题目内容

【题目】用括号内所给的词或短语,将下列句子译成英语。

1她越学越想学。(the more..the more..)

__________________________________________________

2如果妈妈听到这个消息,她会很高兴的。(if...)

__________________________________________________

3水太脏,我们不能饮用。(too...to...

__________________________________________________

4当我听到这个令人激动的消息时,我情不自禁地哭了。(can’t help

__________________________________________________

5同学们都在盼着过一个愉快的假期。(look forward to)

__________________________________________________

【答案】

1The more she learns,the more she wants to learn.

2Mother will be happy if she hears the news.

3The water is too dirty for us to drink.

4I couldn’t help crying when I heard the exciting news.

5Students are looking forward to having a happy holiday/vacation.

【解析】

1the+比较级,the+比较级“越……就越……”,故填The more she learns,the more she wants to learn

2if如果,引导条件状语从句,且根据句意可知,用主将从现原则,即从句用一把现在时,主句用一般将来时,故填Mother will be happy if she hears the news

3too adj for sb to do对于某人来说,太……以至于不能……,故填The water is too dirty for us to drink

4can’t help doing情不自禁做某事。when当……时候。hear听说,且根据句意可知,用一般过去时,can的过去时是couldhear的过去时是heard,故填I couldnt help crying when I heard the exciting news

5look forward to doing期望做某事,且根据空前are可知,用现在进行时,故填Students are looking forward to having a happy holiday/vacation

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Nowadays, TV PK shows(选秀节目)are great hit in China and have become popular among many young people. Some of them even give up their studies to attend these shows in the hope of becoming famous overnight. Some people think these shows provide people with more chances to show their talents, while others believe that attending these shows does no good to the young people.

It is true that some young people like Li Yuchun have stood out from plenty of competitors in the PK shows, but that doesn't mean attending the PK shows is a good way to become successful for all the young people. The following reasons can support my opinion. Firstly,TV PK shows bring restlessness(不安定)and might make young people hunt after fame(追逐名利)at whatever cost. Secondly, TV PK shows might be bad for young people's values. They may think attending the PK shows can make it easier to become successful, so they may look down upon the way of achieving success by hard work: Finally, if the young people fail in these shows, they will feel down.

In a word, I think taking part in TV PK shows is not a good way for young people to make a success. I suggest that young people think twice before deciding to attend a PK show.

请根据短文内容,完成下列表格(词数不限)

About attending TV PK shows

Present situation

Some young people even give up studying to attend TV PK shows because they1.

Different opinions

Some think TV PK shows offer2to people.

Others believe that these shows are3.

4

It's not a good way to become successful.

●These shows bring restlessness and might make young people hunt

after fame at whatever cost.

●These shows might be bad for young people's values.

●The young people will lose heart if they fail in these shows.

Suggestion

The writer advises young people to5.

【题目】Many friendships are made in school, so it’s important to fit in to find friends that share your interests. Use these tips in order to have a good social life at high school.

Stay close with your old friends but don’t be afraid to make new ones. Meeting just one new person can lead you to many more friends and fun times. 1. It may work better than you think.

Join a team or a club. 2. You may want to try a club or sport that you’ve never tried before, and you may find that you really like it. But if you don’t like it, try another group, as there are many around to choose from.

3. Confidence attracts people and if you stay confident about yourself, you’ll soon have many friends to be around. Don’t be afraid to go up to someone and introduce yourself.

Be yourself.4. People may like the fake(不真实的) side of you at first, but they’ll soon discover it is all an act and then you’ll lose many friends you really like.

Get a makeover(改变形象).5. Show your personal advantages.

A. Don’t be shy to meet new people.

B. Become confident and outgoing.

C. If you want a change, consider a new haircut or new clothes.

D. You will meet people with similar interests as yours.

E. Acting like someone you’re not will only get you in trouble later on.

A. Don’t be shy to meet new people.

B. Become confident and outgoing.

C. If you want a change, consider a new haircut or new clothes.

D. You will meet people with similar interests as yours.

E. Acting like someone you’re not will only get you in trouble later on.

【题目】Taking away a city's rubbish is a big job. Every day trucks come into a city to collect them. Most rubbish is made up of things we can't eat or use. If we keep these things, we would soon have a mountain of rubbish.

In some cities the rubbish is collected and taken outside the city to a dump (垃圾场). Often the city dump is placed where the ground is low or where there is a big hole. The kitchen rubbish is broken into small pieces and sent into the sewage system. The sewage system takes away the used water from toilets, bathtubs and other places.

To keep mice and flies (苍蝇) away, some earth is used to cover the newly dumped rubbish. Later, grass may be planted on the rubbish -filled land. Finally, a house or a school may be built there, and then you'd never know that this had once been an old rubbish dump.

In other cities rubbish is burnt in special places. The fire bums everything but the metal. Sometimes the metal can be used again in factories where things are made of metal. The food parts of rubbish are put in special piles () where they slowly change into something called humus (腐蚀质), which looks like black earth. It is rich with the kinds of things that feed plants and help them grow.

根据材料内容,选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1You can most probably read the passage in ________.

A. a science book B. a TV guide

C. a history book D. a telephone book

2The main idea of the passage is ________.

A. to let us know taking away rubbish is a big job

B. to explain the need for rubbish collection

C. to introduce different ways to treat rubbish

D. to tell people to take useful things out of rubbish

3The underlined word "sewage" in the passage means ________.

A. 排污 B. 染色 C. 洗涤 D. 吸尘

4According to the passage, the food parts of rubbish can be used again ________.

A. to feed animals

B. to feed plants

C. to build a house

D. to make machines

5How should we deal with a used metal box according to the passage?

A. To burn it off. B. To put it in water.

C. To throw it away. D. To reuse and recycle it.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网