the park with his friends. He also likes to watch movies.

阅读短文,判断正(A)误(B)。

1Tony gets up at 6:00 a.m. every day.

2Tony arrives at his office at 7:50 a.m.

3Tony doesn’t exercise on Tuesdays or Wednesdays.

4Tony never eats meat.

5Tony often goes to the park on the weekend.

【答案】

1B

2A

3B

4B

5A

【解析】

文章大意:托尼通常在周一、周三和周五做的事情。早上6点,他起床刷牙。然后在6:30,他跑了一个小时。在那之后,他洗了个澡,为工作打扫卫生。他七点半离家上班。他开车到办公室要20分钟。他八点开始工作。下午,他通常6:30下班回家。在星期二和星期四,他早上7点起床。托尼也有健康的饮食习惯。他周末经常和朋友们一起去公园。

1细节理解题,根据第二段on Mondays, Wednesdays and Fridays. At 6:00 a.m. , he gets up and brushes his teeth.在周一三五早上6点,他起床刷牙。第三段提到,在周二和周四早上是七点起床。可知,故填B

2细节理解题,根据第二段He leaves home for work at 7:30. It takes him 20 minutes to drive to his office. 他七点半离家上班。他开车到办公室要20分钟。因此是七点五十到办公室。故填A

3细节理解题,根据第二段Here is what Tony usually does on Mondays, Wednesdays and Fridays.及后文He only has to get up early to exercise 3 days a week. 这是托尼通常在周一、周三和周五做的事情。他一周只需要早起锻炼三天。故填B

4细节理解题,根据第四段Sometimes he buys some meat. He likes eating beef. 有时他买些肉。他喜欢吃牛肉。故填B

5细节理解题,根据最后一段He likes to relax on the weekend. He often goes to the park with his friends. 他喜欢在周末放松。他经常和朋友一起去公园。故填A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。
C
The Internet, mobile phones and Ipads are part of our lives now. Technology is greatly affecting all ways of our lives, from the ways we work to the ways we play. And it even causes a number of social problems such as cloning humans.
We have had lots of technology and it has changed our lives a lot. There is no doubt that humans will continue to use more and more technology. Here are some examples of modern technology that will change our ideas and will affect our lives greatly.
Global positioning system(GPS)(全球定位系统)
It's a system that uses radio signals from satellites to show exact(精确的) information. It tells you where the user is on the earth in all weather conditions. It's made up of three parts: satellites, control equipments(设备) on land and receivers.
Space Technology
Russian and American scientists have worked together for the international Space Station(ISS) for a long time. They hope the ISS will provide a long-lasting lab. Such a lab will bring humans limitless(无限的) advantages. It's even hoped that one day spare technology will take humans to their new houses in space.
Underwater Robot
Hercules is a kind of underwater robot with some high technology equipments. It will be used to search for ancient ships which were destroyed into the deep sea during their journey long ago.
The world is changing so quickly that it’s hard for us to catch up with all the new inventions because they seem to come out every month. It's important for us to learn about new technology and the role that it plays in our lives. So we should be willing to accept modern technology, or we will fall behind the times.
(1)_______ can tell you where the user is on the earth exactly.
A.Satellites
B.Receivers
C.Global Positioning System
D.Underwater Robot
(2)According to the passage, which is NOT true about the ISS?
A.It has carried people to other planets.
B.It will provide a long-lasting lab for us.
C.Russian and American are working for it.
D.Humans will get a lot of advantages from it.
(3)Hercules is used to _______.
A.save lives in the sea
B.take picture in the sea
C.repair the broken ships
D.look for the ancient ships in the sea
(4)From the passage, we know that _______.
A.the use of GPS is affected by the weather conditions
B.it's very important for us to learn about new technology
C.it's easy for us to catch up with all the new inventions
D.technology brings us many advantages such as cloning humans
(5)What is the purpose of the passage?
A.To help us study some new technology.
B.To tell us technology is changing the world.
C.To help solve the problems that technology causes.
D.To remind us the advantages of technology are limitless

【题目】It was Mother's Day, but Mrs. White was a little unhappy. She was 500 kilometers away from her parents. In the morning she phoned her mother to wish her a happy Mother's Day, and her mother told her about the beautiful lilacs(丁香) in the yard

Later that day, Mr. White took her and their children, Tom, Cindy and Eric to a small mountain. There, Mrs. White saw a lot of beautiful purple lilacs. She picked some here and some there. She was so happy.21*cnjy*com

On the way back, Mrs. White saw an old grandma sitting in a chair in the nursing home(养老院). She had no children with her. They stopped the car and Mrs. White walked to the old woman and put the flowers in her hands. The old grandma thanked her again and again.

When Mrs. White came back to the car, her children asked her, “Why did you give() our flowers to her?”

Their mother said, “It's Mother's Day, and she has no children. I have all of you, and I still have my mother. Those flowers will mean(意味) a lot to her.”

1Mrs. White was a little unhappy on Mother's Day because ________.

A. she didn't have lovely gifts B. she couldn't meet her mother

C. she didn't like Mother's Day D. she had to do some housework

2From the passage, we know there were many beautiful purple lilacs ________.

A. in Mrs. White's yard B. in the big market

C. in her mother's yard D. in the nursing home

3What does the underlined word “stopped” mean?

A. 阻止 B. 停下

C. 停留 D. 结束

4We can see that Mrs. White had ________ child(ren).

A. no B. one

C. two D. three

5The best title(标题) can be ________.

A. A Kind Woman B. An Old Grandma

C. An Exciting Trip D. A Beautiful Flower

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网