题目内容

【题目】Choose the best answer (选择最恰当的答案)

Whether your family is a fan of activity holidays or just want to try something different, explore the world with adventures. Why not try diving in Turkey, building an igloo(雪块顶小屋) in Andorra or enjoying a camel trip through the Sahara desert? Kids will love learning to boil an egg in a hot spring in Iceland. We grade our holidays on an adventure level. Get outside, get active and have fun!

A day in life of an activity holiday.

Route of travel

8:00 a.m.

Up for breakfast

9:00 a.m.

The whole family and your new friends get on the minibus for a short 30-minute drive to the beautiful Cortals Valley.

10:00a.m

Half way up the valley, jump on your mountain bike after a quick safety trip. Your bike ride takes you to the Engolasters Lake.

11:30 a.m.

You have the choice to either bike the 3km upside to the barbeque are or jump in the minibus for the journey to lunch.

12:30 p.m.

Come to rest for a spot of lunch in a Pyrenen Meadow.

1:30 p.m.

After lunch it is time to go back to the bikes to go downhill before dinner.

5:30 p.m.

Back at the hotel. It’s time for a quick shower and some downtime as a family dinner.

7:30 p.m.

Dinner is served at the hotel, or head off into the village for some French dishes.

1You can enjoy a camel trip _________.

A.under the deep sea in TurkeyB.on the Iceland of Andorra

C.through the Sahara desertD.in beautiful Cortals Valley

2The whole family and your new friends get on the minibus _________.

A.before breakfastB.after breakfast

C.when you wake upD.after a quick shower

3Half way up the valley, your bike ride takes you to _________.

A.the beautiful Cortals ValleyB.the Engolasters Lake

C.Pyrenean MeadowD.the barbeque area

4We can _________ in a Pyrenean Meadow.

A.rest for lunchB.have a barbeque

C.feed te animalsD.help clean the rubbish

5At _________, it is time to go back to the bikes to go downhill.

A.11:30 a.m.B.12:30 p.m.

C.1:30 p.m.D.5:30 p.m.

6Except the dinner at the hotel, we can head off into the village for some _________.

A.Japanese sushiB.Indian curry fried rice

C.Chinese noodlesD.French cuisine

【答案】

1C

2B

3B

4A

5C

6D

【解析】

本文为一篇广告布告类阅读,属于旅游类。可以和家人们去试试在土耳其潜水,在安道尔建一个冰屋或者在撒哈拉沙漠享受骆驼之旅,并列出了活动假期一天的具体时间与安排

1细节理解题。根据文中第一段“Why not try diving in Turkey, … or enjoying a camel trip through the Sahara desert?”为什么不试试在土耳其潜水,在安道尔建一个冰屋或者在撒哈拉沙漠享受骆驼之旅,可知在撒哈拉沙漠可以享受骆驼之旅。故选C

2细节理解题。根据表格 8:00 a.m. Up for breakfast”“9:00 a.m. The whole family and your new friends get on the minibus…”可知在早上8点准备吃早饭, 9点全家及朋友们做中巴车。做中巴车是在早饭后。故选B

3细节理解题。根据表格“Half way up the valley,…Your bike ride takes you to the Engolasters Lake.”可知,上山谷的半路上,在一次快速的安全旅行后,跳上你的山地自行车,你骑自行车去恩格拉斯特湖。所以骑自行车去“恩格拉斯特湖”。故选B

4细节理解题。根据表格“Come to rest for a spot of lunch in a Pyrenen Meadow. 到比利牛斯草原来休息一下,吃午饭。” 可知在比利牛斯草原可以“休息和吃午饭”。故选A

5细节理解题。根据表格“1:30 p.m After lunch it is time to go back to the bikes to go downhill. 下午1点半,午饭后,该回去骑自行车下山了。”可知回去骑自行车下山人时间是1:30 p.m。故选C

6细节理解题。根据表格最后一行“Dinner is served at the hotel, or head off into the village for some French dishes. 晚餐是在酒店提供的,或是去乡村吃点法国菜”可知我们可以去乡村吃“French dishes.法国菜”,也就是French cuisine。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
A

Eating Out
Are you looking for somewhere special to go this weekend? Do you want to try something new? Check out one of these hot new restaurants.

Musical Chairs
Have you noticed how music makes the taste of your food better? This new restaurant has different types of live music every night except Sundays, and excellent food to go with it. Great fish dishes, beef and pizza. Monday is classic rock night, so see you there.
The Chocolate Box
The owner of this small cafe used to cook all kinds of food, but then she realized she preferred sweets to anything else. If you want meat or fish, don't come here. They only do desserts! Lots of different kinds of sweets. chocolate lovers will be excited by the range of chocolate cakes.

