题目内容
【题目】第三节 听下面一篇短文。根据短文内容,按照你所听到的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍。
A
B
C
D
E ![]()
【1】_________
【2】_________
【3】_________
【4】__________
【5】_________
【答案】
【1】E
【2】B
【3】C
【4】A
【5】D
【解析】
【原文】
Last Sunday, my friends and I went on a school trip in the mountains. We had a great time. It was a fine day and we took the school bus to the foot of the mountain early in the morning. We went climbing after a quick breakfast. The hiking was tiring but exciting. We enjoyed the smell of the nature and the songs of birds. In the afternoon, we came back to the foot of the mountain. We put up our tents and had a one-hour rest. Each tent was big enough for four students. Then we began to prepare the dinner. We cooked the food on an open fire and had a good meal. After dinner, Bob took out his guitar and we sang songs along with the music. The air was fresh and everything was quiet. We watched the twinkling stars and enjoyed the pleasant night. What a fantastic day we had!