题目内容

【题目】阅读理解

Thank you for spending time finishing this questionnaire (问卷). We are always trying to improve the service in our shop and we will thank you for what you tell us. The manager will use the results of these questionnaires to raise our standards (标准).
Please tick one
Speed of service: Information given:
Excellent (√) Excellent
Good Good (√)
Poor Poor
Quality of service: Things you bought:
Excellent Excellent (√)
Good (√) Good
Poor Poor
How old are you?
Underline one of these under 20 21-34 35-48 49-64 65+
Are you Male / Female?
How often do you shop at Alec Electrics? Underline one of these once a month once every six months once a year Did you buy any of these things?
Underline what you have bought Computer Mobile Phone Television DVD Player Camera CD Player Video Camera


(1)Who will use the completed questionnaire?
A.The manager.
B.Shoppers.
C.Teachers.
D.Doctors.
(2)What does the shop sell according to the questionnaire?
A.Electric appliances.
B.Food.
C.Clothes.
D.Drinks.
(3)What can we know from the completed questionnaire?
A.A man in his late forties has bought a TV in the shop.
B.A woman who bought a TV visits the shop every six months.
C.A man aged about 35 has bought a video camera in the shop.
D.A woman who bought a video camera received good service.
(4)What is the main reason for asking customers to complete this questionnaire?
A.To encourage customers to shop at Alec Electrics.
B.To make sure the customers get a good service.
C.To give the public information about electrical things.
D.To let shoppers complain about the things they have bought.

【答案】
(1)A
(2)A
(3)B
(4)B
【解析】短文是一篇关于电器使用者的服务满意度调查问卷。
(1)细节理解题。从The manager will use the results of these questionnaires to raise our standards (标准).可知选A。
(2)细节理解题。从How often do you shop at Alec Electrics?可知这个店是卖电器的,故选A。
(3)细节理解题。从划线部分可知female是女性,买的是television,故选B。
(4)主旨概括题。问卷调查的目的是为了提高服务,故选B。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网