题目内容
【题目】阅读理解
A
Eating Out | |
Musical Chairs | Last Days of the Raj |
注:recommend推荐;spice(调味)香料
根据材料内容选择最佳答案。
(1)What's special about Music Chairs?
A.Sunday is classic rock night every week.
B.The chair there can play wonderful music.
C.The restaurant only welcomes music lovers..
D.You can enjoy your meal with live music there.
(2)Which of the following does the Chocolate Box serve?
A.Fish
B.Cakes
C.Seafood
D.Chicken
(3)Why do people go to Last Days of the Raj?
A.To show others how brave they will be.
B.To enjoy the meal while watching shows.
C.To try the dishes there cooked with spices.
D.To have meals in the garden all year round.
(4)What can people do at A Taste of Tuscany?
A.Enjoy a relaxed breakfast.
B.Taste dishes cooked in Italy.
C.Have a value-for- money lunch.
D.Learn to cook pasta and seafood.
(5)What is recommended in the text?
A.Hot restaurant.
B.Special foods.
C.Weekend activities.
D.The best places to go.
【答案】
(1)D
(2)B
(3)C
(4)C
(5)A
【解析】本文介绍几个比较受欢迎的新餐馆。
⑴细节理解。根据Musical Chairs中的This new restaurant has different types of live music every night except Sundays, and excellent food to go with it可知在这家餐厅吃饭的同时可以欣赏音乐,故选D。
⑵细节理解。根据chocolate lovers will be excited by the range of chocolate cakes.可知在 the Chocolate Box可以吃到巧克力蛋糕,故选B。
⑶细节理解。根据Last Days of the Raj中的 The most popular dishes are beef and chicken cooked with mild, medium or hot spices. 可知那里的牛肉鸡肉是用调料烹制的,故选C。
⑷细节理解。根据Whether you'd like a great value-for-money lunch or a relaxed evening meal at a fantastic restaurant, this is the place for you. 可知在A Tasty of Tuscany你可以吃到物有所值的午餐。故选C。
⑸细节理解。根据第一段可知作者向读者推荐一些热门的新餐馆,故选A。
【题目】从方框中选择适当的短语,并用其正确形式填空。
as long as because of according to how about was full of |
(1) the weather forecast it will rain tomorrow.
(2)Our picnic will be put off the rain.
(3)At that moment my heart joy and thankfulness.
(4) going with me, Bill? We’ll have a ball.
(5)You'll get on well the boss smiles on you.
【题目】Choose the best answer (选择最恰当的答案)
Whether your family is a fan of activity holidays or just want to try something different, explore the world with adventures. Why not try diving in Turkey, building an igloo(雪块顶小屋) in Andorra or enjoying a camel trip through the Sahara desert? Kids will love learning to boil an egg in a hot spring in Iceland. We grade our holidays on an adventure level. Get outside, get active and have fun!
A day in life of an activity holiday. | |
Route of travel | |
8:00 a.m. | Up for breakfast |
9:00 a.m. | The whole family and your new friends get on the minibus for a short 30-minute drive to the beautiful Cortals Valley. |
10:00a.m | Half way up the valley, jump on your mountain bike after a quick safety trip. Your bike ride takes you to the Engolasters Lake. |
11:30 a.m. | You have the choice to either bike the 3km upside to the barbeque are or jump in the minibus for the journey to lunch. |
12:30 p.m. | Come to rest for a spot of lunch in a Pyrenen Meadow. |
1:30 p.m. | After lunch it is time to go back to the bikes to go downhill before dinner. |
5:30 p.m. | Back at the hotel. It’s time for a quick shower and some downtime as a family dinner. |
7:30 p.m. | Dinner is served at the hotel, or head off into the village for some French dishes. |
【1】You can enjoy a camel trip _________.
A.under the deep sea in TurkeyB.on the Iceland of Andorra
C.through the Sahara desertD.in beautiful Cortals Valley
【2】The whole family and your new friends get on the minibus _________.
A.before breakfastB.after breakfast
C.when you wake upD.after a quick shower
【3】Half way up the valley, your bike ride takes you to _________.
A.the beautiful Cortals ValleyB.the Engolasters Lake
C.Pyrenean MeadowD.the barbeque area
【4】We can _________ in a Pyrenean Meadow.
A.rest for lunchB.have a barbeque
C.feed te animalsD.help clean the rubbish
【5】At _________, it is time to go back to the bikes to go downhill.
A.11:30 a.m.B.12:30 p.m.
C.1:30 p.m.D.5:30 p.m.
【6】Except the dinner at the hotel, we can head off into the village for some _________.
A.Japanese sushiB.Indian curry fried rice
C.Chinese noodlesD.French cuisine