题目内容

【题目】从方框内选择适当的句子补全对话,有两项多余。

A. If you have a dog, you should look after it well.
B. You can play with it.
C. What would you like'?
D. I want to keep a dog as my pet.
E. It can help people do lots of things.
F. You are right.
G. I disagree with you.

A: Mike, your birthday is coming. I'll give you a gift.
B: I like animals. Some of the animals are man's friends.
A: Why not feed a goldfish? It is easy to take care of.
B: I like dogs. Would you mind buying me a dog?
A: Of course not. But why do you like a dog?
B: I like it because it is very friendly to people.
A: But it is said that dogs make people ill these days.
B: OK, I will. I'll wash it, clean its house, and give it something fresh to eat.
A: I'll buy you a dog as your birthday gift.

【答案】C;D;E;A;F
【解析】①根据上文“你的生日要到了,我想给你一个礼物”以及答语 I like animals.可知是询问“你想要什么”,故选C。
②根据上文 Some of the animals are man's friends. (它们是人类的朋友),可以推断“想要养一条狗作宠物”,故选D。
③根据上文谈到想要养狗,以及I like it because it is very friendly to people.可以推断是在谈论狗的优点,故选E。
④根据上文But it is said that dogs make people ill these days.以及下文的答语 OK, I will.可知是在提建议,故选A。
⑤根据下文 I'll buy you a dog as your birthday gift.已经决定要买狗作为生日礼物,可知选F。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
B
Are you looking for something fun and would you like to help others in your spare time? Then join us to be a volunteer! We're a non-profit(非盈利的) organization. We have volunteer jobs of all ages. Anyone, from twelve-year-old children to people in their seventies can become a volunteer.
You can help people in many ways. Schools need help with taking care of children while parents are working. Hospitals need volunteers to look after children while their parents are seeing a doctor. Animal lovers can help take care of those dogs and cats without homes. There is something for everyone.
“As a volunteer, I don't want to get anything. Seeing the children's happy faces, I'm happy, too.” said Carlos Domingo, an old woman of 62. “I often played computer games in my spare time before. Now I help older people learn how to use computers.” said another volunteer at the age of 18.
If everyone helps out a bit, we'll have a better world to live in. Interested? Call us 1-800-555-5756 or visit our website: www. activol. com.
(1)When do the volunteers help others?
A.In their spare time.
B.At weekends.
C.On weekdays.
D.In the evenings.
(2)_______________ can be a volunteer.
A.Children
B.Old women.
C.Anyone aged 12-79
D.Young people
(3)Volunteers want to get _________ when they help others.
A.money
B.computers
C.everything
D.nothing
(4)We can read such a passage_________.
A.in a newspaper
B.in a storybook
C.in a picture book
D.in a textbook

【题目】阅读下面的短文,然后根据短文内容回答问题,并将答案填写在答题卡上对应题号的横线上。

World Sleep Day, organized by the World Sleep Day Committee of the World Association of Sleep Medicine since 2008, is on March 21 every year.

World Sleep Day is to celebrate the benefits of good and healthy sleep. Sleep quality plays an important role in people’s health. Researchers say that there are a lot of advantages(优点) if we always get enough sleep. We can be smarter, thinner, healthier and more cheerful. Also we’re to have better skin, better memories and longer lives.

When you lose even one hour of sleep for any reason, it will influenced(影响) your performance the next day.

In general, adults are thought to need at least eight hours of sleep a night, but a recent survey found that, on workdays, only 21% of them really get a full eight hours of sleep, and another 21% get less than six. For teenagers, a healthy amount is about eight to nine hours per night. However, about 80% of high school students don’t get enough sleep because of their schoolwork or some bad habits.

Twenty-seven percent of people in the world have sleep problems. Now there are over 80 kinds of sleep disorders, and most people know little about their danger. So, for our good life and work, it’s necessary for us to realize the importance of sleep and try to have a good sleep.

1When is World Sleep Day?

____________________________________________________________.

2Is it bad for our performance if we lose even one hour of sleep?

____________________________________________________________.

3How many hours should a teenager sleep every night according to the writer?

____________________________________________________________.

4Why don’t most high school students get enough sleep??

____________________________________________________________.

5What percent of people have sleeping problems in the world?

____________________________________________________________ .

【题目】请阅读下面的材料,根据所提供的信息回答问题,并把答案写在答题卡指定的位置上。

Dear Laura,

Thanks for your message.

I’m having a great time on my exchange program in France. It’s even better than I thought it would be. I was a bit afraid before I arrived here, but there was no reason to be.

My host family are really nice. They try their best way to make me feel at home. And you can’t believe how quickly my French has improved! I’m very comfortable speaking French now. Although I still make lots of mistakes, it doesn’t bother me like it used to.

My biggest challenge is learning how to behave at the dinner table. Things are quite different from the way they are at home. For example, I shouldn’t put my bread on my plate. I should put it on the table! I shouldn’t eat anything with my hands except bread, not even fruit! I have to cut it up and eat it with a fork. Another thing is that it is very rude to say I am full. If I don’t want any more food, I should just say, “It was delicious.” I’m gradually getting used to things and don’t find them so strange any more.

I’ll write soon and tell you more about life in France. I hope you will enjoy your stay in England.

Best wishes,

Yours,

Linda

1Where is Linda now?

____________________________________________________________________________

2How did Linda feel before she arrived?

____________________________________________________________________________

3Does Linda still make a lot of mistakes in speaking French?

____________________________________________________________________________

4Why does Linda think her biggest challenge is learning how to behave at the dinner table?

____________________________________________________________________________

5What can Linda eat with her hands in France?

____________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网