题目内容

【题目】Bob never does his homework ________ Mary. He makes lots of mistakes.

A.so careful as B.as carefully as

C.carefully as D.as careful as

【答案】B

【解析】

试题解析:

因为该词修饰的是动词做家庭作业,所以要用副词。as+adj/adv原级+as:一样;

not+as+adj/adv原级+as: 不一样/不如.句意:鲍勃不如玛丽做作业认真。他经常犯很多错误。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读

Liu Wei is very famous in China because he can play the piano with his toes(脚趾).
One day when Liu Wei was only 10 years old, he played a game with some friends. He lost both his arms because of electricity (电). Liu Wei was very sad when both his arms were cut off after the accident. But soon he had to make a choice. “For people like me, there were only two choices. One was to give up all the dreams which would cause a quick death. The other was to work hard without arms to live an excellent life.” says Liu Wei.
Liu's dream was to be a pianist. His excellent life included a show on China's Got Talent(中国达人秀) and a wonderful performance playing the beautiful Marriage D'amour with his two feet on the piano. Liu Wei learned to play the piano with his feet. And teaching himself to play the piano with his feet was very hard. Many times he wanted to give it up, but his parents went on encouraging him and he wanted to make his parents proud.
Maybe you can not believe that Liu Wei is able to play well only with his toes. The audience(观众) were deeply moved and very excited when they watched his performance.
(1)根据短文内容回答问题。(限10个词以内)
Why is Liu Wei very famous in China?

(2)把短文中画底线的句子译成汉语。

(3)根据短文内容回答问题。(限10个词以内)
When both his arms were cut off, was Liu Wei very sad or not?

(4)根据短文内容回答问题。(限10个词以内)
How did the audience feel when they watched Liu's performance?

(5)根据短文内容用一个完整的英文句子(限20个词以内)回答问题。
What is the main idea of the passage?

【题目】任务型阅读
From the time each of my children started school, I packed their lunches. And in each lunch I packed, I included a note. Often written on a piece of small paper, it might be a thank-you for an unusual moment, a reminder of something we were happily expecting, or a bit of encouragement for the coming test or sporting event.

In early grade school they loved their notes. But as children grow older they become self-conscious(有自我意识的), and by the time he reached high school, my older son, Marc, informed me he no longer enjoyed my daily notes. Telling him that he no longer needed to read them but I still needed to write them, I continued until the day he graduated.
Six years after high school graduation, Marc called and asked if he could move home for a couple of months. He had spent those years well, graduation from college, completing two internship(实习)in Washington, D.C., and finally, becoming a technical assistant in Sacramento. However, he had lived away from home except for short holiday visits. With his younger sister leaving for college, I was especially happy to have Marc back. Since I was still making lunch for his younger brother, I packed one of Marc, too. Imagine my surprise when I got a call from my 24-year-old son, asking about his lunch.
“Did I do something wrong? Don't you love me any longer, Mom?” he asked.
“Of course I love you, dear!” I laughingly said. “What's wrong?”
“My note, Mom,” he answered. “Where's my note?”
(1)The writer wrote the daily notes in her children's exercise books, didn't she?
(2)What kind of note did the writer give her children before a test?
She gave them a note .
(3)What did Marc suggest his mother do when he reached high school?
(4)When did Marc visit home during the six years after he left high school?
(5)Why did the writer feel especially happy to have Marc back?
(6)How do you understand the underlined part “Don't you love me any longer, Mom?” and why?

【题目】任务型阅读
You may feel comfortable with some people. You spend an hour with them and feel as if you have known them half a life. These people have something in common. And once we know what it is, we can try to do it ourselves.
How is it done?If you follow the skills, you'll make friends with people quickly.
First of all, good talkers ask questions.One well-known businesswoman says, “At business lunches, I always ask people what they did that morning. It's a common question, but it will get things going.” From there you can move on to some other questions. And how he answers will let you know how far you can go.
This point seems clear, but it isn't. Your question should have a point and help to tell what sort of person you are talking to. And to find out, you really have to listen carefully and attentively.
Real listening at least means some things.If someone sticks to one topic, it means he's really interested in it. Real listening also means not just listening to words, but to tones (语气) of voice. If the voice sounds boring, then, it's time for you to change the subject.
Finally, good talkers know well when to say good-bye. Remember to give him a handshake and say, “I've really enjoyed meeting you.”Let people know what you feel, and they may walk away feeling as if they've known you half their life.

A.Almost anyone will answer a question.
B.Here are several skills that good talkers have.
C.If you want to see that person again, don't keep it a secret.
D.First, it means not to change the subject of the conversation.
E.Second, once good talkers have asked questions, they listen to the answers.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网