题目内容

mostly; taken; homeland; abroad; lived; appear;

search; someday; died

Do you have any family members or friends who live 1.? Now many people come to China to look for the roots of their families. They 2. come from the USA, Canada, England and Germany. Mrs. Sun is a Chinese woman, and she has3. abroad for fifty years. Her father is a Chinese farmer. He 4. when Mrs. Sun was only seven years old. She was 5. by her uncle to America and has lived abroad ever since. She is a famous singer now in America. Every time she appears in public, thousands of her fans never miss the chance to see her. She is also a poet and a lot of people are deeply moved by her poems. She often says she is in 6. of her ancestors’ roots. She has never forgotten her7.. She hopes that she will be able to go back to her hometown someday, and she will go to her father’s grave.

1.abroad 2.mostly 3.lived 4.died 5.taken 6.search 7.homeland 【解析】试题这是一篇记叙文,文章讲述了在美国生活了五十年的孙夫人在成为美国著名歌唱家后,思念祖国和家乡,要回中国寻根的故事。 1.句意:你有家人或朋友住在国外吗?abroad在海外,live动词,需用副词修饰;live abroa...
练习册系列答案
相关题目

Dear sir,

I ordered a skirt from you last month, but there are some problems with it. First, the color is not as green as it is shown on your website. I understand that the picture does not always show the real color, but it should nor be that different. Second, I asked for Size M because it is the size I usually wear. But your Size M is so small that I have to give it to my younger sister.

I think you should be more serious about your business.

Truly

Susan Rosen

Dear Ms. Rosen,

Thank you for telling us the problems with your order. We hope we can give you better service. We are sending you another skirt with this letter. It is Size L, and its green color is brighter than the one you had. We hope you like it.

Our office hours are 9:00 a.m.—5:00 p.m. Please call us if you have any more questions.

Yours truly

Victor Smith

1.Why did Susan Rosen write the letter?

A. To say sorry to her sister. B. To show the picture to Smith.

C. To tell her problem to a friend. D. To talk about what she bought.

2.What did Victor Smith do for Susan Rosen?

A. He helped her cancel the order. B. He sent her a new skirt.

C. He asked her to visit the office. D. He called her for another color.

1.D 2.B 【解析】试题本文是两封信件,第一封是Susan Rosen讲述对订购的裙子不满的地方,第二封是Victor Smith先生给予相对应的解决方法和回复。 1.题意:Susan Rosen为什么写这封信?考查细节理解题。根据第一封信中I ordered a skirt from you last month, but there are some problems w...

阅读短文及文后A~E选项,选出可以填入46~50各题空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

Most of us think the telephone was invented by Alexander Graham Bell.1.In fact, an Italian named Antonio Meucci was officially recognised(认定) as the inventor a few years ago. Who is Meucci and why wasn't he known for his invention at the time?

Antonio Meucci was born in Italy in 1808. He studied engineering and drawing. During his studies, Meucci started to experiment with electricity. 2.When two places were connected with wire, people in those places could hear each other talk.

In 1850, Meucci and his wife, Ester, moved to New York. Meucci was worried about his wife, because she had become very ill. 3.To solve this problem, he connected metal cables between his home and his workshop. This way, they could talk to each other conveniently.

Meucci invited a group of people to see his new invention. They listened in amazement as the voice of a singer was heard through the wires.

4. Even worse, Meucci never applied for a patent (专利) on his invention. Meanwhile, Alexander Graham Bell was working on the same idea and in 1876 the patent for the telephone was given to him.

In 2002, more than a century after Meucci's death, his work was finally recognised by the government. 5.

A. He discovered that sound could travel through metal cables.

B. However, he wasn' t the first person to think of the idea.

C. Unfortunately, only a few people attended this talk.

D. He will now be known all over the world as the telephone's inventor.

E. He needed to keep in touch with her at all times.

1.B 2.A 3.E 4.C 5.D 【解析】试题人们大多数人都认为电话是由亚历山大•格雷厄姆•贝尔发明的。然而,他不是第一个想到这个想法的人。事实上,一个名叫安东尼奥·梅乌奇的意大利人在几年前被正式承认为发明电话的人,本文介绍了其发明电话的过程。 1.根据上下文之间的关系可知,此处含义上表示转择 “However, he wasn' t the first ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网