题目内容

【题目】 Want to have a vacation with a difference? Check out our great plans for you!

Work for fun on the farm

  Come to Sunny Hill and spend four days living with the family and working on the real American farm! You will stay in rooms in a guest cottage(小屋), and all meals will be offered for free.

Our guests help to look after the animals. You'll learn how a farm really works and try horseback riding! Healthy and fun—Sunny Hill vacations are great for all the family!

________________

  Spend ten days living in an American city with a friendly family. You'll have your own room in the host family's house and you will find out what life in the US is really like! Your family will give you all your meals, and they'll take you to interesting places. You'll get the chance to meet a lot of their friends and of course your English will improve soon.

Play beach sports

  Throw yourself on South Beach, one of the most popular places in Florida, US and take a sevenday holiday here. It'll be full of bright sunlight, white sand, beach sports and fine food. You will sleep in a special camp by the sea. You can take diving and surfing lessons—nothing to be afraid of, just have fun. Our coaches(教练) will take care of everything!

1According to(根据) the text, we can ________ in Sunny Hill.

A.ride a horseB.buy a farm

C.get a cottageD.hold a party

2Which of the following can be put in the blank?

A.Make friends with Americans

B.Travel around American cities

C.Learn about the US in a host family

D.Take lessons to improve your English

3Which of the following is TRUE according to the text?

A.Sunny Hill vacations last for ten days.

B.Coaches help people with diving and surfing.

C.The host family has special houses for guests.

D.People can have free meals in all of the vacations.

【答案】

1A

2C

3B

【解析】

想要一个不一样的假期吗?这是一则广告,推荐了三个度假的计划。

1细节理解题。根据短文Work for fun on the farm 这一段中的第二段You'll learn how a farm really works and try horseback riding!可知,在Sunny Hill可以骑马,故选A

2主旨大意题。A. Make friends with Americans和美国人交朋友;B. Travel around American cities游览美国城市;C. Learn about the US in a host family从寄宿家庭了解美国;D. Take lessons to improve your English上课来提高你的英语。这一段主要讲述的是和美国家庭住在一起,你会知道美国的生活到底是什么样子的,故选C

3细节理解题。根据Come to Sunny Hill and spend four days living with the family and working on the real American farm!可知,Sunny Hill vacations持续四天,而不是十天,故选项A错误。根据You can take diving and surfing lessons—nothing to be afraid of, just have fun. Our coaches(教练) will take care of everything!可知,教练会帮助人们潜水和冲浪,故选项B正确。根据Spend ten days living in an American city with a friendly family. You'll have your own room in the host family's house and you will find out what life in the US is really like!可知,寄宿家庭并不会为客人准备专门的房子,而是和他们住在一起,故选项C错误。根据第一段You will stay in rooms in a guest cottage(小屋), and all meals will be offered for free.可知,在这个假期活动中,饭是免费的;根据our family will give you all your meals, and they'll take you to interesting places.可知,和寄宿家庭生活在一起,饭也是免费的;但Play beach sports没有提到饭是免费的,故选项D错误。故选B

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网