Last Days of the Raj
A centrally-located Indian restaurant, perfect for eating before or after the cinema or a show. In summer enjoy your meal in the beautiful garden. The most popular dishes are beef and chicken cooked with mild, medium or hot spices. For brave customers there is extra hot!
A Tasty of Tuscany
Whether you'd like a great value-for-money lunch or a relaxed evening meal at a fantastic restaurant, this is the place for you. The cooks have all been trained in Italy and they make both traditional and modern dishes. We recommend the pasta and seafood.

注:recommend推荐;spice(调味)香料
根据材料内容选择最佳答案。
(1)What's special about Music Chairs?
A.Sunday is classic rock night every week.
B.The chair there can play wonderful music.
C.The restaurant only welcomes music lovers..
D.You can enjoy your meal with live music there.
(2)Which of the following does the Chocolate Box serve?
A.Fish
B.Cakes
C.Seafood
D.Chicken
(3)Why do people go to Last Days of the Raj?
A.To show others how brave they will be.
B.To enjoy the meal while watching shows.
C.To try the dishes there cooked with spices.
D.To have meals in the garden all year round.
(4)What can people do at A Taste of Tuscany?
A.Enjoy a relaxed breakfast.
B.Taste dishes cooked in Italy.
C.Have a value-for- money lunch.
D.Learn to cook pasta and seafood.
(5)What is recommended in the text?
A.Hot restaurant.
B.Special foods.
C.Weekend activities.
D.The best places to go.

【题目】阅读理解
CHICAGO- Have you ever worked on your laptop computer with it sitting on your lap, heating up your legs? If so, you might want to rethink that habit from now on. Doing it a lot can lead to “toasted skin syndrome (症状)”, an unusual-looking spotted skin condition caused by long-term heat exposure (暴露), according to medical reports.
In one recent case, a 12-year-old boy from California developed a skin discoloration on his left lap after playing computer games a few hours every day for several months. “He recognized that the laptop got hot on the left side; however, he did not change its position,” Swiss researches reported in an article published Monday in the journal Pediatrics.
Another similar case is a Virginia law student who needed treatment for the spotted darkening on her leg. Dr. Kimberley Salkey, who treated the young woman, learned the student spent about six hours a day working with her computer placed on her lap. As Dr. Salkey later learnt, the temperature under the laptop could reach 51 degrees. That case, from 2007, is one of 10 laptop-related cases reported in medical journals in the past six years.
The condition can also be caused by overuse of heating pads (垫子) and other heat sources that usually aren’t hot enough to cause burns. It’s generally harmless but can also cause such permanent (永久的) skin darkening. In very rare cases, it can cause damage leading to skin cancers, said the Swiss researchers, Drs. Andreas Arnold and Peter Itin from University Hospital Basel. They do not mention any skin cancer cases linked to laptop use, but suggest, to be safe, placing a carrying case under the laptop if you have to hold it on your lap.
Dr. Kimberley Salkey said that under the microscope, the affected skin is similar to skin damaged by long-term sun exposure.
Major producers including Apple and Dell warn against placing laptops on laps or exposed skin for long periods of time because of the risks for burns. In the past, “toasted skin syndrome” has happened to workers whose jobs require being close to a heat source, including bakers and glass blowers, and in people who gathered near hot stoves to stay warm.
Dr. Anthony J. Mancini, chief at Children’s Memorial Hospital in Chicago, said that it’s unlikely that computer use would lead to cancer since it’s so easy to avoid close skin contact (接触) with laptops.
(1)According to the passage, “toasted skin syndrome” can be caused by all the following
EXCEPT ______.
A.being close to a heat source or hot stoves
B.long period of direct contact to hot laptop
C.using one’s laptop with a carrying case
D.overuse of heating pad and other heat sources
(2)The underlined word “discoloration” in the 2nd paragraph refers to ______.
A.spot
B.darkening
C.sunburn
D.heat
(3)It can be learnt from the passage that laptop users ______.
A.should avoid close skin contact with laptops
B.are likely to develop a certain kind of cancer
C.have known much about the harm of laptop heating
D.should go to see the doctor at once
(4)Some computer producers warn against placing laptops on laps for long periods of time
because of ______.
A.the risk for burns
B.the risk of dropping
C.the risk of breaking
D.the protection of back bone
(5)Which of the following might be the best title of the passage? ______.
A.Laptop is Dangerous
B.Skin Damage is Possible
C.A Bad Habit
D.No laps for Warm Laptops

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网