题目内容

【题目】阅读下面对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话。
Jenney: Good evening, Nancy.
Nancy: Good evening, Jenney. How was the party last night?
Jenney: Yes. There was lots of fun.
Nancy: What about Alice?
Jenney: Yes. She enjoyed it a lot, too. By the way, I didn't see you. Where were you last night?
Nancy: Me? Oh,
Jenney: Why?
Nancy: There was a baseball match between Class 5 and Class 12. I really prefer watching a match to going to a party.
Jenney:
Nancy: It is a very exciting one. It is a very close match.
Jenney:
Nancy: Class 5 won the match. 86 to 82.
Jenney: Oh! What a pity to Class 12!

A. Where were you?
B.Was she there?
C.I went to the school gym.
D.Did you have a good time?
E.What was the result?
F.What do you think of the match?
G.When did the match begin?

【答案】D;B;C;F;E
【解析】
(1)D句意:你过得开心吗?答语用Yes回答,判断问句是一般疑问句,结合上下语境可知,询问在派对上过的是否开心更合理,所以答案是D。
(2)B句意:她也在那儿吗?根据答语“Yes. She enjoyed it a lot, too”可判断,问句是询问上文中提到的Alice是否也在派对上,所以答案是B。
(3)C句意:我去了学校的体育馆。根据上文中的问句“Where were you last night?”昨晚你在什么地方?所以答案是C。
(4)F句意:你认为比赛怎么样?根据答语“It is a very exciting one. It is a very close match.”(比赛精彩,水平接近),这是对比赛的一种评价,所以答案是F。
(5)E句意:比赛结果呢?根据答语“Class 5 won the match. 86 to 82.”可知,问句是询问棒球比赛的结果,所以答案是E。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,根据短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。
B
In 50 years of traveling, Colin McCorpuodale has visited every country in the world except three. And everywhere he goes, he sends himself a postcard. He always chooses a postcard with beautiful scenery (风景). Usually he writes just a short message to himself. However, he wrote an interesting story on his latest one, from the Malians Island.
Mr. McCorpuodale lives in London. On one of the walls in his room, you can see a large map of the world. There are hundreds of little red pins (大头针) stuck in it. “These pins mean a lot to me.” says Mr. McCorpuodale, “I follow the rule. I'm allowed to stick one in only if I've been in a place for more than 24 hours.”
Naturally, Mr. McCorpuodale has his favorite places. New Zealand, he describes as “a wonderful country”. About China, he says, “This is the country in the world which is completely different. There is no European influence. ”
Wherever he goes, Mr. McCorpuodale takes with him a photo of his wife, a candle, a shirt with a secret pocket and a pen.
So why does he do it? For the postcards or the travels? Mr. McCorpuodale laughs, “Neither. Only for the meaningful life.”
(1)What did Mr. McCorpuodale write about on his latest postcard?
A.Malians Island.
B.An interesting story.
C.Beautiful scenery.
D.His favorite places.
(2)On a wall in Mr. McCorpuodale's room, there ______.
A.a map of the world
B.a postcard to himself
C.a message to himself
D.a photo of his wife
(3)According to Mr. McCorpuodal, there's no European influence ______.
A.in New Zealand
B.in America
C.in Australia
D.in China
(4)Wherever Mr. McCorpuodale goes he always takes something with him, EXCEPT______.
A.a candle
B.a special shirt
C.a postcard
D.a pen

【题目】阅读理解。
A
Dear Died,
Today I was at the shopping center and I spent a lot of time reading the Father's Day cards. But as I chose add read, and chose add read again, it seemed that not a single card said what I really wanted to you.
You'll soon be 84 years old, Dad,and you and I will have had 56 Father's Days together. I didn't think that you were too old. But the sad thing happened last week. I watched as you turned at the corner in your car. I didn't realize at once that it was you because the man who was driving looked so elderly.
Fifty years ago this spring, we planted carrots together in a garden in Charles City, Iowa. This week, we'll plant carrots together again, perhaps for the last time but I hope not. I don't understand why planting carrots with you is so important to me. Well, I don't quite know how to tell you this, dad … I don't like carrots.... but I like planting them with you.
I guess what am trying to say, Dad, is what every son and daughter wants to say to their dad today. Praising a father on Father's Day is about more than a dad who brings home, money or shares a dinner. It's more about a dad deeply loving children who know everything and won't listen to anyone. It's about sharing. It's about loving someone more than words can say, and I wish that it would never end.
Lover,
Jenny
(1)Where did Jenny go today?
A.A garden.
B.A shopping center.
C.A cinema.
D.A hospital.
(2)How old is Jenny now?
A.84.
B.56.
C.50.
D.34.
(3)What does the underlined words “the man” in paragraph 2 refer to (指)?
A.An old man.
B.A car driver.
C.Jenny’s father.
D.Jenny’s husband.
(4)What can we learn from paragraph 3?
A.It's the last time for Jenny to plant carrots with her father.
B.Jenny and her father plant carrots together every year.
C.Both Jenny and her father like eating carrots.
D.Jenny would like to stay with her father.
(5)What does Jenny talk about in the last paragraph?
A.Deep love for Dad.
B.Best wishes for Dad.
C.The importance of Dad.
D.The beginning of Father's Day.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网