题目内容

Hi,everybody!The following are some of my classmates.They talk about their friends.

Hi,I am Alice.I have a friend.His name is Ben.Ben is 15 years old.He is tall and strong.He has blue eyes and dark hair.He is smart.He like to play computer games.I like my friend,Ben.We often play together.We are very happy to be together.And we often play when it is on Sundays.Then we have no homework.

Hello,my name is Charlie.I want to talk about my parents.My mother’s name is Julia.She is 40 years old,My mother is very nice.She is good at cuisine.I like eating her dishes.My father’s name is Brown.He is smart.He is an engineer.He builds bridges.He is often busy with bis work and I can see him on Sunday.

Hi,everyone!My name is Jimmy.I want to talk about my uncle Johnny.He is a very interesting man.He likes to plant trees and flowers.Today is Tuesday.My uncle works at the school.He plants five red flowers,and two trees.He helps make the environment better.He often works hard for our school.

Hello!My name is Joyce.Today I will talk about David.He is my English teacher.He is tall and thin.He often tells us English jokes.The jokes make us laugh a lot in class.We have a lot of fun in his classes and also we learn a lot about English in his classes.

1.What does Ben look like?

A. Short and fat with long hair. B. Short and think with blue hair.

C. Tall and thin with gray hair. D. Tall and strong with dark hair.

2.What does the underlined word “cuisine”mean?

A. Cooking. B. Dancing. C. Drawing. D. Playing.

3.Which of the following is RIGHT according to the passage?

A. Jimmy’s uncle Brown is an interesting man.

B. Jimmy talks about his uncle on Thursday.

C. Joyce’s English teacher is Mr David.

D. Joyce seldom hears any jokes in class.

4.Why did the write the passage?

A. To tell us some interesting stories.

B. To give information about some people.

C. To give information about some jobs.

D. To let us make more friends with others.

1.D 2.A 3.C 4.B 【解析】试题分析:本文由四个同学分别谈论了自己熟悉的人的有关信息。爱丽丝介绍的是朋友本,查尔斯介绍的是父母亲,吉米介绍的是叔叔乔尼,乔伊斯介绍的是英语老师戴维。 1.题意:本长什么样?考查细节理解题。根据第二段对本的描述Ben is 15 years old. He is tall and strong. He has blue eye...
练习册系列答案
相关题目

(山东省潍坊市昌乐县2017年初中学生学业水平模拟)Bulling(欺凌) is doing things to hurt other people. It is a serious problem at school.

Miah, a 22-year-old girl, still 1.(remember) how she was bullied in junior high school. "They kicked me, put sticks in my hair and took money from me. Even worse, I 2.(make) to eat rubbish. I 3.(never forget) those moments."

Miah is not the only case. I saw another bullying situation when I was a student. Some students bullied a handicapped(智力低下的) girl every day — hitting, pushing and kicking her. They just enjoyed 4.(do) it. The girl didn’t realize that people 5.(hurt) her, she couldn’t even tell the teacher. The situation lasted for a long time.

Bulling at school is getting worse, so many people 6.(try) to start anti-bulling(反欺凌) program. Students in many schools have already taken actions. They 7.(create) anti-bullying clubs. Many students have joined the clubs. They work with teachers to show students how to stop bullying. Some other programs have joined the clubs. They work with teachers to show students how to stop bullying. Some other programs have proved to be successful, too.

In Wales, two girls 8.(come) up with an idea to stop bullying on the school bus. They created a bus pass (乘车证) and made four rules for students: no bullying, no swearing (骂脏话), no smoking and no shouting. Whenever a student broke a rule, he would get a mark on his pass. When a student had four marks, he 9.(not allow) to take the bus anymore. The bus pass idea worked. It 10.(stop) bullying on the bus.

1.remembers 2.was made 3.will never forget 4.doing 5.were hurting 6.are trying 7.have created 8.came 9.wouldn’t be allowed 10.stopped 【解析】这篇短文主要讲述了欺凌在学校是一个严重的问题,文中讲述了如何对待...

Guitar lessons

An excellent musician.

Good-at teaching kids for 5 years.

Your home or mine.

Call Larry at 86087593.

Taxi driver wanted

Full time. Experience and good

knowledge of the city are necessary.

Under 45 years old.

Call Mr White at 5132633 or 13935728866.

Lost dog

Medium size,spotted white short hair.

Answer you when you call it David.

Many thanks for returning it.

Call Susan at 87328059.

Flat for sale

Two bedrooms, a kitchen and a bathroom.

Hot water 8:00 - 18:00.

Beautiful sights out of the windows.

E-mail: sigfund@sohu.com.

1.Which of the four people may get the job as a taxi driver?

A. A 50-year-old person.

B. A 40-year-old person who can drive well in the city.

C. A person who has just got his driver's license.

D. A person who can drive and has free time on weekends.

2.When is hot water provided in the apartment according to the ad?

A. In the daytime. B. At night.

C. At any time. D. Only in the afternoon.

3.How can you contact the owner of the apartment for more information?

A. By making a phone call. B. By sending an e-mail.

C. By going to visit it. D. By sending a letter.

1.D 2.A 3.B 【解析】试题分析:本文是四则广告,内容是关于“吉他辅导、招聘司机、寻物(宠物狗)启事和公寓出租”的相关信息,包括自身优势、招聘要求、失物特征、公寓服务和联系方式等内容。 1.题意:下面这四个人中哪一个能得到出租车司机的工作?考查细节理解题。A. A 50-year-old person.一个50岁的人;B. A 40-year-old person ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网