题目内容

【题目】represent, highest ,they, at, countries, their, the, level

_______________________________________________________.

【答案】They represent their countries at the highest level.

【解析】

represent动词,代表;their countries他们的国家;at the highest level在最高的水平。They represent their countries at the highest level.他们代表他们国家最高的水平。故答案为They represent their countries at the highest level.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Money is what people use to buy things they need or want. A long time ago, people didn't use money. So how did they get the things they wanted? Well, there is a long and interesting story about this.

At first, they would exchange something they had for something they needed. For example, if the shoemaker needed some bread, he would give the baker shoes and the baker would give him bread. This was called "bartering". Bartering worked fine for a while. But after the baker had too many shoes, the shoemaker still needed more bread. What could they do? The solution to this problem was money.

Money is basically an agreement among people. People agree that some metal or paper will be worth a certain amount of bread or a certain number of shoes. There were many earlier forms of money, such as cattle, salt, grain(谷物)and shells. But it was not easy to move them or store them.

So coins began to take the place of things. Coins had a set value and could be stored long. A coin says right on it how much it is worth. Different coins are worth different amounts. It became possible for people to trade in a standardized(标准)way.

About three hundred years ago, paper money came into wider use. Paper money is cheaper to make than coins. It is also easier to carry around. Now people use paper money and coins in most countries. We call these kinds of money cash.

Cash has been popular for hundreds of years. But these days, things seem to have changed. Cashless payment(无现金支付)has come into our lives and changed our world.

China was the first country in the world to use paper money. Now, centuries later, analysts(分析家)believe that China may soon become the first cashless society. Cashless payment apps such as Alipay and WeChat Pay are becoming more common in China. The buyer just scans(扫描)the quick-respond code(二维码)of the seller, or the other way around. Then they can get the things they want. No physical money is needed in this process. Is tomorrow already here?

1Which is the correct order of the development of money?

Coins

Bartering

Paper money

Cashless payment

Cattle, grain and shells

A.②⑤①③④B.⑤③②①④C.②⑤①④③D.⑤④③②①

2What can we learn from the passage?

A.Coins are the earliest form of money in the world.

B.People cannot buy things by showing the quick-respond code.

C.Both coins and paper money are very popular around the world.

D.Paper money costs more to make than coins because they are worth more.

3What does the author want to tell us in the last paragraph?

A.China is the first cashless country in the world.

B.People will start using cashless payment tomorrow.

C.People won't use any physical money in the future.

D.Cashless payment is the new stage of money development.

【题目】 Bill, a thirteen-year-old boy, thought he had grown up to be a man. But his parents told him, “You won’t be a real man until you begin to _________ helping others.”

One morning, his parents gave him some money to _________ some milk for them. Outside a shop he saw a homeless old man who looked very _________. Bill went to him and asked, “What’s wrong with you?” The old man answered, “I’m hungry. I haven’t had any food for two days.”

By thinking of his parents’ words. Bill said to the old man, “Let’s go to the _________.”

When they got there, Bill asked the waiter to bring out bread and coffee to the old man. The old man finished the meal quickly. After the waiter _________ the plate and the cup, the old man said, “Sorry for giving you so much _________. I’m fine now. I’ll _________ forget your kindness! You are a very good young man. Bill was _________ when he heard this. Just when he wanted to pay for the meal, the waiter came. Bill and the old man learned _________ that the food was free __________ it was the birthday of the boss, and they were the first customers (顾客) that day.

1A.think aboutB.depend onC.give upD.go on

2A.lendB.buyC.drinkD.borrow

3A.afraidB.gladC.hungryD.angry

4A.bankB.libraryC.hospitalD.restaurant

5A.sent outB.got downC.gave backD.took away

6A.excuseB.adviceC.troubleD.difficulty

7A.neverB.alwaysC.usuallyD.sometimes

8A.nervousB.pleasedC.sorryD.shy

9A.in surpriseB.as usualC.once againD.at first

10A.whenB.untilC.unlessD.because

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网