题目内容

When the soccer fans saw Messi, they got ______ excited that they cried out.

A. too B. very C. so D. such

C 【解析】句意“当足球迷看到梅西时,他们变得如此激动,以至于喊了出来”。A. too...to...太……以至于不能……;B. very非常;C. so+adj+that如此……以至于……;D.such+(a/an)+adj+名词+that:如此……以至于……。根据that可知,排除A和B,且excited后没有名词,故选C。
练习册系列答案
相关题目

An old man lived with his little grandson. Every day the old man got up early to read books.

One day the grandson asked, “Grandpa, I want to read books as you . But I always forget what I read. What are the advantages of reading?”

The grandfather didn’t answer him, but he said to the boy , “Take this little basket to the river and bring back a basket of water for me .” The boy went to the river to fill the basket with water , but all the water leaked out before he got back home. The boy was sad , but his grandfather laughed and said, “You’ll have to walk faster next time.”

The next time the boy ran faster, but the basket was still empty before he returned home. The boy said, “See, Grandpa, it’s no use!”

“Is it useless ?” the old man said. “Look at the basket.”

The boy looked at the basket and found that the basket was different. It was much cleaner.

“That’s what happens when you read books. Maybe you can’t understand or remember everything .Something will change in your mind after you read . Just like the basket . ”

1.The old man _________________ every day.

A. carried water B. read books

C. wrote books D. told his grandson some stories

2.After the grandson read books, he _________.

A. threw the books B. got up late

C. always forgot what he read D. couldn’t sleep as well as usual

3.The grandson used_______________ to get some water from a river .

A. a basket B. a bowl C. a glass D. a bottle

4.The underlined “leaked out” may mean_______________ in the passage .

A. 装满 B. 漏完 C. 沸腾 D. 灌溉

5.We will __________________after we read books .

A. not have any changes B. understand everything

C. change something in our mind D. never forget what we read

1.B 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述老人教导孙子读书的故事,当我们读书时,我们就会由内而外发生变化。 1.细节理解题。根据Every day the old man got up early to read books可知,每天早晨老人早起去读书。故选B。 2.细节理解题。根据But I always forget w...

句型转换

1.Could you please make your bed?(改为祈使句)

______ ________ _______,please.

2.Sun Min cleans her room every day.(改为否定句)

Sun Min ________ __________her room every day.

3.Could I go shopping with you?(作否定回答)

__________,_________ _________.

4.I have a test on Monday.(对画线部分提问)

__________ ________you have a test?

5.They're going to buy some drinks and snacks this afternoon.(对画线部分提问)

__________ ________they going to buy this afternoon?

6.Why don’t you ask your teacher for help?(改为同义句)

______ ______ask your teacher for help?

7.It’s time for breakfast. (改为同义句)

It’s time______ ______ ______.

8.He would like to offer us some help. (改为同义句)

He would like to______some help_____us.

9.I think he should tell the news to his father. (改为否定句)

I______ ______ ______ ______tell the news to his father.

10.These fans arrived very early. They could see their favorite stars. (合并成一个句子)

These fans arrived very early______ ______they could see their favorite stars.

11.Lingling was practicing the guitar at that time. (改为否定句)

Lingling ________ ________ the guitar at that time.

12.They were sweeping the floor when I left.(改为一般疑问句)

________ they ________ the floor when you left?

13.I was listening to music while my mother was cooking.(对划线部分提问)

________ were you ________ while your mother was cooking?

14.We were having a party when it rained.(改为同义句)

While we ________ ________ a party, it rained.

15.Jim swam last Monday. (用at four last Monday afternoon替换last Monday改写句子)

Jim ________ ________ at four last Monday afternoon.

1. Make your bed 2. doesn't clean 3. Sorry/No you can't 4. When do 5. What are 6. Why not 7. to have breakfast 8. offer to 9. don’t think he should 10. so that 11. wasn’t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网