题目内容

【题目】My name is Helen. Anna is my sister. Look! This is our room. It’s very tidy. You can see two 1(bed) 2 the room. The red bed is 3(Anna). The blue bed is 4 (I). Under my bed, you can see a box. My old books 5(be) in it. A desk is between (……之间) the two beds.6 the desk you can see a telephone, a clock, a radio7 two cups. The radio is black. I 8(find) a photo in the school library. Do you 9 (know) whose (谁的) it is? Please call me 10 366-5899.

【答案】

1beds

2in

3Anna’s

4mine

5are

6on

7and

8found

9know

10at

【解析】

本篇文章难度适中,主要介绍我和安娜的房间以及我捡到了一本书,并做了一个事物招领。

1句意你可以看到在我的房间里有两张床”。根据空前two可知,用复数,故填beds

2句意你可以看到在我的房间里有两张床”。根据句意可知,指的是“在房间里”,in在……里。故填in

3句意这个红床是安娜的”。根据句意可知,指的是“安娜的”,故填Anna’s

4句意这个蓝床是我的”。根据句意可知,空处译为“我的”,且空后无名词,用名词性物主代词,故填mine

5句意我的旧书在里面”。根据my old books可知,用复数,故填are

6句意在桌子上,你能看到一个电视、一个闹钟、一个收音机和两个杯子”。on在……上,且空位于句首,故填On

7句意在桌子上,你能看到一个电视、一个闹钟、一个收音机和两个杯子”。根据句意可知,表示“和”,故填and

8句意在学校图书馆,我发现了一张照片”。find“发现”,指的是过去发现,用一般过去时,故填found

9句意你知道这是谁的吗?”。空前有助动词do,助动词后用动词原形,故填know

10句意“请打我的电话366-5899”。根据“call sb at+电话号码”可知,故填at

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
What would the world be like if cars could drive themselves? Imagine seeing an empty car passing by on its way to pick up its owner, or a car full of passengers who are reading, listening to music or even sleeping. But none of them are worried about the road ahead.
Well, all of this could be the future of driving. There are several companies, including Google, working on driverless cars. So far, no Google self-driven car has gotten a traffic ticket, but some of them have been in accidents when other cars hit them.
These cars are now still in the testing stages. But, if the tests are successful, these electric self-driven cars could be put into use very soon.
The cars already have many features(特点)allowing them to take the place of drivers during certain situations. Some features include cars being able to park themselves, or slow down when they notice objects close by. They can also control the speed if there are dangerous conditions.
Scientists and engineers believe, with the help of wireless signals, cameras and GPS, we are now at a stage where creating a safe self-driven car might be possible.
The cause of deadly road accidents is usually careless drivers or dangerous conditions. The self-driven car may be able to prevent these. However, some people do not like the idea. American lawyer Whit Drake, for example, doesn't believe these cars are safe. He thinks that technologies can also be mistakes.
(1)The main purpose of the first paragraph is to _____
A.make readers wonder about self-driven cars.
B.get readers to pay attention to road safety.
C.tell readers to keep away from heavy traffic.
D.tell readers what self-driven cars look like.
(2)From the passage, we know that the testing self-driven cars can already ______
A.avoid being hit by other vehicles on roads.
B.control the speed in dangerous situations.
C.turn around when getting near objects.
D.pick up their owners.
(3)What might make the self-driven cars run safely according to the passage?
a. e-reading b. wireless signals c. cameras d. GPS
A.a, b, c
B.a, b, d
C.b, c, d
D.a, c, d
(4)What is Whit Drake's attitude toward the safety of the self-driven cars?
A.He has doubt about it.
B.He believes it completely.
C.He doesn't care about it.
D.He thinks its technologies are convincing(使人信服的).

【题目】阅读下面短文,从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
B
Even though I just had lunch not long ago, I was felling hungry again. I went to the kitchen to look for something to eat. That was when I discovered the pudding in the fridge. It was made from milk, sugar, eggs and fruits, and it looked so yummy. I noticed that there was only one left.
I was putting the pudding on a plate when my brother came into the kitchen. He found the pudding and asked for it. "It's mine! I was the only one who found it!" I shouted. "You are my elder brother. You should give it to me!" said he. Then he started pulling the plate towards himself and I did the same.
Suddenly, the plate moved to one side and the pudding slipped out of the plate. It landed on the floor and turned into a yellow mess. My brother and I both looked at each other, feeling amazed and disappointed at the same time. It was such a waste!
To my surprise, Ollie, our pet dog, walked over to the mess on the floor. It began to lap up the pudding happily. Within minutes, the mess on the floor was gone. Ollie licked * its lips when it was done.
After watching Ollie finishing the whole pudding by itself, we realized how foolish we had been. If both of us had shared the pudding, we would both have got to eat half of it. It was because of our greed* that we ended up with nothing. That day, my brother and I learnt a good lesson.
(1)The writer's brother thought he should get the pudding because _____.
A.he found it by himself
B.he made it by himself
C.he was hungrier
D.he was younger
(2)What do the underlined words "lap up" in Paragraph 4 probably mean in the passage?
A.share
B.move
C.eat
D.pull
(3)Which of the following is TRUE about the lesson the writer learned according to the passage?
A.The writer and his brother were foolish.
B.They should share, not be greedy.
C.It was wrong to keep a pet dog.
D.The pudding was not yummy.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网