题目内容

【题目】Do you need some ideas for the perfect birthday giftOur teddy bears and other stuffed animals (动物玩具) are great giftsThey are as popular as flowers, but they can stay for a much longer time. A talking t eddy bear is a fun and creative gift! It can record(录音) your voice.

Your friends will hear your voice when they get the gifts, so they will always remember the gifts! We have more than 150 different talking stuffed animals to choose from, such as cats, dogs and many other animals. Come and choose your favorite

Teddy Bears:

A small one is $10. A midium one is $25. A large one is $40.

Other Stuffed Animals:

A small one is $8. A medium one is $24. A large one is $38.

Contact(联系) us at http://www.specialgifts.com or call us at 081-95684712.

1What are the creative gifts? They are _________.

A. some flowers B. talking stuffed animals

C. some candies D. pets

【2If I order a small teddy bear and a large stuffed dog , I should pay _________ for them.

A.$60 B.$35 C.$48 D.$33

【3】We can buy these stuffed animals by _________.

A. turning on the computer B. calling 081-95684712

C. going to a store D. listening to the radio

【4】Which of the following is right? _________

A. Fewer people like to get flowers as gifts.

B. Teddy bears come in four different sizes.

C. People can record their voices with talking teddy bears.

D. Teddy bears can speak instead of a man

【5】We can probably find the passage in a _________.

A. Newspaper B. work report

C. personal letter D. story book

【答案】

1B

2C

3B

4C

【5】A

【解析】

试题分析:本篇文章介绍了你是否想给自己的朋友送完美的礼物,这里有一些建议。你可以送熊和其他的会说话动物玩具。分别介绍了泰迪熊和其他的动物玩具的价格和联系方式

1B细节理解题。根据Do you need some ideas for the perfect birthday giftOur teddy bears and other stuffed animals (动物玩具) are great gifts可知你是否需要一些完美的生日礼物的想法?熊和其他动物玩具是伟大的礼物。故选B

2C推理计算题。根据Teddy Bears: A small one is $10.和Other Stuffed Animals:A small one is $8. A medium one is $24. A large one is $38.可知10+38=48,所以选C

3B细节理解题。根据Contact(联系) us at http://www.specialgifts.com or call us at 081-95684712.可知我们可以拨打081-95684712来预定这些小礼物,所以选B

4C细节理解题。根据A talking teddy bear is a fun and creative gift! It can record(录音) your voice.可知说话的涡熊是一个有趣的和创造性的礼物!它可以记录你的声音。根据句意,所以选C

【5】A综合理解题。本篇文章介绍了你是否想给自己的朋友送完美的礼物,这里有一些建议。你可以送熊和其他的会说话动物玩具。分别介绍了泰迪熊和其他的动物玩具的价格和联系方式。应该是在报纸上读到的。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Answer the questions (根据短文内容回答下列问题)

This is a story about a boy called Sparky. For Sparky, school was all but impossible. He failed every subject in the eighth grade. He got a zero in physics. It made him the worst physics student in the school’s history. He didn’t do much better in sports. Although he tried to join the school’s golf team, he quickly lost the only important match.

He didn’t have friends, either. Other kids didn’t care about him. If a classmate said “hello” to Sparky outside the school, he would feel very surprised.

Sparky was a loser and everyone knew it. So he accepted it.

But one thing was important to Sparky drawing. He was proud of his artwork. In senior high school, he sent some cartoons to the editors of the yearbook (年鉴) but got turned down. Sparky was hurt. But he didn’t lose hope because he believed in his ability. He decided to become a professional artist.

He wrote a letter to the Walt Disney Studios (工作室) after graduating high school. The studio asked him to draw some cartoons on a certain subject. Sparky spent a lot of time on the cartoons. Finally, the reply came from Disney Studios: they didn’t like his cartoons.

Was it time to stop drawing? Sparky didn’t think so. He started to put his own life in the cartoons. He created his childhood self a little boy loser: Charlie Brown. He wasn’t good at football. But Charlie Brown would soon become famous worldwide. Sparky, the boy who used to fail school and who was rejected again and again, was Charles Schulz. He created the Peanuts comic strip and the world-famous cartoon characters Charlie Brown and Snoopy.

