题目内容

【题目】Rewrite the following sentences as required (根据要求改写句子.每空格限填一词)

1Joe has a piano lesson once a week.(改为否定句)

Joe___a piano lesson once a week

2Be carefula car's coming!Get out of the way.(保持句意基本不变)

___a car's coming!Get out of the way

3 To make a good impression Kim put on his finest suit for the interview.(对划线部分提问)

___Kim put on his finest suit for the interview

4Gary's parents seldom buy him namebrand sports shoes.(改为反意疑问句)

Gary's parents seldom buy him namebrand sports shoes___

5Toy Story is really an attractive movie.(改为感叹句)

___attractive movie Toy Story is!

6him for Ihis iPhone 7Plus breaking apologized to (连词成句)

__________________________________

7Our headmaster has just showed some guests around the school (改为被动语态)

Some guests___just___showed around the school by our headmaster

【答案】

1doesn't have

2Look out

3Why did

4do they

5What an

6I apologized to him for breaking his iPhone 7 Plus

7have been

【解析】

1原句是含有实义动词的一般现在时,主语是三单,变否定句要添加助动词does,再加not,把三单形式改为动词原形。故答案为doesn't have

2注意,be careful表示小心,祈使句,这里可以用look out 当心,来互换,故答案是Look out

3划线部分是原因,用why提问,原句是含有实义动词的一般过去时,要添加助动词did。故答案为:Why did

4考查反意疑问句。反意疑问句通常遵循前肯后否,或前否后肯的原则。由seldom很少,可知陈述部分是否定形式。疑问部分用肯定形式。由谓语动词buy可知,时态为一般现在时态,主语Gary's parents Gary的父母,用助动词do,主语用they替代。故填:do they

5感叹句可以用what a/an+形容词+名词+主语+谓语!这里的名词是movie,可数名词;形容词attractive是以元音音素开头的,用an修饰。故填:What an

6首先结合提示词和标点符合明确所要组合的句子是一个陈述句,组合成的句子的句意为:我为他摔坏了他的iPhone 7向他道歉。句子叙述过去的一件事情,时态用一般过去时,apologize to sb for doing而向某人道歉。故答案为:I apologized to him for breaking his iPhone 7 Plus

7考查被动语态。由Our headmaster has just showed some guests around the school 判断句子是现在完成时,改成被动语态,现在完成时态的被动语态,结构是have/has+been+动词的过去分词。故答案是: (1). have (2). been

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When Vivienne Harr was 8 years old, she saw a photo she would never forget.It was a photo of two young boys carrying large, heavy rocks on their backs.These children were the same age as Vivienne.But they did not have the same freedom and opportunities(自由和机会)that she had.

In some parts of the world, children have to work hard long days and they can't go to school. Vivienne wanted to change this.“ I want all kids to be able to go to school and play, ” said Vivienne. “I want them to be happy.”

To help raise money for children like the two boys in the photo, Vivienne started a lemonade stand(柠檬汽水摊位)near her home in Marin County, California. She promised to work every day for a year, rain or shine. “Sometimes, it was hard for me, when the weather was bad or I wasn't feeling well,” said Vivienne. “But I knew that some children were having a harder time than I was.”

Vivienne's goal(目标)was to raise $100, 000 in 365 days. On Day 175, she reached her goal. But that didn't stop Vivienne from working. With the help of her family, she started Make a Stand. The company now puts Vivienne's lemonade into bottles and sells it in 130 stores around the US.A small part of sales goes to help achieve Vivienne's dream—to make the world a better place for all children.

1The underlined word “this” in Paragraph 2 refers to the fact that ________.

A.some children have to work all day and can't go to school

B.some children don't have clean water to drink

C.some children don't have enough food to eat

D.some children have no homes

2Vivienne reached her goal of raising $100, 000 ________ after she started the lemonade stand.

A.130 daysB.175 days

C.10 monthsD.a year

3Make a Stand is the name of ________.

A.a kind of lemonade

B.a kind of bottle

C.a store

D.a company

4Which is the best title of the passage?

A.Vivienne and Her Dream

B.A Young Inventor

C.The Story of Two Young Boys

D.How to Make Lemonade

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网