题目内容
【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。
A
Young Music Scene Concert |
Documentary Film Month |
Craft (工艺) Show |
Canada Blooms |
(1)People can enjoy music at Young Scene Concert from _________.
A.1—20 Mar.
B.15—20 Nov.
C.26 Nov—7 Dec.
D.1 Mar—20 Nov.
(2)You can call at ________ if you want to see Documentary Film.
A.+1 235 447 8768
B.+7 658 198 3245
C.+12 (0)1 43 38 19 73
D.+34 (0) 45 839 5986
(3)You can buy ____________ at the Craft Show.
A.glass, ironwork and clothing
B.different kinds of flowers
C.classic music CDs
D.some books about film
(4)If Mr. Green and Mrs. Green take their 8-year-old twins and their son of 14 to see Flower Show, it will cost them ___________.
A.$50
B.$54
C.$90
D.36
(5)Which of the following is NOT true according to the passage?
A.Young musicians from all over Germany perform at Quasimodo music hall.
B.Cinemas, schools and libraries across France take part in Documentary Film Month.
C.People can enjoy the Craft Show from 9 am to 6 pm on Sunday.
D.Toronto Garden and Flower Show is the world's largest garden show
【答案】
(1)B
(2)C
(3)A
(4)B
(5)D
【解析】本文叙述了年轻的音乐会现场、记录片电影月、工艺展以及花展的时间、地点、价钱、网址、及电话等信息。
(1)细节理解题。根据第一个表格内容:Time: 15—20 Nov.故选B。
(2)细节理解题。根据第二个表格内容:Phone: +12 (0)1 43 38 19 73,故选C。
(3)细节理解题。根据第三个表格内容:There are hundreds of artisans (手艺人) from across Canada selling jewellery, pottery, glass, ironwork and clothing.可知你可以买到glass, ironwork and clothing,故选择A。
(4)计算分析题。根据第四个表格中的“Cost: $18; under 12 free”,则格林夫妇和他们14岁的儿子需要54$,两个8岁的双胞胎免费,故选B。
(5)细节理解题。根据The Canada Blooms Show every year at the Metro Toronto Convention Centre is the country’s largest indoor garden show.可知多伦多花园和花展是世界上最大的花园展是不正确的,故选D。
【题目】假设你是姚明,刚刚收到迈克尔·乔丹的来信。他在信中询问你平时起居情况,请你根据下面的英文提示词,展开想象,给他写一封回信,开头和结尾已给。
| get up, run, take a shower, eat breakfast, play basketball, eat lunch, read, eat dinner, watch TV, go to bed |
Dear Jordan,
Thanks for your letter. Now let me tell you about my daily life (日常生活).
【题目】
News 1
A big surprise! Mo Yan has become the first Chinese national to win the Nobel Prize in Literature(文学). When he heard the news, he said he was overjoyed and scared. But do you know Mo Yan is a pen name that means “Don’t Speak”? His real name is Guan Moye. |
News 2
There is a new “star” in the sky! On October 25th, 2012, China successfully sent another Man-made satellite into space in southwest China’s Sichuan Province. It was the 16th satellite of the Beidou system. It will start providing navigation (导航) services for China by the end of this year. In all, the system will have 35 satellites. |
News 3
Have you heard that crazy new song “Gangnam Style”? It’s blowing up right now! Now it is the No. 1 song on iTunes in more than 30 countries. That song is everywhere. It’s online! It’s on TV! It’s on the radio! You can’t escape Gangnam Style! |
News 4
A powerful earthquake has hit Pakistan, sending aftershocks (余震) through northern Pakistan, India and Afghanistan. A building in Pakistan’s capital has fallen down and more than a hundred people are trapped underneath (被困在下面). It’s believed that over 18,000 people have lost their lives and over 40,000 have been injured. The search continues for those still alive. |
【1】Mo Yan is the __________ Chinese national to win the Nobel Prize in Literature.
A. first B. second
C. third D. fourth
【2】When Mo Yan heard the news, he was very______.
A. happy and scared B. worried
C. comfortable D. enjoyable and unforgettable
【3】Which of the following about the new “star” is TRUE?
A. It was sent up at the beginning of 2012.
B. It was the 17th satellite of the Beidou system.
C. It was sent up in southeast China’s Sichuan Province.
D. It will start providing navigation services.
【4】“Gangnam Style” that is blowing up right now is ______.
A. a popular novel B. a crazy new song
C. a latest picture D. a beautiful scene
【5】How many people died during the earthquake?
A. About 58,000. B. Less than 18,000.
C. More than 18,000. D. Over 40,000
【题目】阅读理解A
Looking for a housemate |
Health Center |
(1)If you want to rent a bedroom for half a year, how much need you pay?
A.300 dollars.
B.900 dollars.
C.1800 dollars.
D.3000 dollars
(2)You can in the house.
A.make noise.
B.surf the Internet.
C.throw away rubbish.
D.have a free medical examination
(3)Which of the following is NOT true about the Health Center?
A.You can find it at 16 Qingyun Road.
B.You can call it for more information.
C.It doesn't open until 9:00 in the morning.
D.Everyone needn't pay for the medical examination.