题目内容
17.来自美国的Ronnie Smith是你校新来的英语教师,下面是他本周末的出行意向表.This Weekend's Trip
Purpose(目的):to learn about Chinese culture The place to go:somewhere special
Transportation:by bus,by bike or on foot
请你根据表中提供的信息,完成下面的短文.
Hello,I'm Ronnie.I've stayed here for nearly a month.I want to learn about (1)Chinese culture.So I'd like to have a trip to somewhere special this weekend,but I don't know where to go.Can you give me some advice?What's more,(2)it's OK for me to go there by bus,by bus or on foot.
Would you like to be my guide and share it with me?Please (3)e-mail meat Ronnie@hotmail.com!
分析 你好,我是Ronnie Smith,我呆在这儿近一个月了,我想了解中国文化,所以我想去特别的地方旅行,但是我不知道去哪儿.你能给我一些建议吗?还有,对我来说乘公交车、骑自行车或步行都可以.
这个周末你有空吗?你愿意做我的向导和我一起分享吗?请给我发邮件.
解答 1.Chinese culture 根据Purpose(目的):to learn about Chinese culture,可知Ronnie Smith出行的目的是了解中国文化,故答案为:Chinese culture.
2.it's OK for me to go there by bus,by bus or on foot 根据Transportation:by bus,by bike or on foot可知想去特别的地方想乘公交车,骑自行车或步行,故答案为it's OK for me to go there by bus,by bus or on foot.
3.e-mail me 根据at Ronnie@hotmail.com!可知此处应该是:给我发邮件,即e-mail me.
点评 此题要求根据所提供的信息补全短文.特别注意紧密结合并利用所提供的信息
练习册系列答案
相关题目
5.A program is very popular with the children at St.Sava Orthodox School.Students are given warm,winter hats if they read enough books.The hats are gifts from a woman who lives in Colorado.She knits (编织) each hat by hand.(60)C.
The woman is called Nora.(61)A.She is a retired (退休的) geographer.
Nora enjoys knitting hats.She thinks the hats are a way to get children to read more.And they help her have a sense of purpose.They also give her a connection with children.
Mary Lee,a high school teacher says that the program encourages students to read more than before."If children read books while they are young,they will read books before they pick up anything else,"she said."Some of those students are reading because it gives them a goal.(62)E."
Nora said she hoped that more and more people would knit hats or do something else to help children read more books.It's not only good for children,but also good for themselves.(63)D.
The woman is called Nora.(61)A.She is a retired (退休的) geographer.
Nora enjoys knitting hats.She thinks the hats are a way to get children to read more.And they help her have a sense of purpose.They also give her a connection with children.
Mary Lee,a high school teacher says that the program encourages students to read more than before."If children read books while they are young,they will read books before they pick up anything else,"she said."Some of those students are reading because it gives them a goal.(62)E."
Nora said she hoped that more and more people would knit hats or do something else to help children read more books.It's not only good for children,but also good for themselves.(63)D.
| A.She is 80years old B.Their parents are very happy to do that C.She spends about three hours on each one D.So try to do something to help the children. E.They probably won't read so many books without the program |
6.Christmas Day is on_____of December.( )
| A. | twenty-five | B. | the twenty-five | ||
| C. | twenty-fifth | D. | the twenty-fifth |
7.-I want to be engineer.You know,it's my dream job.
-Good luck to you.You will certainly do job well.( )
-Good luck to you.You will certainly do job well.( )
| A. | an,a | B. | an,the | C. | the,a | D. | a,the |