【1Sparky didn’t do well in physics, did he?

________, ________________________.

【2Was Sparky good at making friends with others?

_____________________________________________________________.

【3】Who did he send some cartoons to in senior school?

_____________________________________________________________.

【4】What did the Walt Disney Studios ask him to do?

_____________________________________________________________.

【5】What was Sparky’s real name?

_____________________________________________________________.

【6】Why could a little loser become a world-famous cartoonist?

_____________________________________________________________.

【题目】【2012广东深圳】Where there is a will, there is a way.

Nick Vujicic was born, without arms and legs, in 1982 in Melbourne, Australia. Nick faced all kinds of problems and troubles in his life. But he never gives up. Now Nick has his own speaking company; Attitude Is Attitude. And he has traveled around the world to give speeches. He shares with his audience his audience the importance of vision and dreaming big. He says attitude (态度) is the most powerful tool in the life and failure (失败) is just a learning experience.

Mark Zuckerberg, the boss of Facebook, is only 28. In only 8 years, Zuck turned his small website into a world famous network. Zuck once wrote to his workmates, "We don't build services to make money; we make money to build better services"

Jeremy Lin's excellent performances in basketball courts attracted the eyes of both Americans and Chinese this year. Then what has led this young man to such a success? The following may help us understand it.

1. Believe in yourself;

2. Catch the chance when it comes up;

3. Find the system that works for your style;

4. People will love you for being yourself;

5. Stay humble (谦逊).

【1】Attitude Is Attitude is _______.

A. the title of Nick's speech

B. Nick's company

C. an international organization

D. a machine that can speak

【2】Which of the following about Nick is wrong?

A. Nick had no arms or legs when he was born

B. He says people can learn from their failures

C. He tells his audience to dream big and have vision

D. He has never traveled around the world so far

【3】Facebook is _______.

A. a world-wide network B. Zuck's workmate

C. a popular book D. Zuck's boss

【4】From what Zuck wrote ,we can learn _______.

A. Facebook doesn't build services

B. Facebook doesn't make money

C. offering better services is more important than making money

D. building services doesn't make money

【5】From Jeremy Lin's success, we can find _______.

A. one must have self-confidence

B. catching the chance is the most important

C. one should try his best to follow others

D. one must keep the rules all the time

【题目】In 1933, an unknown American called Clarence Nash went to see the filmmaker Walt Disney. He had an unusual voice and he wanted to work on Disney's cartoon (动画片) film for children. When Walt Disney heard Nash's voice, he said,

“Stop!That's our duck!”

The duck was the nowfamous Donald Duck, who first appeared in 1934 in the film The Wise Little Hen. Donald lived in an old houseboat (水上住家) and wore his sailor jacket and hat. Later that year, he became a star after an eightminute Mickey Mouse film. The cinema audience liked him because he was lazy and greedy (贪婪的), and because he lost his temper (发脾气) very quickly. And they loved his voice when he became angry with Mickey's eight nephews (侄子).Soon Donald was more popular than Mickey Mouse himself, probably because he wasn't a goodygoody like Mickey.

In the 1930s, 1940s and 1950s, Donald and his friends Mickey, Goofy and Pluto made hundreds of Disney cartoons. He also made educational films about the place of the USA in the world, and safety in the home. Then in 1966, Donald Duck and his voice disappeared there were no more new cartoons.

Clarence Nash died in February, 1985. But today's children can still see the old cartoons on television and hear that famous voice.

【1】Who made Donald Duck film?

A.Mickey Mouse. B.Clarence Nash.

C.Walt Disney. D.Pluto.

【2】When was the first Donald Duck film made?

A.In 1933. B.In /span>1934.

C.In 1966. D.In 1930.

【3】Who was Clarence Nash?

A.A cartoonist. B.Donald Duck's voice.

C.A filmmaker. D.A film star.

【4】Where do today's children see Donald Duck?

A.In new film. B.At the cinema.

C.On television. D.At concerts.

【5】The underlined word “audience” in the second paragraph means______.

A.reads

B.formal interview

C.law freedom

D.the people who watch a film at a cinema

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网